iPhone 15 Pro Max va fi cel mai popular, datorită camerei sale periscopice

iPhone 15 Pro Max va fi cel mai popular, datorită camerei sale periscopice

Analistul senior Apple Ming-Chi Kuo consideră că modelul Pro Max ar putea fi cel mai popular din seria iPhone 15 care va fi lansată în curând, în ciuda faptului că este cel mai scump. Expertul crede că acest lucru s-ar putea datora camerei periscop exclusive de pe spatele smartphone-ului.

Unitatea de captare a imaginii în cauză se va regăsi doar pe spatele iPhone 15 Pro Max. Datorită camerei, acest model va reprezenta 35-40% din vânzările iPhone 15, iar analistul crede că, în comparație cu modelul 14 Pro Max, noul Pro Max ar putea vinde cu 10-20% mai mult.

banner

Camera periscopică a iPhone 15 Pro Max va fi asigurată de Largan, în calitate de furnizor unic. Aceasta este aceeași companie care produce 60 la sută din modulele periscopice pentru telefoanele Huawei. Producătorul chinez ar putea vinde aproximativ 15-20 de milioane de smartphone-uri cu camere periscopice în acest an și până la 30 de milioane anul viitor.

iPhone 15 USB C ports
iPhone 15 Pro Max va fi cel mai popular, datorită camerei sale periscopice 4

Acest lucru înseamnă că Largan nu va rămâne fără comenzi pentru o vreme. În plus, înseamnă și venituri uriașe pentru furnizor, deoarece o lentilă periscop poate costa de până la patru ori mai mult decât o soluție convențională cu 7 elemente.

În altă ordine de idei, seria iPhone 15 ar putea vedea revenirea nuanței verzi pe modelele non-Pro, potrivit lui Majin Bu într-o postare pe X (aka Twitter). Acesta a postat o imagine care arată porturile USB-C de pe dispozitivele iPhone 15 în culori potrivite, cu nuanțe verzi, albastre, albe și negre.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai bune servicii VPN gratuite (nu doar) pentru vară

Iată seria Huawei Nova 11. Pret si disponobilitate.

La ce ajută aerosolul:Cum să folosești,care sunt beneficiile sale.