Xiaomi 13T Pro Pareri pret si disponibilitate in Romania aspirator robot cadou

Xiaomi 13T Pro a început actualizarea HyperOS în Europa

Xiaomi 13T Pro începe să primească actualizarea HyperOS în Europa, făcând un pas important în tranziția la noul sistem.

Actualizarea care aduce HyperOS are o dimensiune de 5,8 GB, așa că ar trebui să aveți suficient spațiu de stocare pentru a o instala.

Software-ul, HyperOS 1.0.3.0.UMLEUXM, se bazează pe Android 14 și include un patch de securitate pentru 1 decembrie 2023.

actualizare hyperos xiaomi 13t pro

Actualizarea aduce îmbunătățiri ale performanței și ale autonomiei, un ecran de blocare mai personalizat, mai multe efecte și teme, unele iconițe de pe ecranul principal schimbate, un mod multi-fereastră îmbunătățit și actualizările Google pentru Android 14.

Noul sistem ar trebui să ajungă pe Xiaomi 13T Pro european în curând, dar din cauza distribuirii în etape, ar putea fi nevoie de ceva timp până la instalare.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • Xiaomi 13T Pro poate fi actualizat la HyperOS 1.0.1.0.UMLMIXM care are un bug foarte enervant (cel putin pentru mine), si anume faptul ca daca primesc pe Whatsapp un mesaj ce contine o imagine sau un document, nu apare notificare pe ecranul de blocare, ci doar daca am un mesaj ce contine doar text. Am incercat o noua actualizare, dar nicio schimbare. Este ciudat, pentru ca am vazut ca Xiaomi 11T a primit HyperOS 1.0.2.0.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Amazon pregătește un monstru de inteligență artificială: Olympus!

Honor X50 Pro a fost lansat și e impresionant.

Samsung cumpără panouri OLED de la LG pentru propriile televizoare

Samsung aduce Android 14 pe mai multe dispozitive Galaxy.

Inteligența artificială a făcut o reclamă la bere, rezultatul a fost de coșmar

Redmi K70 și K70 Pro apar în imagini live înainte de lansare.

Antarctica are 4G și noi încă așteptăm 5G la unele orase.

 Seria Redmi Note 13: Ce ne așteaptă de la modelul Pro în 4G și 5G

Samsung anunță backup gratuit în cloud numit Temporary Cloud Backup pentru telefoanele sale Galaxy

Xiaomi Redmi 13C 4G lansat Oficial. Pret si disponibilitate in Romania.

Panouri solare care pot fi utilizate in locul ferestrelor și sunt super eficiente!

 iPhone 16 Pro: Revoluția Fotografică în Așteptare?