Samsung Galaxy S24, gata de lansare - ce culori și ce memorie o să aibă

Samsung Galaxy S24, gata de lansare – ce culori și ce memorie o să aibă

Samsung se pregătește să lanseze seria Galaxy S24, dar se pare că nu prea știe să țină un secret. Aflăm din toate părțile ce telefoane o să scoată pe piață, ce dotări o să aibă și cât o să coste. Ultima informație, apărută ieri, ne spune exact ce modele o să găsim în magazine.

După cum ne așteptam, Samsung nu o să ne dea mai multă memorie la Galaxy S24 decât la S23. Doar versiunile Ultra o să aibă 12 GB de RAM, restul o să se mulțumească cu mai puțin. Dar nu e totul pierdut – avem și niște vești bune. Dacă vrei să ieși în evidență, o să poți alege între două culori noi și superbe: galben și violet. Sau, dacă ești mai conservator, poți opta pentru clasicul negru sau gri.

Și dacă te întrebi cât spațiu o să ai pentru poze, muzică și aplicații, află că Galaxy S24 o să vină cu până la 1 TB de stocare internă. Nu știm încă dacă o să poți adăuga și un card microSD, dar sperăm să aflăm curând. Samsung o să ne spună totul despre seria Galaxy S24 pe 17 ianuarie 2024, iar telefoanele o să ajungă în magazine pe 30 ianuarie. Abia așteptăm să le vedem! 🤩

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iTunes pentru Windows: o actualizare de securitate esențială!

Adio, iTunes! Bun venit, Apple Music, Apple TV și Apple Devices pe Windows!

Samsung pregătește un cip de 3 nm pentru Galaxy S25: Exynos 2500

Galaxy Watch 7: Tripletul Tehnologic Care Rescrie Regulile Jocului

Xiaomi 13T Pro a început actualizarea HyperOS în Europa

Mai multe modele Samsung ar putea rula Android 14 în zilele următoare.

A fost lansat Huawei MatePad Pro 13.2: Tableta care vă schimbă viața cu HarmonyOS 4 și NearLink

Cine sunt norocoșii care vor primi HyperOS stabil înaintea tuturor?

Samsung îți cere să îți actualizezi aplicația SSD pentru a evita un risc de securitate.

Galaxy Z Fold 6 va fi cel mai subțire telefon pliabil de la Samsung

Streaming-ul își pierde din avânt: ce se întâmplă cu abonații?

Xiaomi 14 Pro: posibil să nu fie lansat pe plan internațional