Nothing Phone (2a) - un succes fulminant cu 60.000 de unități vândute în doar o oră

Nothing Phone (2a) – un succes fulminant cu 60.000 de unități vândute în doar o oră

Nothing a dat lovitura pe piața smartphone-urilor cu noul său model Phone (2a), care a fost lansat la începutul lunii și a avut un debut de zile mari. Compania a anunțat cu entuziasm că a vândut nu mai puțin de 60.000 de unități în prima oră de când a fost pus la dispoziție publicului larg.

Nothing Phone (2a) pret si disponibilitate

Nothing Phone (2a) este deja disponibil pe Amazon.de aici, si se poate comanda la pret de 329 euro cu transport gratuit in Romania.

Dar asta nu e tot. Nothing a lansat și un update de sistem, Nothing OS 2.5.3, special conceput pentru Phone (2a). Acesta promite să aducă o serie de îmbunătățiri semnificative: de la suport pentru Ultra XDR în camera foto, la optimizări ale performanței aplicației camerei și ajustări ale HDR-ului, saturației culorilor și clarității camerei frontale.

Și pentru că performanța contează, update-ul se laudă cu îmbunătățiri ale aplicațiilor care rulează în fundal și ale experienței tactile a ecranului. Plus, utilizatorii vor beneficia de îmbunătățiri ale interfeței și animațiilor, dar și de ajustări ale feedback-ului haptic.

Noutățile nu se opresc aici. Trei widgeturi proaspăt introduse – Camera, Bateria și Înregistrare – sunt gata să îmbogățească experiența utilizatorilor. În special widgetul Recorder, care permite înregistrarea convorbirilor telefonice fără ca interlocutorul să fie conștient, ar putea stârni discuții aprinse. Această funcție, care poate fi ilegală în anumite jurisdicții, necesită prudență în utilizare, mai ales în Europa, unde consimțământul bilateral este obligatoriu pentru înregistrarea conversațiilor. Așadar, dacă vă tentează să folosiți această funcție, asigurați-vă că sunteți la curent cu legislația locală.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De la sfârșitul lunii ianuarie, iPhone-urile vor deveni și mai sigure

Prețurile seriei Galaxy S24 în Europa au fost dezvăluite.

YouTube te transformă în muzician cu ajutorul inteligenței artificiale cu Music AI Incubator.

Seria Samsung Galaxy S24 vine cu un display mai sensibil la atingere

Starlink retrage 100 de sateliți din cauza unei erori.

Huawei MatePad Pro 11 2024: O tabletă de ultimă generație cu conectivitate prin satelit.

Au fost dezvăluite specificațiile camerei Xiaomi 14 Ultra. Iată la ce ne putem aștepta.

Redmi K70 își dezvăluie aspectul în imagini exclusive.

Cum arată ID.7 Tourer, primul break 100% electric de la Volkswagen

Cum s-au schimbat camerele foto de pe telefoane în 25 de ani: un videoclip fascinant.

Phone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max: primele imagini randate ale noilor smartphone-uri Apple

YouTube testează o funcție ciudată: alegerea videoclipurilor după culoare