Ce trebuie să știi despre noile iPad Pro și Air care vor fi lansate în martie.

Ce trebuie să știi despre noile iPad Pro și Air care vor fi lansate în martie.

Dacă ești pasionat de tabletele Apple, atunci ai motive de bucurie. Se pare că în curând vom avea parte de niște lansări spectaculoase, care vor aduce niște schimbări majore în gama iPad. Atât modelele iPad Pro, cât și cele Air vor primi un upgrade și vor fi disponibile în două variante de dimensiune.

E o premieră pentru iPad Air, care până acum era oferit doar într-o singură mărime. Acum, vei putea alege între un iPad Air de 11 inchi, la fel ca modelul actual, și un iPad Air de 12,9 inchi, care va avea dimensiunile de 280,6 x 214,9 x 6 mm. Noul iPad Pro de 11 inchi va fi puțin mai mic decât cel vechi, cu dimensiunile de 249,7 x 177,5 x 5,1 mm, față de 247,6 x 178,5 x 5,9 mm.

Dar cel mai interesant este iPad Pro de 12,9 inchi, care va avea un design mult mai subțire decât iPad Air, deși vor avea același ecran. Acest model va măsura 281,5 x 215,5 x 5 mm, față de 280,6 x 214,9 x 6,4 mm pentru cel vechi. Asta înseamnă că va fi mult mai ușor de ținut în mână, deși va fi destul de mare.

Secretul acestui design ultra-subțire este că Apple va renunța la ecranele LCD și va trece la tehnologia OLED, care oferă o calitate mai bună a imaginii și un consum mai mic de energie. Se așteaptă ca noile iPad-uri să fie prezentate la sfârșitul lunii martie, dar deja se găsesc pe piață tot felul de huse și accesorii pentru ele.

Noile iPad-uri Pro vor avea și un cip nou, M3, care va fi mai rapid și mai performant decât cel vechi. Nu se știe încă dacă și iPad-urile Air vor beneficia de acest cip sau dacă vor rămâne la M2. De asemenea, nu se știe dacă Apple va face un eveniment special pentru a anunța noile tablete sau dacă va trimite doar un comunicat de presă.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmatorul telefon mobil va fi implantat în urechile noastre, iar corpul nostru va fi incarcatorul, potrivit tatălui radiotelefonului

OnePlus 12 rupe recordurile AnTuTu

Galaxy M15: Samsung dezvăluie noul său as din mânecă – Detalii exclusive aici

De la MagSafe la Qi2: cum să profiți de tehnologia de încărcare magnetică pe smartphone-urile Android

Microsoft își îmbunătățește Copilot, asistentul AI care îți face imagini spectaculoase.

Samsung Galaxy S24: Inteligența artificială care te lasă fără bani!

iPhone 16 PRO ar putea renunța la Dynamic island în favoarea un orificiu în ecran pentru camera selfie.

Samsung pregătește Galaxy A15 5G cu display de 90 Hz, procesor MediaTek Dimensity 6100+ și baterie mare.

Cum să-ți transformi mașina pe benzină într-un vehicul electric în doar o zi cu e-Revolt.

MagicOS 8.0 cu Android 14 vine pe aceste dispozitive HONOR

Ce ne pregătește Apple cu iPhone 16 Pro: Tot ce știm până acum.

De ce unii zic că Galaxy S24 face poze mai proaste ca înainte? Samsung explică