ProtonVPN

ProtonVPN Test+Pareri

protonvpn

ProtonVPN

VPN securizat direct din Elveția
Securitate solidă
Excelentă pregătire juridică
Viteză acceptabilă
Este disponibil și gratuit

ProtonVPN VPN – informații detaliate

Brand

ProtonVPN

În câte țări au servere?

35

Numărul serverelor

464

Fără loguri

Da

Număr maxim de conexiuni în paralel

5

Unul dintre cele mai mari avantaje ale ProtonVPN este faptul că au sediul în Elveția. Legile de acolo permit cel mai înalt nivel de protecție a datelor personale. Într-un fel, acest lucru le oferă un avantaj semnificativ față de alți furnizori de VPN.

Oferta Emag

Un alt lucru unic la ProtonVPN este faptul că este, disponibil o versiune gratuită. Deși această versiune vă oferă doar opțiuni foarte limitate, ar trebui totuși să vă poată satisface cele mai elementare nevoi.

Nu numai că serviciul este sigur datorită locației lor, dar au, bineînțeles, și o funcție de kill switch și protocoale de securitate de ultimă generație.

Dezavantajul este un preț ușor mai mare și un parc de servere mai limitat. Ei au un total de 464 de servere răspândite în doar 35 de țări.

ProtonVPN Rezumat

Pros
  • Securitate solidă
  • Excelentă pregătire juridică
  • Viteză acceptabilă
  • Este disponibil și gratuit
Cons
  • Au mai puține servere
  • Nu au suport live

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP Cele mai bune trotinete electrice – Recenzii și Teste 2023

REVIEW Motorola Edge 40 Pro. Pret si disponibilitate in Romania.

Review Amazon Kindle Paperwhite: Un dispozitiv de lectură excelent cu pret accesibil.