Vivo X100 și X100 Pro, telefoane de top, vor fi disponibile pe plan internațional

Vivo X100 și X100 Pro, telefoane de top, vor fi disponibile pe plan internațional

Vivo X100 și X100 Pro, care se găsesc acum doar în China, vor fi lansate pe piața internațională de mâine. Telefoanele vor fi prezentate pentru distribuție globală pe 14 decembrie.

Informația este oficială și a fost postată pe site-ul producătorului, unde există o pagină specială pentru evenimentul de lansare globală a celor două smartphone-uri. Site-ul mai indică faptul că telefoanele sunt disponibile pentru precomandă din 24 noiembrie, iar lansarea lor va avea loc joi, la ora 19:00. Vivo nu a specificat ce fus orar.

data lansare vivo x100 international

Noile telefoane Vivo sunt așteptate cu interes, deoarece sunt telefoane de top cu cipuri MediaTek Dimensity 9300, iar diferențele dintre ele se referă mai mult la camerele foto și la baterii. Modelul standard are o baterie de 5000 mAh, care acceptă o încărcare rapidă prin cablu de 120 de wați, în timp ce Vivo X100 Pro are o baterie de 5400 mAh, care poate fi încărcată prin cablu de 100 de wați și încărcare fără fir de 50 de wați.

Smartphone-urile au trei camere foto, lentila ultraangulară de 50 de megapixeli este inclusă pe amândouă, dar X100 are o cameră principală de 50 de megapixeli și o cameră teleobiectiv periscop de 64 de megapixeli, aceasta din urmă având un zoom optic 3x. Pro are, de asemenea, o cameră principală de 50 de megapixeli – cu dimensiuni diferite ale modulului – și o cameră teleobiectiv periscop cu zoom optic de 4,3x.

vivo X100 Pro

Nu se cunoaște încă în ce zone și la ce preț vor fi oferite noile telefoane Vivo. Aceasta este o întrebare la care, probabil, se va răspunde doar mâine.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tesla lansează un vehicul asemănător unui quad pentru copii numit Cyberquad.

Nvidia GeForce RTX 4090 false pe piață! [VIDEO]

Google a extins suportul software pentru Chromebook-uri la 10 ani

Ceapa 5G: cum a devenit o legumă mai bună și mai ecologică cu ajutorul inteligenței artificiale!

Gmail testează o interfață de răspunsuri în stil chat pentru e-mailuri.

Zborul personal devine realitate cu Helix, avionul eVTOL ultraușor de la Pivotal

TOP 3 Telefoane bune care nu vin de la Apple, Samsung sau Xiaomi.

A început livrarea de televizoare cu ecrane duble gratuite, susținute de publicitate

Aceste telefoane Samsung mai vechi vor primi funcția de Instant Slow-Mo

A18 Pro vs. Snapdragon 8 Gen 4: Duelul Titanilor în Lumea Benchmark-urilor

Acestea sunt acum cele mai rapide telefoane Android pentru cei care nu vor să cheltuiască o avere pe un telefon nou

Xiaomi 14 Ultra lansat oficial, surpriza anului în lumea smartphone-urilor.