oglinda retrovizoare cu camera

Oglinda retrovizoare cu camera. Pareri daca merita sau nu.

Veniti cu mine sa vedeti cateva pareri despre oglinda retrovizoare cu camera. Aveți crampe la stomac atunci când vă întoarceți? Înțeleg perfect, am picat examenul de conducere de mai multe ori din această cauză, chiar dacă nu mi-am luat niciodată ochii de pe oglinda retrovizoare. Desigur, lumea s-a schimbat mult de atunci, iar oglinzile retrovizoare au intrat în lumea oglinzilor inteligente. Și ce înseamnă asta?

Aceasta înseamnă, printre altele, că vă puteți lua adio de la incertitudinea mersului înapoi și, cu ajutorul unei mici camere încorporate în oglinda retrovizoare mașinii, puteți înregistra fiecare moment care vi s-a întâmplat pe drum. Astfel, în cazul unui accident sau al unei reclamații, acest dispozitiv inteligent este martorul perfect.

Cu toate acestea, multe persoane nu sunt încă familiarizate cu acest accesoriu unic, așa că m-am gândit să creez un ghid care să vă prezinte principalele caracteristici ale unei oglinzi retrovizoare cu camera și la ce ar trebui să fiți atenți atunci când cumpărați una.

Mai mult! De asemenea, am ales pentru dumneavoastră un produs util care, în opinia mea, nu ar trebui să lipsească din nicio mașină și care vă poate ajuta foarte mult să deveniți un șofer mai încrezător.
Veniti alături de mine să explorăm lumea camerelor cu oglinzi retrovizoare!

Ce oglinda retrovizoare cu cameră ar trebui să cumpăr? – Ghid de cumpărare detaliat


Ce trebuie să știu despre acest dispozitiv?


O oglinda retrovizoare cu cameră este, de fapt, o oglindă retrovizoare care, pe lângă funcția sa tradițională, captează imagini și sunete despre ceea ce se întâmplă în mașină și pe drum. Spre deosebire de o oglindă tradițională, veți găsi, prin urmare, atât o cameră, cât și un afișaj integrat. De asemenea, poate fi dotat cu o cameră de luat vederi în spate, care este de mare ajutor la mersul înapoi și la parcare.

Puteți stoca imaginile și înregistrările audio în memoria încorporată sau pe cardul de memorie inserat sau le puteți salva pe telefon sau pe un alt dispozitiv.
Desigur, întrebarea este de ce merită să instalezi un astfel de oglinda retrovizoare cu camera în mașină. Să ne uităm la cele mai importante motive.

Avantajele unei oglinzi retroviozare cu camera


Aproape nedetectabil


Convenabilă pentru a fi amplasată în mașină, nu ocupă spațiu suplimentar și, spre deosebire de camerele de bord tradiționale, nu reduce vizibilitatea.

Facilitează parcarea

În orașe, devine o luptă pe viață și pe moarte pentru un loc de parcare, iar mașina trebuie să se încadreze în spații din ce în ce mai înguste. Cu ajutorul camerei de mers înapoi, puteți da cu spatele cu mai multă încredere, iar parcarea devine o treabă ușoară.

Acestea fac condusul mai sigur

Oricât de utile ar fi oglinzile retrovizoare, acestea nu vă mai pot arăta ce se află direct în spatele mașinii sau sub nivelul lunetei și nici nu vă pot oferi o vedere cu unghi larg. Acest lucru poate face din mersul înapoi o manevră periculoasă și imprevizibilă, care poate nu numai să provoace daune materiale, ci și să pună în pericol viața oamenilor și a animalelor.

Bineînțeles, aceasta nu este singura caracteristică excelentă a acestui produs!

Dacă ești dispus sa investesti si mai mult, poți cumpăra și un dispozitiv cu un modul GPS, care vine cu o serie de funcții suplimentare (de exemplu, te poate avertiza dacă ai părăsit accidental banda de circulație sau poate alerta serviciile de urgență în caz de accident, furnizând coordonatele tale GPS exacte).

Poate contribui la soluționarea cererilor de despăgubire

În cazul unei cereri de despăgubire, poate fi foarte util să se furnizeze asigurătorului dovezi care să clarifice cauzele accidentului. Poate fi utilă în legătură cu infracțiunile rutiere sau pentru a clarifica conflictele dintre utilizatorii drumurilor.

Există vreun dezavantaj al unei oglinzi retrovizoare cu camera?


Da, există un lucru asupra căruia aș dori să vă atrag atenția. Utilizarea unei camere video pentru marșarier nu este legală în unele țări.

O altă problemă este că ecranul vă poate distrage atenția, ceea ce reprezintă un risc pentru siguranță.

Cum se instalează oglinda retroviozare cu camera?


Dacă ești descurcăreț, poți instala singur camerele în câțiva pași simpli, dar trebuie să rețineții că este mult mai complicat să te ocupi de camera din spate, deoarece necesită găurire și cablare. Dacă nu ai o astfel de experiență, apelează la un electrician pentru a face acest lucru!

Ce aspecte ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărați?


Aprovizionarea cu alimente


Cel mai des, alimentarea cu energie este asigurată de la bricheta auto. În acest caz, trebuie doar să conectați priza la bricheta de la mașină și camera este gata de funcționare. Conexiunea directă este, de asemenea, posibilă, dar veți avea nevoie de ajutorul unui electrician.

Camera


Unul dintre cele mai importante considerente este calitatea imaginilor și a sunetului pe care le va produce camera dumneavoastră. Există două lucruri la care trebuie să fiți atenți!

Claritatea imaginii este determinată de calitatea camerei și de rezoluția ecranului. Claritatea se măsoară în pixeli, iar cu cât numărul este mai mare, cu atât este mai bună camera.

Oglinzile cu camere full HD garantează videoclipuri clare dar camerele de bord UHD (Ultra High Definition) și 4K devin, de asemenea, din ce în ce mai populare. Acestea pot capta imagini cu mai multe detalii, permițând, de exemplu, să vedeți numerele de înmatriculare ale mașinilor sau inscripțiile de pe panourile aflate la distanță, dar rezoluția mai mare vă permite, de asemenea, să măriți imaginea și să identificați detaliile. Cu toate acestea, imaginile de rezoluție mai mare realizate de camerele de mai bună calitate vor însemna că cardul de memorie va rămâne fără spațiu mai repede!

Este important să rețineți că vă puteți mulțumi cu o rezoluție de 720p pentru camerele de mers înapoi, dar pentru o cameră in oglindă, calitatea înaltă este importantă!

Afișajul și controlul


Dimensiunea ecranului poate fi, de asemenea, un aspect esențial. Unele oglinzi retrovizoare afișează o imagine la fel de mare ca oglinda însăși; alte ecrane proiectează o imagine mai mică, iar partea neacoperită poate fi utilizată ca o oglindă retrovizoare convențională. (Ca o notă suplimentară, atunci când ecranul nu este activ, dispozitivul funcționează pe deplin ca o oglindă retrovizoare normala).

Ecranele cu rezoluție mai mare oferă imagini video clare și sunt mai ușor de utilizat: au pictograme ușor de utilizat și butoane mai mari.

Ce alte suplimente primești?

*Acoperire anti-orbire (pentru o utilizare confortabilă în timpul zilei)
*Controlul automat al luminozității (util dacă sunteți deranjat de farurile altei mașini)
Comenzile se pot face cu ajutorul butoanelor de pe partea inferioară a oglinzii, dar acum sunt disponibile pe piață modele cu ecran tactil.

Unghiul de vizualizare al obiectivului camerei


Unghiul de vizualizare se referă la cât de mult din drumul din față poate fi surprins de cameră. O lentilă mai largă (120+ grade) oferă o acoperire mai mare.

De asemenea, este important să vă asigurați că camera din oglindă poate fi mutată cu ușurință în toate direcțiile.

Cât de mare este cantitatea de înregistrări video și audio pe care o poate înregistra dispozitivul?


Majoritatea camerelor cu oglinzi retrovizoare necesită un card SD sau Micro SD. Cu cât cardul de memorie este mai mare, cu atât mai multe clipuri video puteți stoca pe acesta înainte ca sistemul să suprascrie materialul mai vechi (funcția de loop). În funcție de cardul de memorie, vă puteți aștepta la aproximativ următoarele timpi (afișaj HD):

2 GB – 20 de minute
8 GB – 40 de minute
16 GB – 80 de minute
32 GB – 160 de minute
64 GB – 640 minute

Pornire automată


Dacă nu doriți să porniți manual dispozitivul de fiecare dată, această funcție va începe automat înregistrarea.

Înregistrare pe timp de noapte


Conduceți mult pe timp de noapte? Atunci, aceasta este o caracteristică de luat în seamă! Condițiile de iluminare slabă pot fi compensate cu ajutorul unor lumini LED sau infraroșii suplimentare, astfel încât puteți face imagini mai clare în întuneric, chiar și pe drumuri neiluminate.

Asistent de parcare


Aceste sisteme facilitează parcarea, în special dacă trebuie să intrați într-un spațiu relativ îngust, cu ajutorul unor instrucțiuni grafice pe ecran.

Aplicație/software


Dacă dispozitivul este însoțit de o aplicație software, puteți analiza în detaliu înregistrările video pe computer sau pe telefon (de exemplu, puteți obține date despre traseu și viteză).

Alte dotări suplimentare


Gama de caracteristici suplimentare pentru oglinzile retrovizoare este, desigur, nesfârșită, iată doar câteva! Cu toate acestea, ar trebui să remarc, de asemenea, că aceste caracteristici pot crește deja considerabil prețul dispozitivului!

Conexiune Bluetooth/wifi


Unele oglinzi retroviozare cu camera sunt dotate, de asemenea, cu conectivitate Bluetooth și/sau wifi pentru a se conecta la aplicații mobile, astfel încât să puteți controla și configura camera de pe telefon.

De asemenea, datorită conexiunii, puteți trimite instantaneu înregistrările video de pe cameră pe telefon cu câteva clicuri.

GPS


Camerele cu GPS încorporat atribuie automat o locație videoclipurilor dumneavoastră. Acest lucru poate fi foarte util într-o procedură de probă ulterioară.

Detectarea mișcării


Dacă vă parcați mașina și camera detectează că imaginea se schimbă (de exemplu, dacă cineva se apropie de vehicul), aceasta începe automat înregistrarea. Astfel, puteți monitoriza ceea ce se întâmplă cu vehiculul chiar și atunci când nu sunteți acolo. La unele modele, sistemul poate trimite, de asemenea, o alertă pe telefon.

Senzor G


Senzorul G vă monitorizează mașina chiar și atunci când nu vă mișcați (de exemplu, când sunteți parcat). În cazul unei coliziuni, camera se declanșează, iar înregistrarea curentă este blocată împotriva ștergerii.

Merită să cheltuiți pe un alt gadget auto(camera retrovizoare cu camera)?


Cred că merită să investim timp și bani în dispozitive care contribuie la o conducere mai sigură și la protejarea vehiculului. În plus, oglinzile retrovizoare cu camera sunt disponibile la un preț foarte rezonabil și veți fi surprins de diferența pe care o pot face în ceea ce privește calitatea condusului dumneavoastră. Pentru a vă convinge cu adevărat, iată o privire mai atentă asupra unei oglinzi retrovizoare cu camera ușor de instalat, ușor de utilizat și cu un buget foarte accesibil.

Cea mai buna oglinda retrovizoare cu camera.

Aceasta este cea mai buna oglinda retrovizoare cu camera deoarece ofera o resolutie buna, include si camera de mers inapoi si inregistreaza perfect.

oglinda retrovizoare cu camera
9.1
Camera video trafic si marsarier Timeless Tools tip oglinda retrovizoare cu afisaj + Card memorie microSDHC Apacer 16GB
POSITIVES
  • Camera de bord și camera de mers înapoi într-un singur set
  • O mulțime de caracteristici suplimentare
  • Configurare convenabilă și rapidă
  • Înregistrare perfectă
  • Meniu in Limba Romana
NEGATIVES
  • Fără funcție de reglare automată a intensității luminoase
  • Fără funcție de vedere pe timp de noapte

Această oglindă retrovizoare cu camera Full HD cu afișaj TFT-LCD integrat cu o lentilă cu unghi larg poate fi instalată cu ușurință în doar câțiva pași simpli. Tot ce trebuie să faceți este să îl atașați la oglinda retrovizoare interioară din fabrică folosind inelele de cauciuc incluse în kit și cele patru cârlige de pe unitate.

Cu toate acestea, pentru camera de mers înapoi, pe care trebuie să o montați în partea din spate a mașinii, va trebui să treceți cabluri prin vehicul și este posibil să aveți nevoie de ajutor.
După ce ați conectat camerele la oglindă, conectați-le la priza de brichetă și sunteți gata de plecare (nu uitați sa instalati cardul de memorie, este inclus!).

Este important ca dispozitivul să fie întotdeauna alimentat cu curent electric, bateria încorporată poate fi utilizată doar pentru a alimenta dispozitivul în modul de parcare.
Butoanele de navigație sunt amplasate pe partea frontală a oglinzii, iar pe margine (sus) veți găsi intrarea pentru camera de mers înapoi, un slot pentru card SD și intrarea USB.

S-ar putea să fiți surprins la început să vedeți o oglindă albastră, motivul practic fiind acela de a evita ca farurile vehiculului din spatele dumneavoastră să vă lumineze în ochi. Este doar o chestiune de timp până când vă veți obișnui ochii cu ea, precum și cu faptul că aveți de-a face cu o oglindă retrovizoare cu camera foarte mare, cu un ecran LCD integrat care ocupă o parte din oglindă. Dimensiunea mai mare a oglinzii poate pune o anumită greutate pe oglinda din fabrică, pe care vă veți sprijini, așa că merită să verificați suportul din când în când; de asemenea, merită să îl protejați de vibrații majore.

Atât ecranul, cât și camera foto sunt clare, cu o rezoluție bună, iar funcția tradițională a oglinzii funcționează bine cu ecranul pornit. Desigur, nimic nu vă împiedică să o dezactivați, camera poate funcționa și fără ea. De asemenea, puteți vizualiza imaginea camerei de mers înapoi pe acest afișaj LCD integrat.

Ecranul, ascuns în oglinda retrovizoare cu camera, are, de asemenea, un meniu în limba romana și puteți seta o serie de funcții (inclusiv data și ora, detectarea mișcării, dezactivarea întârziată, senzorul G, balansul de alb și contrastul) și puteți reda imagini video/fotografii.

Din păcate, lipsește controlul automat al luminozității, iar funcția de vedere pe timp de noapte ar fi fost utilă.

Înainte de a cumpăra, vă recomand cu siguranță să măsurați oglinda din fabrică, deoarece dacă este mult mai lată decât camera retrovizoare, s-ar putea să nu vă simțiți confortabil să o folosiți! De asemenea, trebuie să știți că, dacă parbrizul dumneavoastră are o nuanță reflectorizantă sau antisolară, aceasta poate afecta calitatea înregistrării.

În general, cred că pentru acest preț solid primiți o oglinda retrovizoare cu camera decentă cu o cameră de mers înapoi, o calitate excelentă a imaginii, o mulțime de funcții suplimentare și posibilitatea de a conduce confortabil și în siguranță.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apple Watch 9 Pareri, Pret si Review in Romana.

Test si Pareri Samsung Galaxy Z Fold 5 – încă nu are rival

Cele mai bune centrale pe lemne. Ghid cu avantaje si dezantaje.

Xiaomi Smart Cooking Robot – un gadget de vis pentru bucătarii leneși

Top 3 cele mai bune aparate de aer condiționat portabil în 2023.Ghid Complet si pareri.

ProtonVPN Test+Pareri

Xiaomi Smart Band 8 Active – Specificatii, Pret si disponibilitate.

Cele mai bune 4 piscine Bestway. Ghid complet, pareri si preturi.

Recenzie Philips OneBlade 360 QP4631/65 pentru bărbierit și unde să-l găsești la cel mai mic preț.

TOP 3 Cele mai bune aspiratoare de mână 2023. Pareri si ghid de cumpărare.

Dyson WashG1 – Revoluția curățeniei care transformă mopul într-o experiență tehnologică

Review Samsung Galaxy A14 5G: Telefon la un pret accesibil