Apple Vision Pro, lansarea așteptată în februarie 2024

Apple Vision Pro, lansarea așteptată în februarie 2024

Apple se pregătește să lanseze căștile de realitate mixtă Vision Pro, după ani de zvonuri și speculații. Potrivit analiștilor din industrie, dispozitivul ar urma să fie disponibil pentru consumatori la începutul lunii februarie 2024.

Jurnalistul Mark Gurman de la Bloomberg a dezvăluit în ultimul său raport că Apple a accelerat producția Vision Pro în China. Compania a solicitat, de asemenea, dezvoltatorilor externi să își verifice aplicațiile și să le trimită spre aprobare cât mai repede.

Personalul din magazinele Apple a început să primească instrucțiuni despre cum să prezinte și să folosească Vision Pro. Ei vor învăța cum să ataseze banda de cap, cum să înlocuiască lentilele normale cu cele dioptrice și așa mai departe.

Vision Pro este primul produs nou standalone al Apple din 2015, când a lansat ceasul inteligent Apple Watch. Căștile Vision Pro vor avea un preț ridicat, de aproximativ 3.500 de dolari, dar Apple ar lucra deja la o variantă mai ieftină.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iOS 18 ne promite cea mai tare actualizare de până acum pentru iPhone

Exclusivitate: Intră Primul în Acțiunea Call of Duty Warzone Mobile – Află Cum!

Panouri solare care pot fi utilizate in locul ferestrelor și sunt super eficiente!

Potrivit lui Bill Gates, profesorii artificiali vor apărea în câțiva ani

Top 10 cele mai cautate telefoane la finalul anului 2023.

Interceptarea platformelor criptate este ilegală în UE

Tehnologia AirTag de la Apple, un instrument în mâinile hoților de mașini din Montreal

Samsung Spulberă Competiția: Galaxy Z Fold6, Mai Subțire Decât Crezi!

Google transformă Windows într-un paradis pentru jocuri Android.

YouTube testează o funcție ciudată: alegerea videoclipurilor după culoare

Jocuri Xbox pe TV, fără consolă! Cum funcționează serviciul cloud exclusiv al televizoarelor Samsung

 iPhone 17 pro max o să aibă o cameră telephoto de zile mari. 48 de megapixeli.