Cum să faci o friptură de vis într-un minut și jumătate cu un grătar inteligent

Cum să faci o friptură de vis într-un minut și jumătate cu grătarul inteligent Seergrills Perfecta!

Dacă ești un fan al cărnii bine făcute, dar nu ai timp sau chef să stai la foc, avem o veste bună pentru tine: există un grătar care face totul singur, fără să îți ceară nimic în schimb.

La târgul CES, unde se prezintă cele mai noi și mai tari gadgeturi, nu doar televizoarele și telefoanele au fost vedetele, ci și un grătar de ultimă generație, creat de o firmă britanică numită Seergrills. Ei au avut ideea genială să combine un grătar de calitate superioară cu inteligența artificială, pentru a obține o carne perfectă, indiferent de tipul sau de preferințele tale.

seergrills

Seergrills Perfecta, așa cum se numește minunea asta, poate face o friptură ribeye de 6,3 cm în doar 90 de secunde. Da, ai citit bine, nu e o greșeală de tipar. Și nu numai atât, dar poate găti orice altă mâncare cu o viteză uluitoare, de 10 ori mai rapid decât un grătar obișnuit. Și nu trebuie să îți faci griji să întorci carnea, pentru că are niște arzătoare verticale cu infraroșu care o fac fragedă și suculentă pe ambele părți.

Dar cum știe grătarul cât să gătească carnea? Ei bine, aici intervine inteligența artificială, care a învățat de la un bucătar profesionist cum să pregătească orice fel de carne, în funcție de grosime și de gradul de coacere dorit. Astfel, algoritmii îi spun grătarului cât timp și la ce temperatură să gătească carnea, și cum să regleze distanța dintre arzătoare și mâncare, pentru a evita să o ardă sau să o lase crudă.

Sună prea bine ca să fie adevărat, nu? Ei bine, există și un mic dezavantaj: prețul. Seergrills Perfecta nu este un grătar pentru oricine, ci pentru cei care își permit să plătească 3.500 de dolari, adică aproape 16.000 de lei, pentru a avea o friptură de vis într-un minut și jumătate. Dar dacă ai bani și poftă, merită să îl încerci.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Amazon introduce Vega OS pe dispozitivele Echo și Fire.

OnePlus 12 și alte produse noi se pregătesc de lansarea globală după debutul din China.

Google Maps nu mai rămâne în beznă în tuneluri. Iată detaliile.

Nothing Phone (2a), o imagine falsă ne-a indus în eroare.

Realme Note 50 vine curând. Ce știm despre el?

Samsung Galaxy Z Flip 6 și Z Fold 6 vin cu ecrane mai mari și mai bune

Samsung Galaxy S24, gata de lansare – ce culori și ce memorie o să aibă

Ce se ascunde în ochelarii Vision Pro de la Apple – iFixit i-a desfăcut bucățică cu bucățică

Xiaomi 14 Ultra a fost testat pe Geekbench.

Nothing Chats, cum a reușit Nothing să aducă iMessage pe Android

Panourile solare – ce sunt si cum functioneaza

OnePlus Watch 2, ceasul inteligent cu Wear OS și sistem dual de operare