Merită să cumperi un televizor Ambilight? Afla raspunsul acum.

Merită să cumperi un televizor Philips Ambilight? Afla raspunsul acum.

Este Ambilight-ul o super extra valoare adăugată sau o înșelătorie ieftină care nu are sens în realitate? Vă vom spune!

Am primit multe întrebări și cereri de părere despre tehnologia Philips Ambilight. Are vreun sens în viața de zi cu zi, cum funcționează, când este bun și pentru cine? Haideți să vă oferim răspunsurile.

banner

Acesta este Ambilight-ul.

În primul rând, să clarificăm ce este asta! Fiecare producător de televizoare își dorește să găsească Sfântul Graal, adică o tehnologie care să-și scoată modelele în evidență din oceanul de produse. Și Ambilight-ul este exact asta, fiind în continuare o caracteristică exclusivă a televizoarelor Philips.

amilight led
Iată LED-urile de pe un televizor philips amilight

Ideea principală este că pe partea din spate a dispozitivului sunt amplasate numeroase LED-uri colorate, pe laturi și deasupra, și uneori chiar dedesubt. Acestea creează o aură luminoasă spectaculoasă în jurul televizorului. Acest aspect poate fi util în sine, deoarece face imaginea să pară mai contrastantă. Culoarea sferei de lumină poate fi setată liber, iar există și posibilitatea de a pulsiona, adică să se schimbe lent și să clipească în diferite culori. Astfel, televizorul poate fi folosit ca o lampă specială sau sursă de lumină.

Dar asta nu e tot, deoarece de ceva timp s-a rezolvat și ca LED-urile să-și schimbe dinamic culoarea în funcție de conținutul vizual afișat pe ecran. Deci, dacă vedem un câmp de maci cu un cer albastru și un soare strălucitor în colțul din dreapta sus, aura de lumină va deveni galbenă în acel colț, albastră în partea de sus și roșie în partea de jos. În ansamblu, rezultatul este ca și cum o forță magică ar mări puțin dimensiunea imaginii.

Este bun Ambilight-ul?


Da! Aceasta este o funcție fantastică care aduce în mod clar o valoare adăugată. Oferă o experiență pe care televizoarele tradiționale, adică cele fără Ambilight, nu o pot oferi. Este în mod clar un serviciu excelent, de care suntem mari fani. Este adevărat că are sens doar în întuneric, deci cei care obișnuiesc să se uite la televizor într-o cameră luminoasă, în timpul zilei sau cu luminile aprinse, nu vor putea să îi obțină întregul potențial.

De asemenea, este important de menționat că Ambilight-ul nu reprezintă acum un cost suplimentar semnificativ. Televizoarele Philips din această gamă se încadrează aproximativ în aceeași categorie cu competitorii lor. De asemenea, este important de menționat că nu este necesar niciun accesoriu suplimentar, precum ochelari sau cască, pentru această tehnologie.

Deci, răspunsul la întrebare este da: Merită să cumperi un televizor Ambilight. Noi credem că nu vei avea de pierdut cu el.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Review Oppo Reno 8 Pro si Reno 8 in limba Romana. Test si pareri.

Top 3 Cele Mai Bune Aspiratoare in 2023. Recomandări și Caracteristici

ProtonVPN Test+Pareri