Samsung Galaxy A35 surprins într-o fotografie înainte de lansare.

Samsung Galaxy A35 surprins într-o fotografie înainte de lansare.

Luna viitoare, Samsung ar urma să ne prezinte noul său smartphone, Galaxy A35. Deși nu avem încă o confirmare oficială, am reușit să vedem deja cum arată dispozitivul, datorită unor imagini randate care ne-au arătat designul său. Acum, o nouă fotografie ne oferă o privire mai clară asupra spatele smartphone-ului.

Fotografia a fost publicată de agenția sud-coreeană Radio Research Agency, sau RRA, care a adăugat și Samsung Galaxy A35 în baza sa de date. Din imagine, putem observa că smartphone-ul are trei camere foto pe spate, așezate vertical, și un bliț LED.

samsung galaxy a35

RRA nu ne spune nimic despre specificațiile tehnice ale smartphone-ului, ci doar numărul său de model, care este SM-A356AN. Se pare că există și o altă versiune a Samsung Galaxy A35, care are numărul de model SM-A356U.

Această versiune a fost testată în ianuarie cu o aplicație de benchmark numită Geekbench, care ne-a dezvăluit că smartphone-ul are un procesor Exynos 1380, cu 6 GB de memorie RAM, cel puțin în prototipul testat.

După cum am aflat din zvonurile anterioare, Samsung Galaxy A35 ar putea avea un ecran Full HD+ de 6,6 inci, cu tehnologie Super AMOLED și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Ecranul va avea și o cameră selfie de 13 megapixeli, plasată în centrul marginii superioare.

Smartphone-ul va fi dotat cu o baterie de 5000 mAh, care se va putea încărca rapid cu până la 25 de wați. Pe lângă cele trei camere de pe spate, smartphone-ul va avea și o cameră principală de 50 de megapixeli.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nothing Phone (2a), o imagine falsă ne-a indus în eroare.

Motorola Moto G64 5G – Avanpremiera Tehnologică cu Dimensity 7025

Viitorul tehnologiei este aici: Rabbit R1, iepurașul inteligent de buzunar

Grabă mare: Assassin’s Creed Syndicate se oferă gratis pe PC până pe 6 decembrie

Microsoft Pc Manager:Aplicația oficială Microsoft pentru a face Windows mai rapid.

Instrumentele muzicale şi pasiunea pentru acurateţea sunetului

Ecocem: Cimentul cu emisii reduse de carbon ajunge în Europa

Actualizarea HyperOS ar putea veni în curând și la noi.

Minimal: Telefonul care te scapă de dependența de smartphone.

Ghidul cumpărătorului iPhone 14 Pro vs. iPhone 15 Pro: Peste 30 de upgrade-uri comparate

Lansare Extinsă: Actualizarea Software Galaxy S24

Un cip nou pentru dispozitivele XR, rezultatul unei colaborări între Samsung, Google și Qualcomm