Cum să alegi o cameră de supraveghere exterior Blink Outdoor. Ghid Complet.

Camera de supraveghere exterior Blink Outdoor: o investiție inteligentă pentru casa ta.

Salutare! . Suntem aici pentru a te ajuta să îți protejezi casa și familia cu o cameră de supraveghere Blink Outdoor, o cameră wireless HD care te ajută să îți monitorizezi casa zi și noapte cu night vision infraroșu.

Cameră de supraveghere exterior Blink are multe beneficii pentru tine și locuinta ta. Iată câteva dintre ele:

 • Baterie de lungă durată: camera funcționează cu două baterii AA de litiu care pot dura până la doi ani. Nu trebuie să îți faci griji să schimbi bateria des sau să tragi cabluri prin curte.
 • Stocare în cloud sau local: poți stoca clipurile video și fotografiile în cloud cu planul de abonament Blink sau poți salva evenimentele local în modulul Blink Sync 2 prin intermediul unui stick USB (nu este inclus în pachet). Astfel, ai acces la imaginile tale oricând și de oriunde.
 • Rezistență la intemperii: camera este construită pentru a rezista la vreme, așa că poți să o protejezi casa ta în interior sau în exterior, în ploaie sau în soare. Camera are un grad de protecție IP65, ceea ce înseamnă că este rezistentă la praf și la jeturi de apă.
 • Ușor de instalat și configurat: camera se conectează la rețeaua ta Wi-Fi și se adaugă la aplicația Blink pe smartphone, tabletă sau computer. Nu ai nevoie de niciun alt echipament sau serviciu. Poți instala camera în câteva minute, folosind suportul de montare inclus în pachet.
 • Alerte de mișcare: camera are un senzor de mișcare care detectează orice activitate în zona de acoperire și îți trimite o notificare pe aplicația Blink. Poți viziona live sau înregistrat ce se întâmplă în fața camerei, poți vorbi prin microfon și difuzor integrat, poți regla sensibilitatea senzorului, durata clipului, intensitatea luminii infraroșii etc.
 • Compatibilitate cu Alexa: camera este compatibilă cu asistentul vocal Alexa, ceea ce înseamnă că poți controla camera prin voce, folosind dispozitivele Echo. De exemplu, poți spune “Alexa, arată-mi camera din fața casei” sau “Alexa, înregistrează un clip video cu camera din spatele casei”.

Scopul acestui articol este să îți oferim informații utile și sfaturi practice pentru a alege o cameră de supraveghere Blink Outdoor potrivită pentru locuinta ta. Vom discuta despre ce este o cameră de supraveghere: cum funcționează, de ce să alegi aceasta cameră, cum să instalezi și să configurezi camera etc.

Notă pentru cititorii noștri: creăm comparații de produse și oferte pentru dvs. Pentru a face acest lucru posibil, primim un comision de la parteneri. Acest lucru nu vă afectează cu nimic.

Ce este Cameră de supraveghere exterior Blink și cum funcționează?

Cameră de supraveghere Blink Outdoor este un dispozitiv inteligent care se conectează la rețeaua ta Wi-Fi și transmite imagini video și audio de înaltă calitate pe smartphone, tabletă sau computer. Poți vedea ce se întâmplă în jurul casei tale, de zi sau de noapte, cu ajutorul night vision infraroșu. Poți, de asemenea, să comunici cu persoanele sau animalele din fața camerei, folosind microfonul și difuzorul integrat.

Camera functionează cu un senzor de mișcare care detectează orice activitate în zona de acoperire și îți trimite o notificare pe aplicația Blink. Poți viziona live sau înregistrat ce se întâmplă în fața camerei, poți vorbi prin microfon și difuzor integrat, poți regla sensibilitatea senzorului, durata clipului, intensitatea luminii infraroșii etc. Poți, de asemenea, să controlezi camera prin voce, folosind asistentul vocal Alexa și dispozitivele Echo.

Camera de supraveghere Blink Outdoor are următoarele caracteristici tehnice:

CaracteristicăValoare
RezoluțieHD 1080p  (1920x1080px)
Unghi de vizualizare110 grade
Distanță de night visionpână la 6 metri
Durată de viață a baterieipână la 2 ani
Dimensiuni71 x 71 x 34 mm
Greutate48 g
Grad de protecțieIP65

De ce să alegi aceasta cameră de supraveghere Blink Outdoor ?

Dacă te întrebi de ce să alegi o cameră de supraveghere Blink, noi îți vom spune câteva motive care te vor convinge. Aceasta îți oferă:

 • Siguranță: Cu Blink poți să îți asiguri securitatea casei tale, a familiei tale și a bunurilor tale. Poți să previi și să combați furturile, vandalismul, incendiile sau alte situații de urgență. Poți să apelezi la vecini dacă observi ceva suspect. Poți să ai dovezi video în caz de nevoie.
 • Confort: cu camera Blink, poți să îți verifici locuinta oricând și de oriunde, cu ajutorul aplicației Blink. Poți să vezi dacă a venit curierul, dacă a sosit soțul sau soția, dacă au plecat copiii la școală, dacă este totul în regulă în curte sau în grădină. Poți să interacționezi cu vizitatorii sau cu animalele de companie, folosind microfonul și difuzorul integrat.
 • Economie: De asemenea poți să economisești bani și resurse. Nu trebuie să plătești pentru un sistem de securitate costisitor sau pentru un serviciu de monitorizare lunar. Nu trebuie să îți faci griji pentru consumul de energie electrică sau pentru facturile de internet. Camera funcționează cu baterii care pot dura până la doi ani și se conectează la rețeaua ta Wi-Fi existentă.
 • Flexibilitate: cu o cameră de supraveghere exterior Blink, poți să îți personalizezi sistemul de securitate după nevoile și preferințele tale. Poți să adaugi mai multe camere Blink în diferite locații din, folosind modulul Blink Sync 2. Poți să reglezi setările camerei, cum ar fi sensibilitatea senzorului, durata clipului, intensitatea luminii infraroșii etc. Poți să creezi rutine personalizate, cum ar fi să pornești camera la o anumită oră sau să o oprești când ești acasă.
 • Control: Cu Blink, poți să îți controlezi camera prin voce, folosind asistentul vocal Alexa și dispozitivele Echo. Poți să spui comenzi simple, cum ar fi “Alexa show me the front camera” sau “Alexa, record a clip from the rear camera”. Poți să integrezi camera cu alte dispozitive inteligente, cum ar fi Google Home, IFTTT, etc.

Acestea sunt câteva motive pentru care să alegi o cameră de supraveghere Blink Outdoor. Aceasta îți oferă siguranță, confort, economie, flexibilitate și control. Nu este de mirare că este una dintre cele mai populare și apreciate camere de supraveghere de pe piață.

Cum să instalezi și să configurezi cameră de supraveghere Blink Outdoor?

Instalarea și configurarea camerei Blink este foarte simplă și rapidă. Nu ai nevoie de niciun alt echipament sau serviciu. Tot ce ai nevoie este o cameră de supraveghere Blink Outdoor, un smartphone, tabletă sau computer, o rețea Wi-Fi și aplicația Blink. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

 1. Descarcă aplicația Blink pe dispozitivul tău mobil sau accesează site-ul [Blink] pe computer. Aplicația Blink este disponibilă pentru Android și iOS și este gratuită.
 2. Creează un cont Blink, folosind adresa ta de email și o parolă. Dacă ai deja un cont Blink, poți să te autentifici cu datele tale.
 3. Adaugă camera la aplicație, apăsând pe butonul “+” din colțul dreapta sus al ecranului. Urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a scana codul QR de pe spatele camerei, a introduce numele camerei, a alege rețeaua Wi-Fi și a introduce parola acesteia. Așteaptă câteva secunde până când camera se conectează la rețea și la aplicație.
 4. Alege un loc potrivit pentru camera, ținând cont de următoarele aspecte: camera trebuie să aibă o bună acoperire Wi-Fi, să fie la o distanță de maxim 6 metri de zona pe care vrei să o monitorizezi, să nu fie expusă la surse de lumină puternică sau de căldură, să fie orientată spre zona de interes, să nu fie blocată de obiecte sau plante. Poți să testezi calitatea imaginii și a sunetului, folosind aplicația Blink.
 5. Fixează suportul de montare, folosind șuruburile și diblurile incluse în pachet. Suportul de montare are o formă rotundă și se potrivește cu partea din spate a camerei. Poți să fixezi suportul pe orice suprafață plană, cum ar fi un perete, un gard etc. Asigură-te că suportul este bine fixat și că nu se mișcă.
 6. Atașează camera la suport, aliniind partea rotundă a camerei cu partea rotundă a suportului. Camera se va fixa magnetic pe suport și va rămâne în poziția dorită. Poți să reglezi unghiul camerei, rotind-o sau înclinând-o după preferințe.
 7. Verifică funcționarea camerei, folosind aplicația Blink. Poți să vizualizezi live sau înregistrat ce se întâmplă în fața camerei, poți să vorbești prin microfon și difuzor integrat, poți să reglezi setările camerei după preferințe. Dacă totul este în regulă, felicitări! Ai instalat și configurat cu succes o cameră de supraveghere exterior Blink.

Cum să folosești cameră de supraveghere Blink Outdoor?

Aceasta cameta nu este doar un dispozitiv de securitate, ci și un dispozitiv de divertisment. Poți să folosești camera în multe moduri, în funcție de nevoile și preferințele tale. Iată câteva scenarii posibile în care poți folosi aceasta cameră:

 • Să verifici dacă a venit curierul: dacă aștepți un colet important și nu ești acasă, poți să verifici dacă a venit curierul, folosind aplicația Blink. Poți să vezi dacă curierul a lăsat coletul la ușă sau la vecini, poți să îi vorbești prin microfon și difuzor integrat, poți să îi ceri să îți trimită un mesaj sau să te sune. Poți să înregistrezi un clip video cu livrarea coletului, folosind aplicația Blink sau comanda vocală.
 • Să vezi ce face animalul de companie: dacă ai un animal de companie și vrei să vezi ce face când nu ești acasă, poți să folosești camera pentru a îl monitoriza. Poți să vezi dacă animalul de companie este bine, dacă a mâncat, dacă a făcut vreo pozna, dacă a primit vreo vizită. Poți să îi vorbești prin microfon și difuzor integrat, poți să îi faci complimente, poți să îi joci muzică sau sunete relaxante.
 • Să supraveghezi copiii sau bătrânii: dacă ai copii sau bătrâni în grijă și vrei să te asiguri că sunt în siguranță și confort, poți să folosești aceasta cameră pentru a îi supraveghea. Poți să vezi dacă copiii sau bătrânii sunt acasă, dacă au făcut temele, dacă au luat medicamentele, dacă au nevoie de ajutor. Poți să le vorbești prin microfon și difuzor integrat, poți să le dai sfaturi sau indicații. Poți să înregistrezi clipuri video cu momentele frumoase sau importante din viața lor, folosind aplicația Blink sau comanda vocală.
 • Să previi furturile sau vandalismul: dacă locuiești într-o zonă nesigură sau dacă ai fost victima unor furturi sau vandalism, poți să folosești aceasta cameră pentru a preveni și combate aceste situații. Poți să alertezi vecinii, poți să vorbești prin microfon și difuzor integrat, poți să activezi sirena camerei. Poți să ai dovezi video în caz de nevoie, folosind aplicația Blink.
 • Să interacționezi cu vizitatorii: dacă primești vizitatori la ușa ta și nu ești acasă sau nu vrei să deschizi ușa, poți să folosești camera pentru a interacționa cu ei. Poți să vezi cine este la ușă, poți să le vorbești prin microfon și difuzor integrat, poți să le spui să revină mai târziu sau să lase un mesaj.

Acestea sunt câteva scenarii posibile în care poți folosi această cameră de supraveghere Blink. Desigur, poți să folosești camera în orice mod îți dorești, în funcție de imaginația și creativitatea ta.

Ce alte produse și servicii sunt compatibile cu camera de supraveghere Blink?

Blink Outdoor nu este un dispozitiv izolat, ci face parte dintr-un ecosistem inteligent, care îți oferă mai multe opțiuni și funcționalități. Poți să conectezi și să sincronizezi camera cu alte produse și servicii, cum ar fi:

 • Alte camere Blink: poți să adaugi mai multe camere Blink în diferite locații din casa ta, folosind modulul Blink Sync 2. Acesta este un dispozitiv care se conectează la routerul tău Wi-Fi și la camerele tale Blink, permițându-ți să le controlezi și să le vizualizezi pe toate din aceeași aplicație. Poți să creezi un sistem de securitate complet, care să îți acopere toate zonele de interes. Poți să alegi între diferite modele de camere Blink, cum ar fi Blink Indoor, Blink Outdoor, Blink Mini sau Blink XT2.
 • Modulul Blink Sync 2: acesta este un dispozitiv care se conectează la routerul tău Wi-Fi și la camerele tale Blink, permițându-ți să le controlezi și să le vizualizezi pe toate din aceeași aplicație. Modulul Blink Sync 2 are și o altă funcție importantă: îți permite să salvezi evenimentele capturate de camerele tale Blink pe un stick USB (nu este inclus în pachet), oferindu-ți o opțiune de stocare locală, pe lângă cea în cloud.
 • Planul de abonament Blink: acesta este un serviciu care îți oferă acces la stocarea în cloud a clipurilor video și fotografiilor capturate de camerele tale Blink. Planul de abonament Blink are două variante: Basic și Plus. Varianta Basic îți oferă stocare în cloud pentru o singură cameră Blink, cu o capacitate de 60 de zile de clipuri video și o durată maximă de 60 de secunde per clip. Varianta Plus îți oferă stocare în cloud pentru un număr nelimitat de camere Blink, cu o capacitate de 60 de zile de clipuri video și o durată maximă de 60 de secunde per clip. De asemenea, varianta Plus îți oferă și o garanție extinsă pentru toate camerele Blink și un discount de 10% la achiziționarea de noi camere Blink.
 • Asistentul vocal Alexa: acesta este un serviciu care îți oferă posibilitatea de a controla camera ta de supraveghere Blink prin voce, folosind dispozitivele Echo. Poți să integrezi camera Blink cu alte dispozitive inteligente compatibile cu Alexa, cum ar fi termostate, becuri, prize, alarme etc.
 • Dispozitivele Echo: acestea sunt dispozitive inteligente care îți permit să folosești asistentul vocal Alexa pentru a controla camera Blink și alte dispozitive inteligente. Există diferite modele de dispozitive Echo, cum ar fi Echo Dot, Echo Show, Echo Spot, Echo Flex etc. Fiecare model are caracteristici specifice, cum ar fi difuzor, ecran, cameră, senzor etc.
 • Aplicațiile IFTTT: acestea sunt aplicații care îți permit să creezi rutine personalizate, care se declanșează atunci când se întâmplă anumite evenimente. De exemplu, poți să creezi o rutină care să pornească camera ta Blink atunci când pleci de acasă sau să oprească camera atunci când te întorci acasă. Poți să integrezi camera cu alte aplicații și servicii, cum ar fi Gmail, Facebook, Twitter, Spotify, Philips Hue etc. Pentru a afla mai multe despre aplicațiile IFTTT, poți accesa acest link: [IFTTT].
 • Google Home: acesta este un serviciu care îți oferă posibilitatea de a controla camera Blink prin voce, folosind dispozitivele Google Home. Poți să integrezi camera ta de supraveghere Blink cu alte dispozitive inteligente compatibile cu Google Home, cum ar fi Nest, Chromecast, YouTube etc.

Acestea sunt câteva dintre produsele și serviciile care sunt compatibile cu o cameră de supraveghere Blink. Folosind aceste produse și servicii, poți să îți extinzi și să îți îmbunătățești experiența cu camera. Poți să îți creezi un sistem de securitate și divertisment inteligent, care să îți ofere mai multe opțiuni și funcționalități.

Concluzie

În acest articol. Am prezentat camera de supraveghere de la Blink și cum funcționează, de ce să alegi această cameră , cum să instalezi și să configurezi, cum să folosești și ce alte produse și servicii sunt compatibile cu aceasta.

Am încercat să îți oferim informații utile și sfaturi practice pentru a te ajuta să faci o alegere înțeleaptă și să îți protejezi casa și familia.

Dacă ești interesat să achiziționezi această cameră, îți recomandăm să faci acest lucru pe Amazon Germania. De ce? Deoarece preturile sunt mai mici in comparatie cu preturi in Romania.

Îți mulțumim că ai citit acest articol și sperăm că ți-a fost de folos. Dacă ai orice nelămurire sau sugestie, nu ezita să ne lași un comentariu sau o recenzie. Ne-ar face plăcere să îți auzim părerea și să îți răspundem la întrebări. Până atunci, îți dorim o zi frumoasă și o casă sigură și confortabilă!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

 • bună ziua,
  am o camera blink și am uitat fostul cont și nu ma pot conecta pe camera cu un cont nou.
  de ce?
  și cum pot proceda?
  precizez ca celalalt cont nu îl mai am.
  mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ProtonVPN Test+Pareri

Review cu pareri Nothing Phone 2: Un telefon care iese în evidență

Pareri despre noul HONOR 90! Pret si pisponibilitate in Romania.

Mini Review Xiaomi Watch 2 Pro: Preț și disponibilitate în România.

Cel mai bun difuzor de aromaterapie – Top 3 produse.

Review Amazon Kindle Paperwhite: Un dispozitiv de lectură excelent cu pret accesibil.

REVIEW Google Pixel 7a: cel mai bun telefon de buget în 2023.

Recenzii Temu: e magazinul online ieftin de incredere? Să descoperim mai mult înainte de a face o achiziție!

TOP 3 cele mai bune trambuline in 2023. Ghid de cumparaturi.

Review Aspirator  Dyson V15s Detect Submarine. Aproape exact ceea ce ți-ai dorit.

Test, review si pareri Honor 90 Lite: Android 5G la un preț avantajos

Huawei Watch Ultimate Review: Pret si disponibiliate in Romania