Va supraviețui Samsung Galaxy S24 Ultra la testele de cădere și zgâriere?

Va supraviețui Samsung Galaxy S24 Ultra la testele de cădere și zgâriere?

Samsung Galaxy S24 Ultra este cel mai recent telefon care a trecut testele de cădere și zgâriere PBKreviews.
De fiecare dată când este lansat un nou flagship Galaxy, experții îl supun la tot felul de teste. Cele mai dureroase teste sunt, fără îndoială, testele de cădere, iar primul test al lui Galaxy S24 Ultra este acum disponibil pe canalul YouTube PBKreviews.

Galaxy S24 Ultra aduce mai multe modificări la nivel de design: are o ramă din titan și un ecran plat. Ecranul este, de asemenea, protejat de noul Gorilla Glass Armor, care are o protecție de patru ori mai bună împotriva zgârieturilor decât sticla protectoare concurentă (fără nume) și o reflectivitate cu 75% mai mică decât iterațiile anterioare ale Gorilla Glass, inclusiv Gorilla Glass Victus 2, care protejează spatele lui S24.

Pe hârtie, Galaxy S24 Ultra este mai rezistent la căderi și zgârieturi, dar s-a întâmplat acest lucru în practică? Ei bine, s-a dovedit a fi o experiență mixtă: în timp ce rama din titan s-a dovedit impresionant de rezistentă la zgârieturi, ecranul a suferit o mică fisură atunci când a fost scăpat de la înălțimea taliei în jos.

O altă crăpătură a apărut pe ecran la căderi succesive, deși acesta a continuat să funcționeze fără probleme. De fapt, crăpăturile au fost destul de mici și au dezvăluit modul în care lipsa curbelor de pe marginile sticlei ecranului a oferit o mai bună protecție la cădere.

În mod surprinzător, spatele telefonului a scăpat nevătămat, fără fisuri pe spate sau pe lentilele camerei, deși telefonul pare să fi fost scăpat doar o singură dată în timpul întregului test, așa că s-ar putea ca acesta să nu fie cel mai științific test. Durabilitatea părții din spate a S24 Ultra este un motiv de îngrijorare.

Va fi interesant de văzut cum se comportă Galaxy S24 Ultra, în special rama sa din titan, în cadrul testelor de durabilitate JerryRigEverything, care oferă telefoanelor un tratament semnificativ mai chinuitor. Desigur, indiferent de rezultate, merită întotdeauna să folosiți o husă, deoarece vă va ajuta să evitați costurile de reparare a sticlei sau a ecranului smartphone-ului și, de asemenea, vă va ajuta să obțineți o valoare mai bună dacă decideți să vă vindeți telefonul actual.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Au făcut testul IQ cu ChatGPT, rezultatele vorbesc de la sine

Ce se va întâmpla cu funcția AI a Microsoft?

Cele 4 motive pentru care ChatGPT de la OpenAI este pe moarte

 Apple nu vrea ar lăsa Samsung să fie regele inteligenței artificiale.

Xiaomi SU7, dezvăluie un design interior cu surprize plăcute

Android 14 și Wear OS 5: ce ne așteaptă la ceasurile inteligente din 2024

Actualizarea din noiembrie pentru telefoanele Pixel de la Google aduce soluții pentru multe probleme

Ce se ascunde în ochelarii Vision Pro de la Apple – iFixit i-a desfăcut bucățică cu bucățică

Acestea sunt primele dispozitive care vor primi noile funcții Galaxy AI ale telefoanelor S24.

Cum te scapă Android 15 de notificările care te bombardează.

Descoperă Google Circle to Search: noua modalitate de a căuta pe smartphone.

Cum arată noul Google Pixel 9 Pro: Primele randări.