Cum arată Samsung Galaxy A35. Primele randări.

Cum arată Samsung Galaxy A35. Primele randări.

Samsung pregătește pentru anul viitor o nouă serie de smartphone-uri Galaxy A, iar unul dintre modelele care vor face parte din această serie este Galaxy A35. Acest telefon ar urma să vină cu o cameră îmbunătățită față de generația anterioară, iar acum avem ocazia să vedem cum arată designul său, datorită unor imagini randate.

Samsung Galaxy A35 va avea un ecran Super AMOLED de 6,6 inci, care va oferi o rezoluție Full HD+ și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Ecranul va avea margini foarte subțiri, dar nu la nivelul unui flagship, iar camera frontală va fi plasată într-o perforație mică, în loc de o notch în formă de picătură.

Samsung Galaxy A35 render 2

Dimensiunile telefonului ar fi de 161,6 x 77,9 x 8,2 mm, cu o ramă laterală plată și cu butoanele de power și volum situate pe partea dreaptă. Pe spatele telefonului, putem observa stilul de cameră adoptat de Samsung, cu trei senzori aranjați vertical. Fiecare senzor este înconjurat de un inel metalic distinct.

Samsung Galaxy A35 poze render 2

Potrivit zvonurilor, Samsung Galaxy A35 va avea o cameră principală de 50 de megapixeli, acompaniată de o cameră ultra-wide de 8 megapixeli și un senzor macro de 2 megapixeli. Camera va fi alimentată de o baterie de 5.000 mAh, care va suporta încărcarea rapidă de 25 de wați. Telefonul ar putea fi dotat cu un chipset Exynos, posibil unul cu un GPU AMD.

Nu se știe încă prețul exact al noului model, dar predecesorul său, Galaxy A34, se găsește acum la un preț de aproximativ 1300 Lei în magazinele oficiale, iar A35 ar putea avea un preț similar (între 1300-1600 de lei).

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum arată ID.7 Tourer, primul break 100% electric de la Volkswagen

Humane AI PIN: O alternativă pentru smartphone de la Humane AI pe care o poți purta toată ziua

Xiaomi 13T Pro a început actualizarea HyperOS în Europa

Android te lasa să transferi eSIM-uri între telefoanele.

SPAM: Prin apăsarea unui buton, groaza s-a dezlănțuit asupra noastră și de atunci suferim de ea.

Ce ne pregătește Samsung pentru 2024? Galaxy Fit3, o brățară de fitness cu baterie de 21 de zile și ecran uriaș

Samsung îți aduce în Europa cel mai nou telefon: Galaxy S23 FE, un smartphone de excepție.

Top 3 Cele mai bune smartphone-uri Android in 2023

Primele imagini cu Galaxy Fit 3. Seria Galaxy Fit a reînviat.

Călătorie în timp: vizualizați site-uri web vechi, chiar și în browsere retro

Android te va anunța când bateria ta are nevoie de o schimbare

Ce telefon ai? 5G-ul e plin de găuri, producătorii sunt îngrijorați