Google Pixel Fold 2 se arată în toată splendoarea: ce are nou și când apare

Google Pixel Fold 2 se arată în toată splendoarea: ce are nou și când apare

Google Pixel Fold 2 e un telefon pliabil care ne-a făcut cu ochiul de câteva ori, dar acum avem niște imagini mai clare cu el. Ce ne-a atras atenția e că are o cameră de pe spate foarte diferită de celelalte telefoane Pixel.

Google a zis pas la bara camerei, cel puțin la telefonul pliabil. În loc de asta, a pus o bară de cameră mai ciudată, dar mai interesantă, pe spatele telefonului cu ecran flexibil. Telefonul e de culoare Charcoal, adică un gri închis.

Când deschizi telefonul, vezi că are o cameră selfie sub ecran, în colțul dreapta sus. Asta face ca ecranul flexibil să aibă niște margini foarte subțiri. Ecranul exterior e destul de mare, are între 6,4 și 6,6 inci, și are o cameră frontală în mijloc, sus.

Ecranul interior e și mai mare, are 7,9 inci fără colțuri și 8,1 inci cu colțuri. Când e deschis, telefonul are 155,2 x 150,2 x 5,27 mm, adică e mai pătrățos decât modelul anterior, dar asta știam deja. Pe lângă asta, telefonul e și mai subțire, are 155,2 x 77,1 x 10,54 mm când e pliat, deci ar putea să bată Samsung Galaxy Z Fold 6 la capitolul ăsta.

Pe partea de jos a telefonului, găsești conectorul USB-C, difuzorul și slotul SIM. Pe partea dreaptă, ai butoanele de pornire și de volum. Pe partea de sus, ai un alt difuzor și antena.

Google Pixel Fold 2 ar trebui să apară în octombrie, după ce a fost amânat ca să aibă un procesor mai bun, un Tensor G4. Așa că ar putea să vină odată cu Pixel 9 și Pixel 9 Pro. Telefonul ar trebui să aibă 16 GB de memorie RAM și stocare internă UFS 4.0.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-A LANSAT PROCESORUL HIGH-END DIMENSITY 9300

Realme 12+ se lansează cu specificații destul de bune.

Apple se pare că plănuiește să lanseze căștile Vision Pro în martie 2024

Top 3 Cele mai bune smartphone-uri Android in 2023

Casca XR de la Sony: un dispozitiv de realitate mixtă pentru creatorii 3D

A apărut un noua platforma de generator de texte și imagini AI în România

Bard AI se mută în Google Messages.

In 2024 vin televiozarele LG OLED TV cu suport VRR de 144Hz?

Aflați care sunt cele mai comune funcții ale frigiderului și congelatorului!

Consolele Xbox actualizate vor fi disponibile începând de anul viitor

Întregul internet a fost dezlănțuit pe ChatGPT

Xiaomi 14 Pro: posibil să nu fie lansat pe plan internațional