Iată cum va arăta S Pen-ul Samsung Galaxy S24 Ultra

Iată cum va arăta S Pen-ul Samsung Galaxy S24 Ultra

Din câte știm, seria Samsung Galaxy S24 va fi prezentată pe 17 ianuarie, inclusiv cea mare, Galaxy S24 Ultra. Designul smartphone-ului nu mai este un mister pentru noi, deoarece l-am văzut în imagini randate, iar acum, datorită biroului FCC, putem vedea mai îndeaproape unul dintre accesoriile cheie, S Pen-ul.

În cazul în care nu știți, FCC este autoritatea nord-americană de telecomunicații, care supraveghează, printre altele, smartphone-urile lansate în SUA, iar fără permisiunea sa, niciun dispozitiv nu poate ajunge pe rafturile de acolo.

Samsung Galaxy S24 S Pen

Agenția eliberează certificate pentru dispozitivele în cauză, dar documentele atașate sunt adesea la fel de publice ca cele ale agenției chineze TENAA și pot oferi informații preliminare lansării despre aspectul și capacitățile telefoanelor sau, în acest caz, ale S Pen.

Samsung Galaxy S24 Ultra S Pen FCC

Stiloul Samsung Galaxy S24 Ultra S Pen are conectivitate de date BLE și arată destul de asemănător cu stiloul Galaxy S23 Ultra. Documentele FCC prezintă un accesoriu de culoare gri, nuanță grafit, dar probabil că vor exista și alte culori ale stiloului pentru a se potrivi cu designul specific. Accesoriul poartă numărul de model EJ-PS928 și are o gamă de frecvențe cuprinsă între 2402 și 2480 MHz. S Pen are o lungime de 104,64 mm, dar greutatea sa nu este menționată în documentele FCC.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Honor 200 și 200 Pro – Detalii Picurate înainte de Lansare

Galaxy S24 ar putea fi cel mai bun telefon Samsung din toate timpurile, datorită One UI 6.1

Xbox ne pregătește surprize mari: o consolă nou-nouță, un controller de ultimă generație și o consolă portabilă

Google aduce Chrome pe mașinile electrice și îți oferă mai multe funcții inteligente

Galaxy Buds, mai deștepte cu Galaxy AI. Ce pot să facă acum?

Galaxy AI Depășește 100 de Milioane de Utilizatori cu Ultima Actualizare

Adio, Google Assistant! Samsung renunță la el pe televizoarele sale

SPAM: Prin apăsarea unui buton, groaza s-a dezlănțuit asupra noastră și de atunci suferim de ea.

Xiaomi 13 Ultra duce fotografia pe smartphone la un nou nivel cu sistemul său versatil cu patru camere

Specificațiile principale ale Oppo Reno 10 Pro+ au fost scurse

S-A LANSAT PROCESORUL HIGH-END DIMENSITY 9300

Honor X50 Pro a fost lansat și e impresionant.