Vivo X100 și X100 Pro, telefoane de top, vor fi disponibile pe plan internațional

Seria Vivo X100 a fost lansat pe piața globală.

După ce au fost lansate în China în noiembrie, telefoanele Vivo X100 și X100 Pro sunt acum disponibile și pe alte piețe, dar nu se cunosc încă detaliile despre preț și regiuni. Cele două modele fac parte din seria Vivo X100, care se remarcă prin performanțele camerei foto și ale ecranului.

Ambele telefoane au un procesor MediaTek Dimensity 9300, care le asigură o viteză ridicată și o eficiență energetică. Ecranul este de tip AMOLED, cu o diagonală de 6,78 inch și o rezoluție de 1260p. Rata de reîmprospătare poate ajunge la 120Hz, ceea ce oferă o experiență fluidă și realistă. Ecranul are și o luminozitate maximă de 3.000 de nits, care îmbunătățește vizibilitatea în condiții de lumină puternică. De asemenea, ecranul are integrat un senzor de amprente și o cameră selfie de 32 megapixeli.

Telefoanele sunt rezistente la apă și praf, având certificarea IP68. Ele rulează sistemul de operare Android 14, personalizat cu interfața Funtouch OS 14. Vivo X100 Pro este disponibil în culorile albastru și negru, iar Vivo X100 în albastru și argintiu.

Diferența majoră dintre cele două modele este la nivelul camerei foto. Vivo X100 Pro are o cameră principală de 50 megapixeli, care dispune de un sistem de zoom periscop, capabil să ofere un zoom optic de 10x și un zoom digital de 100x. Aceasta este o premieră pentru un smartphone, care permite să capteze imagini clare și detaliate de la distanțe mari. Camera are și un senzor IMX989, produs de Sony, și un cip de procesare a imaginii Vivo V3, care optimizează calitatea fotografiilor. Vivo X100 Pro are și o baterie de 5400 mAh, care suportă încărcarea rapidă prin cablu de 100W și încărcarea wireless de 50W.

Vivo X100 are o cameră principală de 50 megapixeli, fără zoom periscop, și o cameră ultra-wide de 64 megapixeli, care permite să capteze un unghi larg de vizualizare. Camera are un cip de procesare a imaginii Vivo V2, mai vechi decât cel de la modelul Pro. Bateria este de 5000 mAh și suportă încărcarea rapidă prin cablu de 120W, dar nu are încărcare wireless.

Vivo X100 este oferit în două variante de memorie: 12/256 GB și 16/512 GB, iar Vivo X100 Pro într-o singură variantă de 16/512 GB. Prețul și disponibilitatea telefoanelor nu au fost încă anunțate oficial, dar se așteaptă să fie competitive pe segmentul de top.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Microsoft și Google dau bani cu lopata pe inteligența artificială din Europa

Iată prețurile lui Xiaomi 14, varianta Pro rămâne în China.

Honor Magic 6 Pro se dezvăluie înainte de lansare: Imagini exclusive cu noul model

Cum IA schimbă fața campaniilor politice: robotul de apelare care vorbește cu alegătorii

Reclamele care întrerup videoclipurile au ajuns și pe TikTok

iPad Pro OLED, un upgrade semnificativ pentru seria iPad Pro.

Un malware care îți fură cookie-urile și îți intră în contul Google fără parolă

Toate modelele iPhone 16 ar putea primi chipset-uri A18 anul viitor

MagicOS 8.0 cu Android 14 vine pe aceste dispozitive HONOR

Sony îți rupe inima de gamer. Conturile de PlayStation sunt suspendate la întâmplare!

Cum arată Samsung Galaxy A35. Primele randări.

La revedere, modul Avion!