Cum să faci o friptură de vis într-un minut și jumătate cu un grătar inteligent

Cum să faci o friptură de vis într-un minut și jumătate cu grătarul inteligent Seergrills Perfecta!

Dacă ești un fan al cărnii bine făcute, dar nu ai timp sau chef să stai la foc, avem o veste bună pentru tine: există un grătar care face totul singur, fără să îți ceară nimic în schimb.

La târgul CES, unde se prezintă cele mai noi și mai tari gadgeturi, nu doar televizoarele și telefoanele au fost vedetele, ci și un grătar de ultimă generație, creat de o firmă britanică numită Seergrills. Ei au avut ideea genială să combine un grătar de calitate superioară cu inteligența artificială, pentru a obține o carne perfectă, indiferent de tipul sau de preferințele tale.

seergrills

Seergrills Perfecta, așa cum se numește minunea asta, poate face o friptură ribeye de 6,3 cm în doar 90 de secunde. Da, ai citit bine, nu e o greșeală de tipar. Și nu numai atât, dar poate găti orice altă mâncare cu o viteză uluitoare, de 10 ori mai rapid decât un grătar obișnuit. Și nu trebuie să îți faci griji să întorci carnea, pentru că are niște arzătoare verticale cu infraroșu care o fac fragedă și suculentă pe ambele părți.

Dar cum știe grătarul cât să gătească carnea? Ei bine, aici intervine inteligența artificială, care a învățat de la un bucătar profesionist cum să pregătească orice fel de carne, în funcție de grosime și de gradul de coacere dorit. Astfel, algoritmii îi spun grătarului cât timp și la ce temperatură să gătească carnea, și cum să regleze distanța dintre arzătoare și mâncare, pentru a evita să o ardă sau să o lase crudă.

Sună prea bine ca să fie adevărat, nu? Ei bine, există și un mic dezavantaj: prețul. Seergrills Perfecta nu este un grătar pentru oricine, ci pentru cei care își permit să plătească 3.500 de dolari, adică aproape 16.000 de lei, pentru a avea o friptură de vis într-un minut și jumătate. Dar dacă ai bani și poftă, merită să îl încerci.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dezvoltatorii de startup-uri așteaptă de mult timp ceva asemănător cu căștile Apple Vision Pro.

Nothing Phone (2a) surprinde la teste: ce scor a obținut.

Samsung pregătește un power bank de 10.000 mAh cu încărcare wireless: ce poate face!

Honor Magic 6 ar putea veni cu o cameră de 1 inch.

Cel mai ieftin Motorola,Moto G Play 2024 este acum disponibil

Google pregătește un nou chatbot numit Gemini care să concureze cu ChatGPT

IBM a creat un cip inspirat de creierul uman. Ce poate face NorthPole?

Top 10 îmbunătățiri ascunse în Galaxy S24.

Ce înseamnă căști bune cu anulare a zgomotului? Îți arătăm noi!

Ce trebuie să știi despre MagicOS 8.0, noul sistem de operare mobil de la Honor.

MERO – Aplicația de programări care salvează profesioniștii în zilele aglomerate

Messenger va fi din nou accesibil și fără un cont de Facebook