Review Xiaomi Electric Scooter 4 Pro in limba romana. Test si pareri

Review Xiaomi Electric Scooter 4 Pro: În sfârșit, un scuter electric urban de bombă! Test pareri si pret.

Merită să cumperi Xiaomi Electric Scooter 4 Pro? Ce poate face? Pentru ce este util? Care este autonomia sa? Poate urca dealuri? Haideți să aflăm răspunsurile.

Când vine vorba de Xiaomi, majoritatea oamenilor se gândesc la telefoane, inclusiv noi, dar compania produce o cantitate imensă de alte produse. În oferta lor se regăsesc și trotinete electrice extrem de populare în zilele noastre.

Compania se asigură că oferă alternative și celor care au așteptări mai mari, pe lângă variantele mai ieftine și mai modeste. Un exemplu perfect în acest sens este Xiaomi Electric Scooter 4 Pro, care, cel puțin pe hârtie, este un dispozitiv cu adevărat performant. Am examinat ce poate face în realitate.

Design/Confort/Siguranță

Este vorba despre un produs cu un design complet mediu. Manerul ghidonului este confortabil, platforma de călcare nu alunecă.

Design Confort Siguranta. Pliabila
Xiaomi Electric Scooter 4 Pro este pliabil

Pliabil: Da, ghidonul poate fi pliat, ceea ce facilitează transportul.

Greutate: 17 kilograme. Este clar în categoria scuterelor mai grele. Acest lucru se datorează bateriei mai puternice decât de obicei. Din acest motiv, este mult mai dificil de transportat. Acest aspect poate fi o problemă pentru o femeie mai slabă, o persoană în vârstă sau un copil, de exemplu, dacă trebuie să-l cari la etaj. Capacitate maximă de încărcare: 120 kg. Deci, poate susține confortabil o persoană cu o greutate medie.

Roți: Dotat cu roți pneumatice, adică cu pneuri gonflabile. Avantajul acestora este că amortizează mai bine denivelările și defectele drumului, dar există riscul de a avea anvelope moi. În plus, spre deosebire de cele cu roți solide, acestea pot face și pene, ceea ce poate fi o problemă. Cel puțin în teorie, deoarece produsul are tehnologia DuraGel, care utilizează un gel auto-sigilant. Deci, nu trebuie să vă faceți griji chiar și dacă roata se dezumflă, puteți rula cu ea până la un service. Stabilitate: Potrivită, dispozitivul nu se înclină.

Lumină: Față-spate. Lumina este destul de puternică și este vizibilă chiar și în timpul zilei.

Aplicație: Poate fi conectată la telefon, dar aplicația nu este prea impresionantă. Nu are suport pentru limba română și nu include hărți. Indicatorul nivelului de încărcare al bateriei este afișat.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro aplicatie
Poate funcționa și cu aplicație

Imobilizator: Este prezentă și poate fi activată cu telefonul. În acest caz, roata din față se blochează, dar, desigur, acest lucru nu împiedică furtul, dacă cineva îl ridică și pleacă cu el. Deci, este mai bine să-l legați și să-l blocați cu un lanț.

Frână: Este dotat cu un sistem de frânare cu discuri duble. Potrivit experienței noastre, puterea de frânare este adecvată și trotineta se oprește rapid. Teoretic, are și un sistem de antiblocare, dar am reușit să blocăm roata și uneori s-a derapat, deci nu este complet sigur.

Tablou de bord: Afisează viteza și nivelul de încărcare a bateriei. Este retroiluminat cu LED-uri, astfel încât este vizibil și în timpul zilei, cu excepția cazului în care razele soarelui îl acoperă.

Putere și autonomie

Are un motor capabil să ofere o putere de 700 de wați, ceea ce este foarte impresionant.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro baterie
Bateria la Xiaomi Electric Scooter 4 Pro este buna

Viteză maximă: 25 km/h. Aceasta este limita impusă de software, deoarece, chiar și atunci când coborâm la viteză maximă, nu putem accelera puțin mai mult.

Accelerare: Excelentă! Nu pornește înainte încet. Acest lucru poate fi important în traficul urban, deoarece nu deranjăm pe nimeni și încetinirea excesivă poate provoca accidente.

Urcare pe dealuri: Se descurcă excelent și poate urca fără probleme. Trebuie menționat că viteza maximă pe cele mai abrupte părți era de aproximativ 13-14 km/h, dar acest lucru este perfect acceptabil. Mai ales că este necesar să împingi alte scutere electrice pe urcări. Capacitățile de cățărare a dealurilor sunt remarcabile, în special în comparație cu celelalte produse de pe piață în prezent.

Autonomie: Este echipat cu o baterie de 446 Wh, care conform companiei oferă o autonomie de 55 km, dar în realitate este mai degrabă de 45 de kilometri. Aceasta este o valoare excelentă, clar peste majoritatea produselor concurente. Acesta este motivul pentru care este relativ greu, deoarece bateria este mare. Timp de încărcare: Are nevoie de 7 ore pentru a se încărca complet.

Preț Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro costă 3600-3700 RON. Da, nu este ieftin, dar raportat la ceea ce oferă, este un preț corect!

Cui îl recomandăm – Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

  • Pentru cei care doresc să urce dealuri
  • Pentru cei pentru care autonomia este importantă
  • Pentru cei care doresc o accelerație bună
  • Pentru cei cărora le pasă de stabilitatea și confortul pe drum
  • Pentru cei care doresc să-l folosească și seara

Cui nu îl recomandăm – Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

  • Pentru cei care caută un scuter ușor
  • Pentru cei care doresc un scuter ieftin
Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apple MacBook Pro M3 vs M2: Care sunt diferențele?

Lifebox Păreri: Cum să Mâncăm Corect Când Nu Avem Timp

Review Google Pixel 8 Pro in limba Romana cu pareri si test.

Anvelope KUMHO Pareri: Acceptăm faptul că Kumho este bun.

Top 3 cele mai bune centrale termice pe gaz. Pret si pareri.

Review Motorola Moto G54 5G Power Edition: un telefon cu baterie uriașă și cameră bună

Tastatura mecanică BlitzWolf BW-KB2 la doar 21 de euro! Dispune de iluminare programabilă și întrerupătoare Gateron

Sony Xperia 1 V review cu pareri si disponibilitate in Romania.

Review Jabra Elite 10 – Căști wireless cu ANC și încărcare wireless

Cele mai ieftine cauciucuri de iarna noi: cum sa le alegi si unde sa le cumperi

Dyson WashG1 – Revoluția curățeniei care transformă mopul într-o experiență tehnologică

Review Google Nest Hub 2: Cel mai bun Display inteligent pentru dormitor