emag-genius

eMag Genius Pareri: Merita sau nu? Descoperă 7 lucruri de stiut despre ascet serviciu.

Încă de la începutul aparitiei serviciului Easybox, am înțeles că acest serviciu oferit de eMAG e unul remarcabil. Dar când te abonezi la eMAG Genius, te poți bucura de acest serviciu la un nivel inalt. Așadar daca ai ajuns pe pagina asta cautand „emag genius pareri” am decis să îți oferim 7 lucruri pe care poate nu le-ai știut despre eMAG Genius și care te vor uimi.

Dacă ești curios să descoperi adevărata valoare a acestui abonament eMAG Genius, te afli în locul potrivit. Iată ce ar trebui să știi despre eMAG Genius.

1. Ce este eMAG Genius – Un Abonament Care Îți Deschide Porțile Către Livrări Gratuite!

Emag Genius
Emag Genius

eMAG Genius este un abonament care, odată achiziționat, îți oferă acces la livrări gratuite prin intermediul serviciului EasyBox. Acesta se adresează tuturor cumpărătorilor care își doresc să economisească timp și bani pe livrări. Valoarea minima pentru o comanda cu emag Genius este de 30 lei , dacă sunt livrabile în EasyBox și au eticheta Genius, livrarea va fi gratuită. De asemenea, pentru produsele voluminoase, care nu pot fi livrate în EasyBox, dar cu valoarea de peste 100 lei, vei beneficoperi că și transportul prin curier e gratuit.

Este un avantaj care nu poate fi ignorat, mai ales dacă îți place să comanzi des produse online. Fără îndoială, investiția în abonamentul eMAG Genius merită fiecare ban investit.

Pentru cine merita eMag Genius? De ce?

Daca locuiesti in orase precum Bucuresti, Ilfov, Cluj, Timis, Constanta, Iasi, Brasov, Arges, Braila, Galati, Buzau, Dolj, Prahova sau Sibiu si comanzi des diferite produse, merita sa devii membru eMag Genius. In aceste orase, eMag ofera livrare a doua zi pentru comenzile plasate pana la ora 22:00
Chiar daca locuiesti intr-un oras unde nu se face livrare a doua zi, merita sa devii membru eMag Genius pentru ca vei primi transport gratuit la comenzi de peste 100 lei.
Saptamanal ai promotii exclusive la diverse categorii de produse. Acest lucru inseamna ca vei putea profita de reduceri semnificative la produsele tale preferate si vei putea economisi bani in fiecare saptamana.
Transport gratuit la Easybox sau in Showroom, pentru comandă minimă de 30 lei.
Retur la Easybox la produsele vandute de eMag (ai banii instant pe card).
In loc de 30 ai 60 de zile la dispozitie ca sa returnezi produsul

2. Cât costă un abonament Genius la eMag?

Cu siguranță, te întrebi ce preț are acest pachet de servicii. Prețul standard al abonamentului eMag Genius este de 99 lei pe an. Dar am avut noroc în ziua reducerilor Black Friday și am achiziționat un pachet valabil un an și jumătate la prețul de 99 de lei.

Așadar, ar trebui să te uiți cu atenție la ofertele actuale accesând acest link. De asemenea, dacă vei comanda prin intermediul acestui link, vei primi un voucher de 20 lei în plus

3. Este oportun investiția în abonamentul eMag Genius(Pareri Personale)

emga genius pareri
Economii prin Comenzi emag Genius

Parerea mea personala după câteva luni de utilizare: Eu am testat abonamentul prin intermediul perioadei gratuite și, ulterior, am decis să îl achiziționez. Dacă sunteți interesați de alte opinii referitoare la Genius, consider că următoarea imagine vorbeste de la sine.

Nu am realizat prea multe tranzacții însă abonamentul Genius și-a justificat deja prețul. Deci, ce alt feedback pot oferi în afară de faptul că acest tip de abonament se dovedește a fi într-adevăr valoros?

4. Perioada De Incercare eMag Genius

Voi scrie un material separat despre perioada de evaluare gratuită a abonamentului Genius disponibilă prin intermediul eMag. Practic, vei avea acces la 7 comenzi pe o perioadă de maxim 3 luni. Acest lucru îți oferă suficient timp pentru a evalua avantajele ce decurg din detinerea unui astfel de abonament.

Îți sugerez să aprovești această oportunitate, întrucât nu există niciun risc, ci doar beneficoperirea unor beneficoperiri benefice.

Cu toate acestea, atenție! După expirarea perioadei de încercare, abonamentul Genius va fi cumpărat automat. Este necesar să anulezi această tranzacție în cazul în care nu te mulțumește serviciul.

În plus, în perioada de încercare poți profita de un discount suplimentar de 10% pentru numeroase categorii de produse.

5. Care sunt produsele incluse în programul eMag Genius?

Nu toate produsele disponibile pe eMag beneficeaza de avantajul livrării gratuite prin programul Genius, dar majoritatea acestora au acest avantaj. Produsele vândute de eMag sunt incluse în program, dar vei găsi și produse ale altor comercianți. Pentru a verifica care sunt produsele ce pot fi achiziționate prin intermediul programului Genius, trebuie sa accesezi site-ul si pe partea dreapta vei vedea optinunea unde poti selecta „eMag Genius”

6. Avantaje oferite de detinerea unui abonament eMag Genius.

Transportul gratuit nu este singurul beneficantaj oferit de serviciul Genius de la eMAG. Beneficiile includ livrare mai rapidă decât în mod obișnuit, retur magic gratuit și alte reduceri importante.

Returul magic înseamnă posibilitatea de a returna produsele gratuit în 60 de zile, atât pentru produsele vândute de eMAG, cât și pentru cele ale partenerilor. De asemenea, dacă alegi să returnezi prin intermediul EasyBox, vei primi banii înapoi instant, dacă ai plătit cu cardul salvat în cont.

În plus, abonații Genius primesc reduceri suplimentare și livrare gratuită prin intermediul serviciului de livrare a mâncării Tazz de la eMAG.

În ceea ce privește livrarea rapidă, în București, produsele sunt livrate a doua zi.

Serviciul Genius oferă livrare foarte rapidă. În București, produsele sunt livrate în aceeași zi, dacă comanda este plasată până la ora 12:30. În caz contrar, produsele vor fi livrate a doua zi, pentru comenzile plasate până la ora 23:00 de duminică până vineri, în orașe precum București, Buzău, Brașov, Brăila, Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Galați, Iași, Timișoara, Pitești, Ploiești și jud. Ilfov, precum și pentru comenzile plasate până la ora 15:30 în alte orașe.

Cu excepția cazului în care comanda este plasată în perioada Black Friday.

7. Care sunt localitățiile unde este disponibil serviciul eMag Genius?

Lista completă a localităților incluse în serviciul Genius poate fi consultată aici și este actualizată constant. Dacă serviciul Genius nu este disponibil în localitatea ta în momentul actual, ar trebui să verifici din nou mâine, deoarece probabil că acoperirea se va extinde.

În cazul județelor Botoșani și Suceava, localitățile limitrofe sunt deja incluse în acoperirea serviciului. Cu siguranță, cu timpul, acoperirea se va extinde și în alte zone.

Concluzia Finală despre eMag Genius.

Acestea sunt cele 7 lucruri esențiale pe care trebuie să le cunoști despre serviciul eMAG Genius. Dacă ai întrebări suplimentare, nu ezita să lăsați un comentariu. Voi răspunde cât mai curând posibil.

În concluzie, serviciul eMAG Genius este unul pe care merita să îl aveți. Veți beneficoperi că beneficoperi multe reduceri și veți avea oportunitatea de a economisi bani. Ce poate fi mai important decât acest lucru? Dacă sunteți convinși să îl cumpărați, puteți chiar cumpărați prin acest link.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Review Oppo Reno 8 Pro si Reno 8 in limba Romana. Test si pareri.

Poco 4x Pro – Pareri si Pret. Un telefon impresionant din gama medie

Test si Pareri Samsung Galaxy Z Fold 5 – încă nu are rival