Dezvăluiri Picante: Google Pixel 8a Promite Performanță și Stil!

Dezvăluiri Picante: Google Pixel 8a Promite Performanță și Stil!

Se zvonește că noul Google Pixel 8a, bijuteria de gamă medie a gigantului tech, va debuta în luna mai. Se pare că va fi un salt uriaș față de generațiile anterioare, și grație lui Yogesh Brar, un leaker cu renume, avem acum un tablou aproape complet al ceea ce ne poate oferi acest dispozitiv.

Din câte se aude prin târg, Pixel 8a va aduce un display OLED de 6,1 inci cu rezoluție Full HD+ și, în sfârșit, o rată de reîmprospătare de 120 Hz care promite să fie o încântare pentru ochi. La inima telefonului va bate noul chipset Tensor G3, același care va anima și modelele Google Pixel 8 și 8 Pro. În funcție de preferințe, vei putea alege între variantele cu 128 GB sau 256 GB spațiu de stocare.

La capitolul fotografie, Pixel 8a vine tare din spate cu o cameră principală de 64 MP dotată cu stabilizare optică, plus un senzor ultra-wide de 13 MP moștenit de la Pixel 7a. Camera de selfie, discret așezată într-un decupaj pe ecran, va putea captura imagini de 13 MP. Toate acestea vor fi susținute de o baterie robustă de 4500 mAh, o îmbunătățire față de modelul anterior.

Și pentru că vorbim de încărcare, Pixel 8a se laudă cu suport pentru încărcare rapidă prin cablu de 27 W. Și dacă modelul anterior se încărca și wireless, e de așteptat ca și acesta să păstreze tradiția. Așadar, Pixel 8a ar putea să apară pe scenă în mai și să aibă un preț de start între 500-550 de dolari. Iar vestea care dă pe spate: se zvonește că va ajunge și pe meleagurile noastre, marcând premiera seriei Pixel pe piața din România.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Criptarea super-securizată a Windows a fost spartă în 43 de secunde cu un dispozitiv de 30 Lei

Gmail a introdus un nou filtru pentru a combate spam-ul

Gmail ne va spune dacă a găsit adresa noastră de e-mail pe dark web

Hackerii Au Descoperit! O singura apăsare de buton si controlul telefonului tău este preluat

Apple Watch-urile au o problemă mare cu bateria și nu e vina ta!

O mare schimbare vine la Messenger: toată lumea va fi afectată

Cum arată noul In&Out Flip de la Samsung, telefonul care se pliază în două direcții

iPhone 16 Pro ar putea veni cu ecran mai mare decât predecesorii săi

Serviciul de livrare de mâncare al Uber pune pe străzi 2.000 de roboți care se conduc singuri

Windows 11 îți spune adio căștilor VR vechi prin Mixed Reality.

Xiaomi 14 Ultra lansat oficial, surpriza anului în lumea smartphone-urilor.

Cum să îți împarți parolele cu familia ta cu Google.