Cumpără boxe wireless cu înțelepciune. Vă ajutăm să găsești cea mai bună boxă Wi-Fi pentru tine
Ascultarea muzicii face parte din viața de zi cu zi pentru mulți dintre noi. Ne ascultăm melodiile preferate în drum spre serviciu, în timp ce facem curățenie acasă sau ca zgomot de fond în weekend. Dar pentru a vă bucura cu adevărat de cea mai bună muzică, ai nevoie de o căști sau o boxă de bună calitate.
Am mai scris înainte despre căști, sisteme home theater și chiar bare de sunet. Dar un dispozitiv foarte interesant și practic despre care nu am vorbit încă este reprezentat de boxele wireless fără fir.
Astăzi vom examina mai detaliat aceste gadgeturi. Difuzoarele Wireless sunt dispozitive pentru uz casnic care sunt practice și convenabile de utilizat. De asemenea, acestea tind să ofere o calitate excelentă a sunetului și reprezintă un raport calitate-preț foarte bun pe piața tehnologiei audio.
Ele pot face cu adevărat ca muzica să devină o parte integrantă a vieții de zi cu zi în locuința ta. Poți folosi doar una dintre aceste boxe, conectată la computer, la telefon sau chiar la televizor. Dar poți, de asemenea, să configurezi un sistem audio la nivelul întregii case.
Ceea ce garantează că, indiferent de boxa pe care îl vei alege, muzica ta preferată va fi mereu alături de tine, și la o calitate excelentă. Iar acest lucru va contribui la înveselirea chiar și a celor mai mohorâte zile.
Tot ce trebuie să faci este să alegi Boxa Wireless perfectă. Lasă-mă să te ajut!
Top cea mai buna boxa wireless
Teste și recenzii ale boxelor Wireless
Așa cum te-ai obișnuit, am adunat pentru tine produse cu un super raport calitate-preț și de calitate excelentă în listele noastre de top. Pentru boxele Wi-Fi, am încercat să mă gândesc la ceva pentru toată lumea. Vei găsi modele mai ieftine, dar de bună calitate, dar și unele gadgeturi cu adevărat high-end. Aruncă o privire și fă-ți alegerea!
Acest set de boxe wireless este de o calitate destul de serioasă. Este un pic mai scumpă, dar este total justificată. În primul rând, vei primi nu una, ci două boxe. Le poți folosi complet separate unul de celălalt, ceea ce le face soluția perfectă pentru a le plasa în mai multe camere diferite. Pe de altă parte, vă voi arăta restul.
Să începem cu faptul că este una mare, cu o putere de 200 W. Asta nu garantează nimic de la sine, dar din fericire nu numai că este puternic, dar sună și bine. Așa că este perfect nu doar pentru uz casnic, ci și pentru uz profesional.
Un set de difuzoare super puternic, atât pentru interior, cât și pentru exterior. Perfect dacă doresti să asculti muzică în mai multe camere în același timp.
De asemenea, merită menționat faptul că boxele au două sau trei difuzoare încorporate, ceea ce îmbunătățește și mai mult calitatea sunetului. Unul dintre acestea este un difuzor convențional, iar celălalt este un subwoofer de 4″. Acesta va fi foarte util, deoarece scoate în evidență basul și face muzica mai plăcută.
Partea bună este că designul difuzorului este foarte practic și durabil. Cu ajutorul suporturilor incluse, îl puteți monta convenabil pe orice perete, astfel încât nu va ocupa spațiu inutil pe niciun raft. Și – important – poate fi folosită chiar și în aer liber. Acest lucru este asigurat prin standardul IP55, care protejează atât împotriva jeturilor directe de apă, cât și împotriva prafului din mediul înconjurător.
Bineînțeles, difuzoarele comunică prin Wi-Fi. Dacă le conectezi la aceeași rețea, vor funcționa în perfectă armonie. Tehnologia Bluetooth este, de asemenea, disponibilă, în cazul în care nu ai internet sau preferi să o folosesti din alt motiv. Vei putea gestiona toate setările ușor și simplu prin intermediul aplicației pentru telefon Müzo, astfel încât și controlul acestora este simplu și convenabil. Dar, bineînțeles, poți regla și lucrurile mai simple, cum ar fi numerele de pas sau volumul, de pe orice dispozitiv conectat, fără aplicația.
Alimentarea poate fi conectată prin cablu – vei avea nevoie de o priză de curent standard în apropierea difuzoarelor. Pentru ca cablajul să rămână ascuns pe perete, este o idee bună să instalați canale pentru cabluri.
Acest set de boxe wireless are performanțe ridicate, o calitate bună a sunetului și un design practic. Este alegerea perfectă dacă doresti să redai muzică în mai multe încăperi în același timp. În plus, este un mare avantaj faptul că poate fi folosit chiar și în aer liber. Așa că îl pot recomanda cu adevărat pentru uz casnic și chiar pentru uz profesional.
- Două difuzoare care lucrează în armonie perfectă
- Poate fi folosit în aer liber
- Subwoofer încorporat, super sunet
- Un aspect mai puțin modern
Ce boxa wireless ar trebui să cumpăr? – Ghid de cumpărare detaliat
Atunci când doriți să ascultați muzică acasă, confortul și calitatea bună a sunetului sunt cele mai importante lucruri. Desigur, poți porni Spotify de pe telefonul mobil, dar, să recunoaștem, nu sună la fel de bine. În deplasare, căștile îți vor oferi o calitate super, dar acasă, nu vei umbla cu căștile la gât. Ați putea să vă transmiteți piesele preferate de la televizor sau de pe laptop, dar aceste dispozitive sunt de obicei concepute pentru a se potrivi cu difuzoare relativ mici și nu sună foarte bine.
Așadar, dacă doriți să ascultați muzică de bună calitate acasă, veți avea nevoie de ceva boxe.
Pentru uz casnic, sistemele home theater sunt de obicei prima opțiune la care vă gândiți. Dar acestea sunt scumpe și adesea complicate de asamblat. Ca să nu mai vorbim de faptul că trebuie să treceți o mie de cabluri diferite prin cameră. Există, de asemenea, soundbaruri, care îndeplinesc o funcție similară cu cea a unui home theater, dar o combină într-o singură unitate. Sunt, de asemenea, mai ieftine. Cu toate acestea, ele sunt concepute special pentru vizionarea televizorului, după cum arată faptul că există de obicei un punct în care oferă cea mai bună calitate a sunetului atunci când sunt așezate. Îndepărtarea de acest punct este în continuare plăcută, dar este mai puțin optimă pentru a asculta muzică.
A treia și, din multe puncte de vedere, cea mai bună opțiune este o boxă autonomă, care este versatilă, nu trebuie să se deranjeze cu cabluri și oferă o calitate bună a sunetului. Acestea sunt boxele Wireless fără fir.
Următorul ghid va intra în mai multe detalii despre aceste dispozitive. Vom vedea de ce ar trebui să le alegeți, în ce situații funcționează cel mai bine și vă voi spune și un super caz de utilizare pentru a vă maximiza cu adevărat difuzoarele Wi-Fi. Haideți să începem!
Care este diferența dintre boxele Bluetooth și Wireless?
Înainte de a pătrunde în lumea difuzoarelor Wi-Fi, trebuie să facem o mică, dar importantă deviere. Poți găsi pe piață boxe Bluetooth și boxe Wi-Fi. La prima vedere, singura diferență este tehnologia utilizată, dar acest lucru nu este în totalitate adevărat.
Difuzoarele Bluetooth sunt o categorie de produse complet separată, concepute în primul rând pentru o utilizare mai mobilă. Acestea sunt alimentate cu baterii și reprezintă o soluție excelentă dacă doriți să ascultați muzică de pe telefon, dar nu doriți să folosiți difuzorul slab încorporat. Atunci când ieșiți la o bere cu prietenii, mergeți cu cortul, dați o petrecere în grădină sau reparați mașina în garaj – boxele Bluetooth sunt perfecte pentru aceste situații. Pentru uz casnic, însă, sunt mai puțin potrivite.
Difuzoarele wireless sunt mai potrivite în acest scop. De obicei, acestea oferă o calitate mai bună a sunetului, dar pot fi, de asemenea, alimentate direct de la rețea, astfel încât nu trebuie să vă chinuiți cu baterii. Iar conectarea prin Wi-Fi are, de asemenea, câteva avantaje, care vor fi discutate mai târziu.
Ambele sunt fără fir. Ambele sunt portabile într-o anumită măsură. Dar cam asta este tot ce au în comun. Dacă vrei să o folosești acasă, ar trebui să alegi boxa Wi-Fi, iar dacă o iei undeva, ar trebui să alegi boxa Bluetooth.
De ce să alegeți o boxă wireless pentru uz casnic?
Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor boxe wireless este că sunt ușor de mutat. Un sistem home theater este relativ complicat de instalat, iar mutarea acestuia într-o altă locație poate fi un inconvenient major. Cu boxele Wi-Fi, nu va trebui să vă deranjați cu firele. Singurul lucru de care veți avea nevoie este o priză electrică. Așadar, dacă găsiți un loc mai bun pentru difuzoarele dvs. în altă cameră sau pe un alt raft, le puteți muta fără nicio problemă.
Evident, există și alte avantaje ale lipsei unui cablu, în afară de portabilitate. Nu se va rupe, nu va trebui să faceți găuri pentru cablu, nu vă veți împiedica de el și nu va fi mestecat de pisici. Deci mult mai practic decât soluția cu fir. Iar Wi-Fi va oferi o conexiune foarte stabilă în majoritatea cazurilor.
Există alte două aspecte pozitive uriașe cu aceste boxe. Unul este raportul bun calitate-preț, iar celălalt este faptul că puteți conecta mai multe. Voi scrie puțin mai multe despre ambele în paragrafele următoare.
Unde ar trebui să folosesc difuzoarele wireless?
Frumusețea acestor gadgeturi este că le puteți folosi aproape oriunde. Cu toate acestea, există una sau două situații în care avantajele vor fi deosebit de utile.
Bineînțeles, vor fi perfecte și în sufragerie, ca difuzor central. Acestea au o calitate a sunetului suficient de bună pentru a oferi divertismentul potrivit pentru un film sau pentru o reuniune de familie de sâmbătă după-amiază.
De asemenea, funcționează foarte bine și în încăperi în care, altfel, nu există niciun fel de echipament de redare a muzicii. De exemplu, în bucătărie, baie, camera copiilor. Dar este, de asemenea, o soluție excelentă și pentru încăperile mai ferite. Garaj, atelier sau chiar și o terasă ferită de ploaie. Aici tind să ajungă vechile echipamente Hi-Fi sau radiouri aruncate, cu scuza „mai bine decât nimic”. Dar, să recunoaștem, până la urmă nu sunt atât de bune. Cu toate acestea, boxa wireless vă permite să ascultați aici orice fel de muzică la o calitate înaltă. Nu este nevoie să vă limitați selecția muzicală la posturile de radio sau la vechile CD-uri. Puteți la fel de ușor să vă puneți lista de redare Spotify preferată în timp ce împachetați garajul. Și la o calitate superbă a sunetului!
Ceea ce trebuie să știți este că puteți conecta boxele wireless la aproape orice dispozitiv care poate utiliza aceeași rețea. Așadar, le puteți trimite muzică de pe telefon, laptop sau televizor. Unele difuzoare au și o conexiune cu fir, astfel încât le puteți conecta la playere Blu-ray, DVD sau alte playere mai vechi. Sau așa-numitele boxe inteligente, care se pot conecta direct la aplicații de redare a muzicii, precum Spotify, prin Wi-Fi. Astfel, nici măcar nu aveți nevoie de telefon, tot ce vă trebuie este boxa (și o conexiune Wi-Fi) și sunteți gata.
Mai există un avantaj foarte mare al acestor difuzoare. Și anume faptul că puteți conecta mai multe la sistem în același timp. Astfel, obțineți un set complet de difuzoare care poate funcționa ca un sistem home theater, dar și mai bine, puteți crea un sistem pentru întreaga casă.
Imaginați-vă că vă pregătiți pentru muncă dimineața și că treceți prin baie, dormitor și bucătărie. O listă de redare micuță și zburdalnică poate ajuta foarte mult la un început de zi bun. Dar, pe măsură ce vă deplasați dintr-o cameră în alta, nu vă auziți melodiile preferate peste tot atât de bine. Imaginați-vă acum că ați avea o boxă Wi-Fi în fiecare cameră și ați putea asculta muzica de dimineață exact în același mod oriunde ați merge. O chestie destul de interesantă.
O boxă Wi-Fi este, de asemenea, o soluție bună pentru casele de vacanță mai mici sau chiar pentru rulote. De obicei, luăm acolo ceva de calitate inferioară, un Hi-Fi mai vechi. Dar în schimb, puteți lua o boxă wireless pentru a vă bucura de cea mai recentă muzică de pe telefon. La o calitate bună. Și dacă tot suntem aici, să vorbim despre calitatea sunetului.
Calitatea sunetului
Aceasta este o problemă dificilă, deoarece nu există o singură măsurătoare pentru echipamentele audio care să arate cât de bine sună un anumit model. Mulți factori diferiți pot influența acest aspect, inclusiv preferințele noastre personale și propriul nostru auz. Așadar, este adesea dificil să se facă distincția între boxe și boxe. Mai ales la vedere, dacă nu le puteți încerca înainte de a le cumpăra.
În general, însă, lucrurile mai scumpe tind să sune mai bine. Dar asta nu este întotdeauna o poliță de asigurare pe viață.
Ceea ce putem fi relativ siguri, însă, este diferența dintre diferitele tipuri de produse. De exemplu, difuzorul de pe un telefon mobil este destul de slab. Acest lucru este valabil chiar și pentru modelele mai bune. Televizoarele sunt un pic mai bune, dar au aceeași problemă. Sunt pur și simplu prea subțiri pentru a putea monta un difuzor de dimensiunea potrivită. Iar pentru ca un difuzor să sune bine, de obicei are nevoie de spațiu.
Aici intervin difuzoarele externe, sistemele home theatre și soundbarurile. Dintre acestea, sistemul home theatre este clar cel mai bun când vine vorba de calitatea sunetului. Cu toate acestea, soundbarurile și difuzoarele Wi-Fi oferă, de asemenea, o calitate a sunetului foarte plăcută, de obicei la un preț mai mic. De asemenea, sunt mai ușor de utilizat. Cealaltă opțiune fără fir este un difuzor Bluetooth, care, în general, nu sună la fel de bine ca un difuzor Wi-Fi sau o bară de sunet, dar este totuși mai bun decât difuzoarele proprii ale telefoanelor.
Așadar, o boxă wireless este o soluție de mijloc puternică. Este o combinație de sunet bun, preț accesibil și utilizare practică în practică.
Designul difuzoarelor
Aceste dispozitive sunt, în general, mai mari decât modelele lor Bluetooth, dar veți găsi și aici o serie de modele diferite. Există modele mai izbitoare, agresive și robuste, dar puteți găsi și modele mai discrete sau mai mici.
Calitatea sunetului este principalul aspect de luat în considerare pentru boxe, dar la fel este și modul în care se vor potrivi cu aspectul general al casei dvs. Merită să alegeți în funcție de locul în care va fi amplasată boxa. Un design mai discret tinde să funcționeze mai bine în bucătării sau în încăperi similare, în timp ce un design mai izbitor și mai atrăgător poate funcționa bine în camere de zi sau în alte spații publice.
Conectivitate
Am menționat deja că aceste dispozitive se conectează fără fir la alte dispozitive. Le puteți conecta la televizor, la telefonul mobil, la computer sau chiar la tabletă.
Cu toate acestea, există câteva lucruri importante pe care trebuie să le spunem despre acest lucru. Să ne uităm la ele.
Conectivitatea Bluetooth
Difuzoarele Bluetooth sunt o categorie complet separată, cu accent pe portabilitate și sunt utilizate în principal atunci când sunt asociate cu un telefon mobil. Cu toate acestea, puteți găsi adesea compatibilitate Bluetooth chiar și cu difuzoarele wireless.
Cel mai mare avantaj al acestui tip de conexiune este că funcționează perfect chiar și în cazul în care există o problemă cu Wi-Fi. Astfel, poate fi o super soluție de rezervă în cazul în care internetul se întrerupe sau conexiunea Wi-Fi este slabă din cauza utilizării unei lățimi de bandă mari.
Puteți conecta dispozitivele rapid și ușor prin Bluetooth. Cu toate acestea, raza sa de acțiune este mult mai scurtă decât cea a Wi-Fi. În mod normal, raza de acțiune în care funcționează bine este de aproximativ 10-15 metri. Dar aceasta poate fi redusă de pereți și alte obstacole. Așadar, cel mai bine este să plasați astfel de difuzoare direct lângă sau foarte aproape de dispozitivul cuplat.
Conexiune Wireless
O conexiune Wi-Fi este mult mai puternică, mai fiabilă și permite un transfer de date mai mare. De asemenea, este un mare avantaj faptul că veți putea să vă controlați boxa de oriunde. Nu este nevoie să îl asociezi cu diferite dispozitive în mod individual, ci îl poți folosi cu orice dispozitiv conectat la aceeași rețea Wi-Fi.
De asemenea, are o rază de acțiune mai mare decât o conexiune Bluetooth. Poate funcționa bine până la 50 de metri sau mai mult. Desigur, aceasta poate fi afectată și de interferențe sau de obstacole fizice.
De asemenea, este de remarcat faptul că calculatoarele mai vechi nu dispun întotdeauna de conectivitate Bluetooth. Cu toate acestea, Wi-Fi nu reprezintă de obicei o problemă. Așadar, dacă vă asociați boxa cu un computer și acesta nu are Bluetooth, acesta este un plus pentru Wi-Fi.
În ceea ce privește partea negativă, cu Wi-Fi, toate dispozitivele utilizează aceeași rețea. Acest lucru înseamnă că trebuie să împartă lățimea de bandă. Prin urmare, dacă un dispozitiv „folosește mai mult internet”, ar putea cauza probleme pentru altul. Acest lucru poate fi remediat cu setările corecte ale routerului sau cu o rețea mai rapidă. Cu toate acestea, în absența lor, dacă cineva descarcă un fișier mai mare, de exemplu, calitatea sunetului difuzorului wireless poate fi degradată sau sunetul poate fi intermitent. Acest lucru este relativ rar și poate fi evitat, dar este un lucru de care trebuie să fiți conștienți.
Diferite standarde de conectare
Mai există un lucru important despre care puțini oameni știu de obicei, dar despre care merită să vorbim aici. Boxele Wi-Fi comunică folosind standarde diferite. Cele mai comune dintre acestea sunt DLNA, DTS Play-Fi, Heos și Sonos.
De asemenea, aș dori să evidențiez Apple AirPlay. Acesta diferă de celelalte prin faptul că oferă acces instantaneu și foarte convenabil de la alte dispozitive Apple – fie că este vorba de un telefon sau de un computer. Cu toate acestea, dacă îl utilizați prin intermediul unui dispozitiv Android, va trebui să instalați o aplicație separată.
Toate standardele de mai sus funcționează perfect, așa că nu trebuie să vă faceți griji nicio secundă în această privință. Totuși, există un lucru important care mă face să le menționez. Și anume că, dacă doriți să utilizați mai multe boxe pe același sistem, este important ca acestea să suporte același standard. Nu trebuie să fie de aceeași marcă, dar standardul trebuie să fie același pentru ca ele să funcționeze perfect împreună.
Canale de sunet, subwoofer
Difuzoarele Wireless nu au, de obicei, propriul subwoofer și nu au calitatea sonoră a unui sistem home cinema 5.1 sau superior.
Aici vă voi explica rapid ce este 5.1. Primul număr indică numărul de difuzoare din sistem. 2, de exemplu, indică un sistem stereo cu două difuzoare, în timp ce 5 are două difuzoare frontale, unul central și două spate. Iar numărul de după punct se referă la subwoofer. Dacă este 0, nu există subwoofere, dacă este 1, există subwoofere, iar dacă este mai mare de 1, există mai multe subwoofere în set.
Deci, revenim la Boxele Wireless. Acestea sunt, de obicei, difuzoare simple sau, eventual, difuzoare stereo 2.0. Cu toate acestea, ele au marele avantaj că, dacă conectați mai multe la sistem, puteți obține teoretic orice număr de coloane sonore. Pentru a face acest lucru, însă, trebuie să suporte anumite tehnologii. Nu am de gând să intru acum în detalii, pentru că acesta este un articol separat pe blog despre cum să montezi un sistem audio complet pentru acasă.
Ceea ce va trebui să luați în considerare este că, dacă doriți un subwoofer, va trebui probabil să îl cumpărați separat. Bineînțeles, veți găsi și unele dintre aceste piese capabile de Wi-Fi, așa că merită cu siguranță să vă luați unul.
Alimentarea cu curent electric
Este necesară o priză de alimentare pentru a alimenta difuzorul Wi-Fi
Acesta este un lucru mic, dar important de reținut. În timp ce boxele Bluetooth au propria baterie încorporată, boxele Wireless vor avea nevoie de o priză electrică.
Prin urmare, vor fi mai puțin portabile – deși, din acest punct de vedere, sunt totuși mai bune decât o boxă cu fir sau un sistem home theater – dar vor avea mai multă putere și nu va trebui să vă faceți griji că veți rămâne fără baterie.
Controlare
Boxele Wireless sunt de obicei asociate cu alte dispozitive. Acesta poate fi un telefon mobil, un televizor sau chiar un computer. În multe cazuri, veți controla, de asemenea, boxa de la acel dispozitiv, de exemplu cu telefonul mobil.
Cu toate acestea, multe difuzoare sunt livrate și cu o telecomandă, care poate fi fie complet inutilă, fie foarte importantă, în funcție de obiceiurile utilizatorului. Depinde de tine să decizi cât de mult o vei folosi. Dar dacă o telecomandă este importantă pentru tine, asigură-te că aceasta vine împreună cu dispozitivul pe care vrei să îl folosești.
Există, de asemenea, boxe care pot funcționa de sine, fără telecomandă sau dispozitiv extern. Să vorbim și despre acestea.
Difuzoarele inteligente
Unele difuzoare Wireless oferă mult mai multe funcții decât altele. Acestea se numesc boxe inteligente. Conexiunea Wi-Fi le permite să fie dotate cu funcții suplimentare care pot fi super utile în multe situații.
Este vorba, în principal, de compatibilitatea cu diferiți asistenți vocali, cum ar fi Google Assistant sau Alexa. Acestea vă permit să vă controlațiboxele fără o telecomandă sau alt dispozitiv. Puteți regla volumul, trece prin piese, căuta un anumit piesa. Mai mult, multe difuzoare se pot conecta chiar și la servicii de streaming de muzică, cum ar fi Spotify, pe cont propriu. Deci pot funcționa perfect de la sine, fără a fi cuplate cu alte dispozitive.
Puteți, de asemenea, să vă folosiți boxa inteligentă wi-fi pentru a controla alte dispozitive inteligente
Un alt avantaj al asistenților vocali este că puteți controla cu ajutorul lor alte dispozitive inteligente. Poți controla mașina de spălat, frigiderul sau chiar poți adăuga un nou eveniment în calendar.
Astfel, aceste dispozitive pot face acum mult mai mult decât un simplu sistem audio. În schimb, prețul este mai mare.
Funcții suplimentare
Boxele Wireless vin cu mai puține dotări suplimentare decât alte produse, dar există totuși câteva funcții utile pe care nu toate dispozitivele le au. Haideți să aruncăm o privire la care ar putea fi acestea.
Conexiune prin cablu
Deși cel mai mare avantaj al difuzoarelor Wireless este conectivitatea wireless, există momente în care este util să ai la dispoziție opțiunile tradiționale cu fir. Astfel, puteți conecta tipuri mai vechi de playere Blu-ray, DVD sau CD. Și le puteți folosi chiar și atunci când Wi-Fi nu este disponibil.
Ieșire audio
La prima vedere, ar putea părea ciudat să te gândești că o boxă are o ieșire audio. De ce ați dori să conectați o boxă la o altă boxă? Răspunsul este un subwoofer. La o boxă care are această caracteristică, puteți adăuga cu ușurință un subwoofer cu fir. Și puteți crește semnificativ calitatea sunetului.
Dock pentru telefoane mobile
Unele difuzoare au, de asemenea, un dock pentru telefoane mobile încorporat. Acest lucru va fi util dacă o folosiți în principal cuplată cu un telefon mobil. Astfel, puteți conecta telefonul la boxă fără niciun cablu, ceea ce nu numai că vă oferă un loc convenabil pentru a vă pune telefonul, dar vă permite să ascultați muzică și să îl încărcați în același timp. De asemenea, veți avea acces direct la fișierele audio de pe telefon.
Acces direct la muzică online
Deși am menționat acest lucru mai sus, este un super plus atât de mare încât trebuie să îl subliniez. Unele boxe se pot conecta direct la diverse aplicații de streaming de muzică, cum ar fi Spotify. Astfel, vei putea asculta cu ușurință muzică doar prin intermediul difuzorului, fără a avea nevoie de alte dispozitive externe.
Urmărește-ne și pe Google News