Android 15 - Inovații și Funcționalități Restaurate

Android 15 – Inovații și Funcționalități Restaurate

Android 15 se lansează cu Developer Preview, oferind o privire asupra funcționalităților așteptate în noul sistem de operare. Această versiune vine cu îmbunătățiri semnificative față de previzualizările anterioare, dar deocamdată, acestea sunt limitate la dispozitivele Pixel, conform raportărilor de la 9to5Google.

O surpriză plăcută este reîntoarcerea barei de activități pe platforma Android. Aceasta poate fi accesată printr-o simplă glisare și poate rămâne vizibilă permanent, dacă utilizatorul preferă așa. Ecranul de blocare beneficiază și el de un refresh, cu fonturi mărite și text actualizat.

android 15 dp2 taskbar 2

Funcția de partajare a muzicii reprezintă un salt major în experiența utilizatorului, permițând ascultarea simultană a aceleiași melodii pe multiple dispozitive Bluetooth.

Pentru cei care se confruntă cu limitări de spațiu – o situație din ce în ce mai rar întâlnită – Android 15 introduce posibilitatea de a arhiva aplicațiile neutilizate. Această funcție este acum integrată nativ în sistem, fiind accesibilă cu doar câteva atingeri. În plus, o noutate remarcabilă este capacitatea telefoanelor de a funcționa ca webcam-uri de înaltă calitate, o caracteristică mult așteptată de utilizatori.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung Galaxy M55 apare pe Geekbench cu Snapdragon 7 Gen 1

Iată cum va arăta S Pen-ul Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung îți cere să îți actualizezi aplicația SSD pentru a evita un risc de securitate.

Microsoft pregătește jocuri Xbox doar pentru PS5 și Switch!

Imaginează-țI orice cu Imagine With Meta AI, o nouă platformă care îțI transformă cuvintele în imagini

Realme GT5 PRO, un telefon cu chipset de top și camera telefoto impresionantă, se lansează pe 7 Decembrie.

ChatGPT ar putea cuceri sectorul educației, însă mulți nu sunt încântați de asta.

Serviciul One de la Google, a depășit pragul de 100 de milioane de utilizatori.

Xiaomi 14 vine pe piața globală pe 25 Februarie

Samsung Galaxy S24: Inteligența artificială care te lasă fără bani!

Honor Magic 6 va avea o cameră revoluționară de 160 MP cu zoom periscop și diafragmă variabilă

Acestea sunt primele dispozitive care vor primi noile funcții Galaxy AI ale telefoanelor S24.