Pareri despre noul HONOR 90! Pret si pisponibilitate in Romania.

Pareri despre noul HONOR 90! Pret si pisponibilitate in Romania.

Noua serie HONOR 90 oferă o oportunitate unică: este un smartphone cu caracteristici premium, nu la un preț premium. Se mândrește cu caracteristici remarcabile ale camerei foto și performanțe excepționale. Indiferent pentru ce îl veți folosi, va fi clar că are doar un preț de mijloc de gamă și este departe de a fi unul mediu.

Principalul punct forte al HONOR 90 este sistemul său de camere foto, care, desigur, are în vedere și nevoile producătorilor de conținut. Cele trei camere de pe spate alcătuiesc împreună un sistem unic: este vorba de o cameră principală de 200 megapixeli, o cameră ultragrandangulară și macro de 12 megapixeli și o cameră de adâncime de 2 megapixeli.

banner

Camera principală de 200 de megapixeli este o parte extrem de importantă a sistemului fotografic al dispozitivului, iar senzorul său de 1/1,4 inchi este, de asemenea, remarcabil.
Dimensiunea senzorului este cu 24% mai mare decât cea a generației anterioare, permițând o detecție a luminii cu 14% mai bună, ceea ce are ca rezultat imagini de înaltă rezoluție uimitor de detaliate, cu detalii fine vizibile clar la o mărire de până la 1/8x.

Dimensiunea mare a senzorului nu numai că îmbunătățește performanțele în condiții de iluminare slabă, dar permite și realizarea de fotografii clare și precise în modul noapte. În plus, datorită tehnologiei HONOR Image Engine, imaginile sunt capturate instantaneu prin simpla apăsare a unui buton. Compresia pixelilor 16 în 1 crește și mai mult cantitatea de informații luminoase stocate per pixel, ceea ce duce la imagini mai vii și mai detaliate.

Un mod portret avansat este, de asemenea, o caracteristică foarte utilă, asigurând fotografii imaculate într-o varietate de condiții de iluminare. Noile efecte bokeh, mai naturale, disting mai bine subiectul de fundal, făcând imaginile și mai frumoase și mai realiste. Hardware-ul puternic și setările optime ajută, de asemenea, la reflectarea fidelă a tonurilor de piele și a texturilor din fotografii.

Sistemul de camere din spate include, de asemenea, o cameră ultraangulară și macro de 12 megapixeli cu o deschidere f/2,2 și un unghi de vizualizare de 112° pentru peisaje uimitoare. Iar dacă doriți să surprindeți detalii de aproape, distanța focală minimă de 2,5 cm vă permite să realizați prim-planuri captivante.

Camera de adâncime de 2 megapixeli este, de asemenea, un must-have, cu o diafragmă de f/2,4 pentru fotografii de înaltă calitate. Fotografierea de portrete este mai ușoară, iar estomparea fundalului scoate mai mult în evidență subiectul din imagine.

Camera selfie de 50 de megapixeli de pe panoul frontal, cu un unghi de vizualizare de 100°, vă permite să încadrați și mai mult într-o singură fotografie. Iar dimensiunea pixelilor de 1,22 μm (4 în 1) permite realizarea unor selfie-uri de înaltă rezoluție și detaliate.

honor h90 cu caracterisitic premium
Pareri despre noul HONOR 90! Pret si pisponibilitate in Romania. 6

HONOR a subliniat, de asemenea, importanța inteligenței artificiale (AI), care este acum o parte esențială a smartphone-urilor. AI îmbunătățește experiența de filmare video, detectând automat ceea ce filmați și recomandând modul optim dintr-o gamă de cinci moduri. Tehnologia de optimizare MI calibrează parametrii și îmbunătățește claritatea cadrelor pentru a crea fotografii de tip HDR. Cu efectul HDR întotdeauna activat, videoclipurile SDR pot fi îmbunătățite la HDR, iar videoclipurile HDR10 pot fi actualizate la HDR10+ pentru o experiență vizuală și mai captivantă.

În ciuda prețului său mediu, HONOR 90 se mândrește cu caracteristici premium, inclusiv cu ecranul său. Ecranul cvadruplu curbat de 6,7″ nu este doar atrăgător din punct de vedere vizual, ci și excepțional din punct de vedere funcțional. Datorită tehnologiei AMOLED, telefonul este excelent pentru navigarea pe rețelele de socializare sau pe internet, vizionarea de filme și pentru jocuri. Ecranul suportă o rezoluție de 2664×1200 și poate afișa un număr impresionant de 1,07 miliarde de culori, acoperind în totalitate gama largă de culori DCI-P3, gama de culori utilizată în filme.

honor h90 display
Un Display cu culori geniale

HONOR 90 este echipat cu tehnologia de control al luminii PWM (Pulse Width Modulation), care pulsează ecranul la frecvențe de până la 3840 Hz. Acest lucru asigură o experiență confortabilă și fără pâlpâiri chiar și la luminozitate redusă. Ca o recunoaștere a performanței sale, dispozitivul a fost, de asemenea, certificat „Flicker Free” de către TÜV Rheinland.

In prezent HONOR 90 este disponibil în România începând din 6 iulie 2023 la un preț începând de la 2,699 lei.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lifebox Păreri: Cum să Mâncăm Corect Când Nu Avem Timp

Review Samsung Galaxy A14 5G: Telefon la un pret accesibil

Cele mai bune boxe Wireless(Wi-fi). Teste si Recenzii.