iPhone 15 Pro Max va fi cel mai popular, datorită camerei sale periscopice

iPhone 15 Pro Max va fi cel mai popular, datorită camerei sale periscopice

Analistul senior Apple Ming-Chi Kuo consideră că modelul Pro Max ar putea fi cel mai popular din seria iPhone 15 care va fi lansată în curând, în ciuda faptului că este cel mai scump. Expertul crede că acest lucru s-ar putea datora camerei periscop exclusive de pe spatele smartphone-ului.

Unitatea de captare a imaginii în cauză se va regăsi doar pe spatele iPhone 15 Pro Max. Datorită camerei, acest model va reprezenta 35-40% din vânzările iPhone 15, iar analistul crede că, în comparație cu modelul 14 Pro Max, noul Pro Max ar putea vinde cu 10-20% mai mult.

Camera periscopică a iPhone 15 Pro Max va fi asigurată de Largan, în calitate de furnizor unic. Aceasta este aceeași companie care produce 60 la sută din modulele periscopice pentru telefoanele Huawei. Producătorul chinez ar putea vinde aproximativ 15-20 de milioane de smartphone-uri cu camere periscopice în acest an și până la 30 de milioane anul viitor.

iPhone 15 USB C ports

Acest lucru înseamnă că Largan nu va rămâne fără comenzi pentru o vreme. În plus, înseamnă și venituri uriașe pentru furnizor, deoarece o lentilă periscop poate costa de până la patru ori mai mult decât o soluție convențională cu 7 elemente.

În altă ordine de idei, seria iPhone 15 ar putea vedea revenirea nuanței verzi pe modelele non-Pro, potrivit lui Majin Bu într-o postare pe X (aka Twitter). Acesta a postat o imagine care arată porturile USB-C de pe dispozitivele iPhone 15 în culori potrivite, cu nuanțe verzi, albastre, albe și negre.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Microsoft pregătește jocuri Xbox doar pentru PS5 și Switch!

Google îi ajută pe piratii muzicali să descarce gratis de pe YouTube?

Samsung ar putea face un telefon pliabil surprinzător de ieftin

Samsung adaugă noi funcții de asistență pentru camera foto la Galaxy S23 dar și pe alte modele.

Apple M3 și noile macbook-uri au devenit înspăimântător de rapide

Xiaomi 14 Ultra vine cu o ediție specială din titan – află când și cu ce specificații.

Nothing Phone (2a) observat în certificarea BIS.Un Concurent mid-range?

FIECARE IPHONE 15 A PRIMIT O BATERIE MAI MARE

PHOLED: Ce este și cum va schimba displayurile telefoanelor noastre.

Prețul european al lui Vivo X100 Pro cu cameră ZEISS a fost dezvăluit.

Android 14 cu One UI 6 ajunge pe tabletele Samsung!

Cum se comportă MediaTek Dimensity 9300 la o sarcină intensă