Dyson Gen5Detect:cel mai puternic aspirator fără lansat de Dyson. Pret si disponibilitate in Romania.

Dyson Gen 5 Detect:cel mai puternic aspirator fără lansat de Dyson. Pret si disponibilitate in Romania.

Echipat cu un motor Hyperdymium de nouă generație, aspiratorul Dyson se învârte la o viteză de până la 135.000 rpm și oferă o putere de aspirare de neegalat.

Dyson prezintă Dyson Gen5detect™, cel mai puternic aspirator fără fir al său, echipat cu cea mai noua generație a motorului Hyperdymium de generația a cincea, care oferă o putere de aspirare de neegalat. Aspiratorul este dotat cu un sistem de filtrare HEPA complet închis, la nivelul întregii aspiratorului, care filtrează și reține 99,99% din particulele de până la 0,1 microni – chiar și virușii! Inginerii au reproiectat, de asemenea, noul cap de curățare Fluffy Optic™ pentru a acoperi de două ori mai mult praf microscopic, oferindu-vă o luminozitate și o vizibilitate și mai mare – astfel încât să puteți vedea exact unde mai aveți de curățat.

Dyson Gen 5 Detect: Motor Hyperdymium de generație nouă

Dyson Gen5Detect Motor Hyperdymium
Dyson Gen5Detect: Hyperdymium


Motorul este mai mic, mai rapid și mai puternic decât predecesorul său, cu o turație de 135.000 rpm – de până la nouă ori mai rapid decât un motor de Formula 1. Această putere permite aspiratorului Gen5detect™ să ofere cea mai puternică aspirare dintre toate aspiratoarele fără fir Dyson, capabilă să lege virușii. Inginerii au construit motorul în jurul unui arbore mai scurt și au combinat mai multe componente, permițând un design mai compact: cadrul monobloc, turnat cu precizie, este proiectat pentru o eficiență energetică maximă.

Filtrare completă a sistemului HEPA – particulele de praf și viruși rămân în rezervor


Dyson Gen 5 detect™ este cel mai avansat aspirator fără fir de la Dyson, cu un sistem complet de filtrare HEPA. Aparatul este complet închis, asigurându-se că numai aerul contaminat trece prin filtru și numai aerul curat iese din aspirator.

Materialul filtrant de 1,9 m lungime, cu 145 de pliuri, filtrează 99,99% din particulele potențial dăunătoare până la 0,1 microni. Cele 14 cicloane încorporate în unitate elimină, de asemenea, praful din fluxul de aer, astfel încât puterea de aspirare nu este redusă, asigurând o performanță optimă de fiecare dată.

Potrivit lui James Dyson, fondator și inginer șef al Dyson:

„Gen 5 detect reprezintă următoarea generație de tehnologie de curățare de la Dyson. Acesta prezintă inovații precum tehnologia noastră „optică pentru praf”, numărarea și măsurarea precisă a dimensiunii particulelor, un nou motor revoluționar și filtrarea HEPA în tot aparatul. Toate acestea ne permit să obținem cea mai mare curățare în profunzime de până acum.”

Potrivit lui Charlie Park, vicepreședintele Dyson pentru îngrijirea podelelor:

„Chiar și cel mai bun filtru nu poate oferi aer curat dacă aerul murdar are posibilitatea de a se scurge din aparat – de aceea inginerii noștri au lucrat din greu pentru a se asigura că toate aspiratoarele Dyson au filtrare integrală a aspiratorului. În cazul aspiratorului nostru Gen 5 detect, am făcut un pas înainte cu filtrarea HEPA pentru a păstra chiar și particulele de virus de 0,1 microni în interiorul aparatului.”

Iluminare dublă – când o vedem, o credem

Studiul Dyson Global Dust Study 2022, studiul internațional de mare anvergură al companiei, a constatat că 95% dintre oameni curăță la fel de mult, dacă nu chiar mai mult, decât o făceau cu un an înainte, ca urmare a epidemiei COVID-19, pentru a-și păstra casele curate și sănătoase. Cu toate acestea, 40% dintre oameni au fost motivați să facă curățenie doar atunci când casa lor era plină de praf sau când era praf și murdărie vizibilă pe podea, față de doar 33% în 2020.

Tehnologia Dyson „praf luminos”, lansată în 2021, este concepută pentru a-i ajuta pe utilizatori să vadă particulele microscopice care se ascund în casele lor. Aceasta înseamnă că praful ascuns pe suprafața podelei, care altfel este invizibil cu ochiul liber, devine vizibil cu ajutorul unui fascicul de lumină.

Fluffy Optic™
Fluffy Optic™

Aspiratorul Gen 5 detect™ dispune de capul de curățare Fluffy Optic™ reproiectat, care are o luminozitate dublă, iluminând o suprafață și mai mare a podelei. Inginerii Dyson au proiectat noua sursă de lumină astfel încât Fluffy Optic™ să fie poziționat cât mai jos posibil în secțiunea capului aspiratorului, proiectând un fascicul de lumină care iluminează doar particulele de pe podea. Acest lucru a reprezentat o provocare uriașă în materie de proiectare – adaptarea opticii, a plăcii de circuite imprimate (PCB) și a soluțiilor termice într-un spațiu mic, fără a compromite performanța de aspirare.

Interfață nouă pentru utilizator, îmbunătățiri software – arată când camera este curată

Inspirându-se din modul în care tehnologia de iluminare a schimbat modul în care oamenii fac curățenie, Dyson Gen 5 detect™ introduce o interfață de utilizator (UI) complet reproiectată, care acum arată utilizatorilor în timp real când suprafața este curată. Senzorul piezoelectric numără și clasifică dimensiunea particulelor folosind o metodă acustică, iar barele de pe ecranul LCD cresc și scad în funcție de cantitatea de particule îndepărtate în timp real – astfel încât utilizatorii știu dacă pot continua sau dacă mai trebuie să curețe o anumită zonă.

dyson gen 5 detect analyse

În plus față de actualizările de software pentru interfața cu utilizatorul, inginerii au trebuit să dezvolte un nou software pentru motorul Gen5 pentru a monitoriza și controla turația, puterea și temperatura motorului – acesta funcționează mână în mână cu noua interfață cu utilizatorul, permițându-le să rezolve orice problemă care poate apărea și să întrețină singuri produsele.

Chunrui Zhang, manager de software încorporat la Dyson, a declarat:

„Software-ul joacă un rol din ce în ce mai important în progresele tehnologice ale Dyson – atât în ceea ce privește funcțiile interne ale produselor noastre, cât și informațiile pe care acestea le oferă proprietarului. Aspiratorul Gen5detect dispune atât de cel mai avansat sistem de gestionare a software-ului fără fir de la Dyson, cât și de informații unice în timp real privind performanța de curățare pentru utilizator, asigurându-se că acesta poate evalua mai bine starea de sănătate a locuinței sale.”

Alte caracteristici cheie ale aspiratorului Dyson Gen5detect™ includ:

  • Dispozitiv încorporat de aspirare a prafului și a crăpăturilor: transformă aparatul în cel mai puternic aspirator portabil. Dispozitivul încorporat de aspirare a prafului și a crăpăturilor, ascuns în interiorul furtunului de aspirare, economisește timp între curățarea podelei și cea manuală.
  • Control cu un singur buton: aparatul are un buton de pornire în locul declanșatorului clasic pentru o curățare mai comodă și continuă. Acest lucru permite, de asemenea, utilizatorilor să schimbe mâna în timp ce navighează între obstacole, ceea ce face curățarea mai ușoară.
  • Performanță constantă, baterie cu densitate energetică ridicată: până la 70 de minute, cea mai mare durată de funcționare de până acum la un aspirator fără fir Dyson.
  • Zece celule litiu-ion asigură o aspirare uniformă și puternică.
  • Pentru curățenii cu adevărat mari: cel mai puternic aspirator fără fir cântărește 3,5 kg și este acum dotat cu un rezervor de 0,77 litri.
  • Golire ușoară și fără atingere a recipientului de praf: recipientul drept și subțire are un mecanism de eliberare cu blocare rotativă care golește praful dintr-o singură mișcare. Capacul din plasă este curățat de un inel de cauciuc pentru a îndepărta praful fără să vă murdăriți mâinile.

Aspiratorul fără fir Dyson Gen5detect™ este disponibil în magazinul online Dyson și în magazinele Dyson Demo la un pret de 4999 Lei, iar folosind codul de reducere „EXTRA10” veti avea 10% reducere la comanda dvs.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Oglinda retrovizoare cu camera. Pareri daca merita sau nu.

Top 3 cele mai bune Televizoare Smart în 2023.Sfaturi-păreri

Cea mai buna plita cu inductie – Ghid de cumparare si recomandari.

Top 5 cele mai bune anvelope de iarnă din 2023 – Recomandări și comparații

Recenzie Philips OneBlade 360 QP4631/65 pentru bărbierit și unde să-l găsești la cel mai mic preț.

Top 3 cele mai bune aparate de aer condiționat portabil în 2023.Ghid Complet si pareri.

Review cu pareri Hisense 55E7KQ PRO – O opțiune accesibilă pentru pasionații de gaming?

Anvelope KUMHO Pareri: Acceptăm faptul că Kumho este bun.

Pareri despre noul HONOR 90! Pret si pisponibilitate in Romania.

Pixel 8 Pro vs iPhone 15 Pro: Care este cel mai bun telefon de 5-6000 Lei?

Review Google Nest Hub 2: Cel mai bun Display inteligent pentru dormitor

Camera de supraveghere exterior Blink Outdoor: o investiție inteligentă pentru casa ta.