Dyson a făcut show la București cu produsele sale de ultimă generație

Dyson a făcut show la București cu produsele sale de ultimă generație

Dyson, compania care ne uimește mereu cu invențiile sale, a venit la București cu o serie de produse care ne schimbă viața. La evenimentul Next Gen Living, care a avut loc la Combinatul Fondului Plastic – Galeria Senat, am avut ocazia să vedem și să testăm cele mai noi creații ale Dyson, de la aspiratoare fără fir și cu curățare umedă, până la purificatoare de aer și instrumente de coafat. Evenimentul a fost unul regional, la care au participat invitați din Ungaria, Grecia, Cehia și Georgia, printre care și jurnaliști și influenceri. Dyson ne-a pregătit o serie de demonstrații interesante, care ne-au arătat cât de performante și practice sunt produsele lor.

Noua gamă de culori a produselor de styling Dyson Știm cu toții că Dyson se ocupă și de părul nostru, nu doar de casa noastră. Produsele lor de îngrijire a părului sunt concepute să protejeze scalpul și să prevină deteriorarea părului, datorită unui senzor termostatic inteligent care menține temperatura optimă. Dar Dyson nu se oprește aici. Ei țin cont și de aspectul estetic al produselor lor, așa că au lansat o nouă gamă de culori pentru instrumentele de coafat, numită Ceramic Pop. Culorile sunt vii și atrăgătoare, iar materialele sunt de calitate superioară. Eva Comas Stokes, Senior Design Engineer, ne-a prezentat noua gamă pe scena evenimentului Dyson:

Cele mai noi două variante de culoare – Blue Blush și Ceramic Pop – sunt rezultatul muncii extraordinare a echipei noastre CMF (Colours Materials and Finishes), care a creat o combinație de nuanțe care nu doar că arată superb, dar și se simt minunat

a spus Eva Comas Stokes – Inginer șef de proiectare.

Dyson ne face casa mai curată și aerul mai respirabil Dyson nu se mulțumește cu produse obișnuite, ci caută mereu să le îmbunătățească și să le adapteze la nevoile noastre. Așa a apărut aspiratorul fără fir Dyson Gen5, care are cea mai avansată tehnologie de aspirare de până acum, care detectează și îndepărtează praful cu ușurință. Pentru suprafețele dure, Dyson Submarine este soluția ideală. Acesta are o funcție de curățare umedă, care elimină lichidele, resturile și petele dificile, și apoi curăță cilindrul de murdărie la fiecare rotație.

Și pentru că nu e suficient să avem o casă curată, ci și un aer curat, Dyson ne oferă cel mai nou purificator de aer, numit Big & Quiet. Acesta folosește aerodinamica conică, care creează un flux de aer puternic, care pulverizează aerul în toată camera și reține murdăria în filtru.

Demonstrații captivante

Evenimentul a avut trei zone unde am putut vedea produsele Dyson în acțiune. În zona de îngrijire a părului, ambasadorii Dyson, Florin Noje din România, Teuta Mesaros din Croația și Ioannis Michalelis din Grecia, ne-au arătat cum se coafează cu Dyson Airwrap. Pentru cei care au vrut să își schimbe look-ul sau să primească sfaturi de la profesioniști, a fost amenajată o cameră specială, ca un salon de lux.

În zona de curățare a casei, am putut testa performanța aspiratorului fără fir Dyson Gen5 într-o cameră de zi, alături de inginerii și tehnicienii Dyson, și am putut vedea cum funcționează aspiratorul cu curățare umedă Dyson Submarine pe suprafețele din bucătărie. În plus, zona de calitate a aerului ne-a prezentat proiectul Dyson Airquality Backpack, unde am putut admira un rucsac inteligent care măsoară calitatea aerului din oraș.

De asemenea, am putut observa raza de acțiune lungă a purificatorului de aer Big & Quiet, care a fost verificată cu niște experimente pe un perete luminos și cu o metodă de laborator pentru a calcula rata de eliberare a aerului curat (CADR).

Evenimentul a fost prezentat de Albertina Ionescu și a fost difuzat în direct pe pagina de Instagram a Dyson România, unde cei care nu au putut veni la fața locului au putut urmări demonstrațiile tehnologice și prezentările experților.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zack Nelson îl desface pe OnePlus Open. Ce surprize a găsit în interiorul telefonului cu ecran pliabil?

 Samsung Galaxy S24 Ultra are o cameră de răcire cu vapori impresionantă.

Samsung îți cere să îți actualizezi aplicația SSD pentru a evita un risc de securitate.

Galaxy S24, telefonul care îți cere bani în fiecare lună. Ce se întâmplă dacă refuzi să plătești?

Așadar, nu, Galaxy S20 și Note 20 nu vor beneficia de Android 14

Actualizarea One UI 6.1 vine pe telefoanele Samsung Galaxy – să vedem care sunt primele modele.

Ai curaj să ghicești care față e adevărată și care e făcută de inteligență artificală în poza asta?

Realme GT5 Pro va primi spațiu de stocare de până la 1 TB.

Ce este tehnologia blockchain? Istorie is caracteristici.

Galaxy Ring sosește la sfârșitul acestui an. Cum arată și ce face!

Review Casti Gaming Logitech G432 7.1 Surround – Căști de gaming de calitate la un preț accesibil.

Spotify ajunge la o jumătate de miliard de utilizatori