Mai multe detalii scăpate despre iPhone 15

Mai multe detalii scăpate despre iPhone 15

Odată cu apropierea rapidă a lansării seriei iPhone 15, tot mai multe informații ies la iveală despre cele mai recente smartphone-uri Apple, care ar trebui să fie prezentate în jurul jumătății lunii septembrie.

Ca în fiecare an, există deja zvonuri despre multe caracteristici interesante, în special pentru modelele Pro și Pro Max, printre care un nou port USB-C, cipul A17 Bionic, corpul pe bază de titan și butonul Action.

Noile caracteristici așteptate


Se așteaptă ca Apple să prezinte noua serie în patru modele diferite: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max. Există, de asemenea, unele scurgeri de informații despre iPhone 15 Ultra, dar nimic concret, așa că este posibil ca acesta să fie amânat până anul viitor.

Unii analiști spun că iPhone 15 Pro Max ar putea fi redenumit chiar iPhone 15 Ultra pentru a se potrivi cu Apple Watch Ultra, dar șansele ca acest lucru să se întâmple anul acesta sunt mici.

Anul acesta, cel mai mare accent va fi pus pe actualizările modelelor de bază ale iPhone 15, cum ar fi introducerea Dynamic Island și a unui port de încărcare USB Type-C. În plus, modelele Pro, în locul comutatorului de mute, vor primi un nou buton de acțiune, sau „Action button”.

Data anunțului este încă un mister


Se preconizează că evenimentul de anunțare va avea loc la începutul sau la mijlocul lunii septembrie 2023. În ultimii ani, Apple a organizat în mod tradițional lansarea noilor iPhone-uri în această lună.

12 septembrie este o dată potențială, dar Apple nu a confirmat încă acest lucru. Anunțurile oficiale despre lansare vor veni probabil după jumătatea lunii august.

O predicție rezonabilă pentru evenimentul de lansare este în prezent 12 septembrie, urmată de comenzi pe 15 septembrie, iar dispozitivele vor fi disponibile pentru cumpărare pe 22 septembrie.

Aceste previziuni se bazează pe modelele anterioare ale evenimentelor Apple, dar gigantul tehnologic ar putea totuși să ne surprindă cu o dată de lansare diferită, deși probabilitatea ca acest lucru să se întâmple acum este redusă.

Iată la ce să ne așteptăm în ceea ce privește caracteristicile aparatului foto


Potrivit celor mai recente rapoarte, iPhone 15 Pro Max va primi o nouă cameră periscop, care ar urma să fie încorporată în obiectivul cu rază lungă de acțiune cu ajutorul unui proces special, oferind un zoom optic 5x-6x. Potrivit previziunilor Apple, seria iPhone 15 Pro ar putea dispune de „cea mai avansată tehnologie de senzori de imagine” care se găsește în prezent pe telefoanele mobile.

O atenție deosebită a fost acordată dezvoltării pentru a reduce subexpunerea sau supraexpunerea imaginii. În plus, modelele Pro primesc un nou senzor Lidar, care îmbunătățește semnificativ calitatea fotografiilor de noapte.

Un upgrade mai mare al camerei foto a fost anunțat, de asemenea, pentru iPhone 15 și iPhone 15 Plus, iar dispozitivele ar putea primi camera de 48 MP care a fost folosită anul trecut la modelele iPhone 14 Pro. Acest lucru ar putea duce la o calitate mai bună a imaginii, rezultând fotografii mai clare, mai vii și mai realiste.

Noutati în ceea ce privește procesorul și performanța


Pentru iPhone 15 Pro și 15 Pro Max, se așteaptă ca cipul A17 Bionic de 3 nanometri de ultimă generație să fie componenta de calcul, în timp ce celelalte modele iPhone 15 (iPhone 15, iPhone 15 Plus) vor folosi cipul A16 Bionic de anul trecut de la TSMC.

Apple adoptă din ce în ce mai des această abordare, astfel încât nu toate dispozitivele să primească cel mai recent procesor, invocând necesitatea de a reduce costurile de producție și de a-și diversifica portofoliul. Ca și în anii precedenți, telefoanele Pro de la Apple vor fi singurele care vor primi în acest an noua tehnologie pe 3 nm, care promite să fie eficientă din punct de vedere energetic.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facturile la curent vin cu întârziere. Cine e de vină?

Black Friday Adevărat la HUAWEI. Mate 50 Pro la preț de invidiat.

Alibaba, implicată în afacerea plușurilor Squishmallows contrafăcute: Ce măsuri a luat judecătorul

Psiholog: Peste 80 la sută din populația adultă din România este dependentă sau devine rapid dependentă

Volvo oprește definitiv producția de motoare diesel

Google ne-a mințit cu inteligența artificială nou-nouță Gemini.

Guvernul Ungariei a solicitat anul trecut o cantitate record de date personale de la Facebook.

Șoferii români de „platforme auto horror” nu se lasă intimidați de amenzi uriașe

Ce este Hamas? Ce se întâmplă în Israel și Fâșia Gaza?

Piure de morcovi – Sanatatea ta, incepand cu reteta ta!

Ce s-ar fi putut întâmpla? CEO-ul ChatGPT concediat în mod neașteptat: „Nu a fost complet sincer”

VINE POTOPUL! COD GALBEN ȘI PORTOCALIU CU PLOI CÂT NU POȚI DUCE ÎN JUMI’ DE ROMÂNIA