Testul aspiratorului fără fir Dyson V15 Detect Absolute. Pareri pret si disponibiliate in Romania.

Test si pareri despre aspirator Dyson V15 Detect Absolute. Recenzie, pret si disponibiliate in Romania.

Am testat cel mai recent aspirator fără fir de la Dyson, care adaugă detectarea prafului cu laser și o serie de funcții de înaltă tehnologie în viața noastră de zi cu zi.

dyson v15 detect absolute

Dyson V15 Detect Absolute

Un efect general care reprezintă o calitate premium în toate domeniile
Experiență de curățare futuristă cu capul de aspirație cu detector laser
O mulțime de accesorii, cu ajutorul cărora îți poți rezista în orice situație.
Afișaj LCD propriu cu multe funcții utile
Complet wireless cu până la 60 de minute de funcționare

Am putut testa un nou aspirator fără fir de la Dyson, cunoscut pentru soluțiile sale premium, care s-a descurcat bine anterior în cercetarea noastră privind aspiratoarele verticale mari fără fir.

În urmă cu câteva luni, am fost impresionați de Dyson V11 Absolute Extra Pro, așa că nu ne puteam imagina cum ar putea producătorul să îmbunătățească excelența predecesorului său, dar odată ce am făcut cunoștință cu noul model, toate îndoielile noastre au fost imediat înlăturate.

De fapt, Dyson V15 Detect Absolute, pe lângă faptul că este din nou un aspirator fără fir de calitate superioară, a adăugat o mulțime de caracteristici noi și reglaje fine pentru a se impune pe piață și în categoria sa.

Mai jos, am acoperit toate detaliile importante ale celei mai recente inovații a producătorului, așa că puteți consulta testul nostru pentru a vedea dacă acest aparat extrem de versatil merită cumpărat.

Deja ambalajul face o impresie premium


Dacă există vreun caz în care doar ambalajul vinde un produs, Dyson V15 Detect Absolute este un exemplu perfect.

Cutia este impresionantă, un ambalaj uriaș, vertical, care oferă o impresie generală curată din toate părțile, arătându-ne în același timp și designul produsului, despre care vom vorbi mai târziu, pentru că nu este unul obișnuit.

O mulțime de cutii mici în ambalajul spectaculos


Deși nu se găsește aproape deloc plastic atunci când deschizi cutia uriașă a aspiratorului, Dyson nu a făcut economie la hârtie. Atât de mult încât ambalajul este plin de mici distanțiere din carton, ceea ce nu este o coincidență.

ambalaj dyson V15 Detect Absolute
Asa arata ambalajul Dyson V15 Detect Absolute

Produsul vine cu un număr incredibil de accesorii și este nevoie de mult timp pentru a împacheta și a identifica piesele, ceea ce este un pic descurajant la început, deoarece nu există așa ceva pentru un aspirator obișnuit.

Ambalare bună, zero probleme în timpul transportului


Cutiuțele din interior sunt așezate cu o precizie de neegalat în interiorul ambalajului, totul este la locul lui și, datorită grijii acordate, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea în timpul transportului.

Acest lucru se datorează faptului că până și cele mai mici părți sunt bine separate, astfel încât, deși toate componentele sunt realizate din plastic solid, sunt ambalate separat pentru a preveni zgârierea sau lovirea lor.

Acest lucru arată, de asemenea, că Dyson a avut mare grijă la ambalare pentru a asigura un efect general premium. Și, de asemenea, pentru a se asigura că, în cazul în care comandați produsul de pe internet, acesta nu poate fi deteriorat la livrare.

Vine cu un număr aproape înspăimântător de accesorii


Dacă nu te-ai documentat cu privire la accesoriile care însoțesc aspiratorul fără fir Dyson V15 Detect Absolute, vei avea o surpriză atunci când îl vei despacheta.

Una după alta, cutiile vor scoate la iveală o succesiune de piese noi, iar la început s-ar putea să nu ai habar la ce folosesc, dar nu-ți face griji, le vei putea identifica pe toate în câteva minute.

dyson v15 detect accesorii
Vine cu o multime de accesorii

Iar dacă există o problemă, există un manual de instrucțiuni foarte amănunțit, în care totul este descris și demonstrat extrem de detaliat, astfel încât să știți exact când și de ce accesorii aveți nevoie pentru a face treaba.

În cutie sunt incluse trei capete de curățare


Fiind un produs cu caracteristici premium, noul aspirator fără fir Dyson poate fi văzut de mulți ca fiind scump la cumpărare, dar nu și ca un produs care poate face atât de multe lucruri în același timp.

dyson v15 capete de curatare

Acesta este livrat cu trei capete de curățare, astfel că, pe lângă Torque Drive, mai există și noul Laser Slim Fluffy și versiunea motorizată Hair Screw, care diferă nu doar prin performanță, ci și prin cunoștințe.

Aceste trei capete sunt cele mai importante dintre accesorii – le vom examina mai îndeaproape mai târziu – dar există o serie de alte accesorii mai mici care ies din cutie în plus față de aparatul de bază, inclusiv mai multe tipuri de perii , un dock de perete, un încărcător de rețea și chiar un cap de aspirare pentru crăpături.
Așadar, cu o mică exagerare, nu există niciun proces de curățare uscată a podelei sau a suprafeței pe care aspiratorul ar putea da greș.

Designul produsului este din nou foarte futurist


Ceea ce Dyson a făcut din nou o treabă excelentă este, fără îndoială, designul produsului. Ne-am obișnuit până acum cu dragostea producătorului pentru aspectul futurist, dar rămânem surprinși din nou și din nou de membrii gamei.

Chiar dacă nu există deloc prea multe diferențe față de modelul V11 Absolute Extra Pro testat anterior. Designul este practic același ca întotdeauna, cu același design și dimensiuni asemănătoare unei rachete, extrem de impresionante.

Singurul lucru cu care s-a jucat producătorul este culoarea


În ceea ce privește diferențele mai semnificative, am constatat că Dyson s-a jucat cu culoarea în cazul aspiratorului fără fir V15 Detect Absolute, de exemplu, inelul din spatele recipientului de praf a primit un efect de bronz – care din anumite unghiuri pare mai degrabă auriu -, iar furtunul lung a fost schimbat de la movul albăstrui de până acum la o nuanță cenușie.

În afară de asta, doar noile accesorii aduc cu adevărat un pic de prospețime aspectului, dar este important de subliniat că aproape doar capetele de curățare au fost schimbate serios.

Pentru accesoriile mai simple, cum ar fi aspiratorul de crăpături sau accesoriile cu peri, Dyson a rămas la rețeta testată și a refolosit în mare parte designurile accesoriilor văzute pe modelele anterioare, ceea ce este bineînțeles foarte bine.

Ușor de configurat


Unele aspiratoare fără fir sunt adesea complicate de configurat și de utilizat, dar Dyson V15 Detect Absolute face excepție. Dimpotrivă!

După ce ați despachetat totul, merită să stabiliți un set-up de bază pentru aspirator, astfel încât să puteți lua din cutie mânerul motorizat, care amintește de pistolul cu raze dintr-un film SF, să fixați bateria, tubul de extensie și orice cap doriți, iar aspiratorul este gata de utilizare.

Merită să rețineți, totuși, că nu doriți să începeți să curățați imediat ce ați scos din cutie, ci mai degrabă să montați rapid unitatea de încărcare pe perete și să încărcați mai întâi complet bateria.

Montarea este, de asemenea, extrem de ușoară


Datorită unei multitudini de accesorii, Dyson s-a asigurat că aspiratorul este extrem de ușor de montat. Pentru a face acest lucru, au pus la punct o soluție specială de conectare rapidă care face ca montarea și demontarea bateriilor să se simtă decisiv premium.

montare dyson v15
Montajul este usor si rapid

Nu există părți nepotrivite, nici piese greu de montat, iar totul funcționează într-un mod sofisticat, exact așa cum te-ai aștepta de la un aparat electrocasnic de această calitate.

Piesele se montează ușor la locul potrivit, sunt fixate instantaneu de mecanismul de blocare intern, iar dacă doriți să le demontați, trebuie doar să apăsați butonul mare roșu și închizătorul se eliberează instantaneu.

Experiențe practice


Acum că am văzut mai îndeaproape exteriorul aspiratorului fără fir de ultimă generație de la Dyson, este timpul să trecem la câteva dintre caracteristicile sale practice, care sunt cele mai importante pentru orice potențial cumpărător al unui astfel de aparat.

Totul despre cele trei capete de curățare


Așa cum am spus mai sus, produsul vine cu un total de trei capete de curățare în cutie, toate fiind concepute pentru a rezolva probleme diferite. Dar haideți să ne uităm mai atent la aceste accesorii.

Laser Slim Fluffy, sau aspirarea cu puterea laserului


Cea mai mare noutate în gama de aspiratoare este Laser Slim Fluffy. Deși la prima vedere pare o soluție foarte simplă de perie rotativă, cu culorile și formele tipice ale producătorului, are o caracteristică care a făcut curățenia mult mai distractivă pentru noi.

Laser Slim Fluffy
Laser Slim Fluffy

De fapt, atunci când aspiră, capul de curățare proiectează o lumină laser în fața sa, care face vizibile particulele mai mari și mai mici de praf și alte murdării care sunt complet invizibile cu ochiul liber sau în condiții de iluminare slabă.

Este un instrument foarte util, iar noi am fost captivați de el încă de la prima utilizare și ne-am fi petrecut întreaga zi frecând murdăria în lumina verde, deoarece face vizibile chiar și cele mai mici particule de praf, permițându-vă să curățați mult mai temeinic decât cu un aspirator convențional.

Singurul dezavantaj este că, în soare fierbinte sau în lumină puternică, laserul este mai puțin eficient. Este mai greu de văzut murdăria în această situație, dar partea pozitivă este că aparatul este, de asemenea, pregătit din punct de vedere software pentru a utiliza acest cap, astfel încât, de exemplu, ne poate arăta o mulțime de informații conexe pe ecran. Dar mai multe despre asta mai târziu.

Cap de curățare Torque Drive, capul de bază pentru utilizarea zilnică


Bineînțeles, nu veți avea întotdeauna nevoie de un laser pentru a vă scana casa de murdărie și praf. În astfel de cazuri, capul de curățare Torque Drive este o alegere bună, deoarece este practic un accesoriu de bază în pachet și poate fi folosit pentru a utiliza produsul Dyson ca pe un aspirator tradițional.

Torque Drive
Torque Drive

Alături de Laser Slim Fluffy, acest cap poate fi puțin pus în umbră, ceea ce nu este o coincidență, deoarece nu oferă nimic deosebit de nou, ci mai degrabă calitatea obligatorie, sau mai degrabă cea așteptată de utilizatori în viața de zi cu zi.

În ceea ce privește calitatea curățării, în practică are caracteristici destul de asemănătoare cu versiunea laser, cu excepția faptului că nu are iluminare suplimentară și, prin urmare, nu poate fi folosit la fel de temeinic.

Cap de curățare motorizat Hair Screw, pentru ca firele de păr să nu mai fie inamicul nostru


Dar ceea ce este de asemenea important de evidențiat din pachet este capul de curățare motorizat Hair screw, de asemenea nou în cutie și, fidel numelui său, este o alegere excelentă pentru părul și părul de animale de companie.

Hair Screw
Hair Screw

Capul de curățare este destul de unic în designul său, nu este deloc obișnuit în ceea ce privește aspectul său, deoarece peria rotativă are un design asemănător unei pâlnii, ceea ce o face să arate destul de ciudat, în timp ce, de asemenea, iese în evidență în ceea ce privește dimensiunea sa.

Din fericire, se ridică la standardele Dyson în ceea ce privește funcțiile, deoarece este surprinzător de abil. Anterior, era o mare problemă faptul că peria încolăcea părul și firele mai lungi atât de mult încât trebuia să folosești o foarfecă pentru a le tăia.

Dacă aspiri în locuri în care acest lucru reprezintă un pericol real, cu capul motorizat Hair screw nu trebuie să îți faci griji, părul nu se blochează sau se încurcă în timpul curățării.

Pe de altă parte, proprietățile sale de curățare sunt inferioare capului de curățare Mini Motorhead anterior, dar în timp ce primul vă va ajuta să curățați, acest nou accesoriu vă va ajuta să lucrați mai ușor. Ar fi frumos să le combini cumva pe cele două pentru un rezultat final perfect.

Perii de praf


Deși corectitudinea ne cere să le evidențiem separat, în realitate, perii de praf care vin cu aspiratorul fără fir Dyson V15 Detect Absolute au exact aceleași caracteristici ca și accesoriile similare ale oricărui alt produs.

Perii de praf dyson v15

Într-adevăr, acestea au un design de calitate, există, evident, unele îmbunătățiri suplimentare minore sau majore, cum ar fi unghiul periilor sau micile orificii de îmbunătățire a performanțelor de pe aspiratorul de crăpături, dar acestea sunt accesorii perfect normale, dar necesare pentru un aspirator.

În continuare, au rămas cele trei moduri de functionare


La fel ca și în cazul modelului Dyson V11 testat anterior, cel mai recent model va oferi utilizatorilor posibilitatea de a alege între trei moduri prestabilite atunci când folosesc aspiratorul, care pot fi selectate cu ajutorul butonului de sub afișajul LCD de pe partea din spate a aparatului. Haideți să le analizăm mai îndeaproape.

Modul automat


După cum sugerează și numele, modul Auto automatizează practic funcționarea aspiratorului, ceea ce pare mult mai avansat decât modelul Dyson pe care l-am testat anterior, mai ales atunci când este utilizat cu capul laser.

Detectorul nu numai că este capabil să arate utilizatorului locația particulelor de praf și a altor resturi, dar trimite și un semnal continuu aparatului cu privire la numărul și mărimea particulelor de pe podea.

Iar atunci când este utilizat în modul automat, aspiratorul reglează automat puterea de aspirare pentru a se adapta la condiții, ceea ce a funcționat foarte bine în practică.

Modul Eco


Modul Eco este singura modalitate eficientă de a obține timpul de funcționare de aproximativ o oră promis de producător, deoarece funcționează la o viteză și un volum mai mici, dar, bineînțeles, nu este foarte eficient.

Această soluție este ideală doar pentru ștergerea generală a prafului, nu este cea mai bună alegere pentru o curățenie majoră și, indiferent de capul folosit, merită să o folosești doar dacă ai mult timp la dispoziție sau dacă nu ești prea murdar și vrei doar să treci rapid prin casă.

Modul Boost


Modul Boost este conceput pentru a face ca toată puterea aspiratorului să funcționeze la maximum, astfel încât să poți profita la maximum de el. Evident, acest lucru are un preț, deoarece timpul de funcționare devine un factor secundar și aspiratorul se va epuiza mult mai repede, dar în schimb oferă o putere de aspirare excepțională.

Folosirea acestei metode poate face ca produsul să fie mai zgomotos, dar efectul general nu este deloc inferior unui aspirator cu fir în casă, dimpotrivă.

Afișajul LCD este mai util ca niciodată


Fiind un produs premium, multe persoane ar putea crede că ecranul circular de pe spatele aparatului este doar un accesoriu superfluu, dar, de fapt, acesta a devenit mai util ca niciodată cu V15.

Deși este utilă indicarea modului curent, a numărului de minute rămase de funcționare și chiar și informații despre întreținerea filtrului, senzorul de praf încorporat este deosebit de util.

lcd display dyson v15
Asa arata display-ul

Nu numai că aspiratorul luminează și identifică dimensiunea particulelor de praf, dar poate determina exact ce fel de murdărie era prezentă, uitându-se la dimensiunea particulelor în timpul curățării în profunzime, astfel încât să știm ce am aspirat.

Mai mult, afișajul vă va oferi statistici cu privire la cât de mult alergen sau polen a fost mai mic de 10 micrometri, cât de multe celule epiteliale au fost mai mici de 60 de micrometri, cât de multe particule de praf și particule de praf mai mari au fost mai mici de 180 de micrometri și cât de multe particule au fost mai mici de 500 de micrometri.

Puteți face curățenie chiar și noaptea, este atât de silențios


Deși poate scoate un sunet în modul Boost și în modul Auto atunci când detectează murdărie mai mare, nivelul de zgomot al aspiratorului fără fir Dyson este totuși mult sub cel al aspiratoarelor convenționale.

În general, modurile Eco și Auto sunt foarte silențioase. Atât de mult încât nici măcar curățenia de seară într-un bloc de apartamente nu va fi o problemă, dar nici nu îi sperie deloc pe copii și nici animalele de companie nu se prea sperie.

Libertatea de a fi fără fir este în continuare uriașă


Deși ne-a plăcut în alte privințe, designul fără fir al V15 Detect Absolute a fost în continuare caracteristica noastră preferată. În opinia noastră, acesta este unul dintre cele mai bune lucruri din lume, deoarece îți oferă un nivel de libertate atunci când faci curățenie pe care nu l-am mai avut până acum.

Fără cabluri, fără vânătoare de prize în fiecare încăpere și fără șansa de a rămâne fără cablu la câțiva centimetri de un colț, lăsând o suprafață nealiniată, de exemplu.

Nu trebuie să ne facem griji că vom răsturna ceva cu cablul, că vom cădea noi înșine sau că ne vom împotmoli în orice în timp ce îl folosim, putem pur și simplu să luăm aspiratorul oriunde dorim.

Timpul de funcționare este exact cât trebuie


Conform specificațiilor oficiale ale producătorului, aspiratorul fără fir Dyson poate curăța până la 60 de minute cu o singură încărcare în modul delicat, lucru pe care nu-l putem nici confirma, nici infirma, deoarece nu l-am folosit niciodată mai mult de 20-25 de minute odată.

Într-un apartament de dimensiuni normale de 70-80 m2, acest timp este suficient pentru a aspira podeaua, mai ales dacă încăperile sunt curățate în mod regulat și nu există multă murdărie.

Nu întâmplător, spre deosebire de V11, nu am primit nici măcar o baterie de rezervă, care este inutilă în această privință, deoarece nimănui nu-i place să aspire mai mult de 20-30 de minute la un moment dat, iar aspiratorul asigură acest lucru în mod convenabil.

Pentru încărcare, există docul de perete


Încărcarea aparatului este în continuare o nimica toată, grație suportului de perete inclus în pachet, care are atât rol de suport, cât și de încărcător. Structura este fixată pe perete prin intermediul unor dibluri masive și înșurubări, rezolvând două probleme deodată.

Ceea ce lipsea un pic era un dock pe picioare, care să faciliteze încărcarea V11, deoarece nu toată lumea îi place sau poate monta astfel de accesorii pe perete, iar soluția asemănătoare unui stand a facilitat acest lucru față de modelul anterior.

Extrem de ușor de utilizat


Concret, aspiratorul este foarte ușor de folosit. Unealta în sine nu este deloc grea, este ușor de manevrat cu o singură mână, lucru bine susținut de designul capului, în special de Torque Drive.

Nu am avut probleme cu colțurile, cu suprafețele curbe, a fost ușor de întors și de lucrat cu el peste tot. Datorită îndoirii capului la balama, am putut să o conducem perfect pe lângă mobilă sau pe pereți, și chiar și introducerea ei sub mobilă nu a fost o problemă deosebită datorită designului plat.

Butonul de pornire tot nu poate fi cuplat


Ceea ce nu ne-a placut, însă, este faptul că Dyson a ignorat problema butonului de pornire, care a fost aproape întotdeauna un aspect negativ în testele modelelor anterioare și care încă acționează ca un fel de declanșator.

Practic, acest lucru înseamnă că butonul nu poate fi agățat, aparatul funcționează atâta timp cât apeși pe trăgaci. În cazul unui burghiu sau al unui aparat de spălat cu presiune, acest lucru nu este o neplăcere, deoarece acestea sunt folosite practic câteva secunde la rând.

Cu toate acestea, un aspirator este operat continuu timp de minute îndelungate și uneori este puțin incomod să trebuiască să tragi constant de trăgaci în timpul utilizării.

Acest lucru este valabil chiar dacă trăgaciul este într-o poziție bună, foarte la îndemână, dar totuși, de multe ori porniți și opriți aspiratorul fără motiv, deoarece sunteți obișnuiți să porniți aceste mașini de uz casnic și apoi să rulați duza de aspirare prin casă.

Golirea recipientului de praf rămâne ușoară și specială


Aspiratorul fără fir are un design simplu al recipientului de praf, care poate nu pare mare la prima vedere, dar care poate conține de fapt o mulțime de murdărie. În plus, veți putea vedea tot timpul cât de eficient funcționează, deoarece cilindrul transparent vă va arăta instantaneu rezultatele curățeniei.

Dar ceea ce ne-a uimit și mai mult a fost mecanismul de golire a recipientului de praf. Este extrem de simplu și eficient, deoarece tot ce trebuie să faci este să tragi de o pârghie pentru a deschide recipientul și a-l goli în locul dorit.

Ne-a plăcut nu doar pentru simplitatea sa, ci și pentru eficiența sa, deoarece am putut goli deșeurile direct în coșul de gunoi sau în toaletă, fără să ne lipsească nimic, fără ca praful să zboare în jur și fără să fie nevoie să curățăm din nou zona din jurul recipientului.

Poate fi folosit și ca aspirator de firimituri


O caracteristică deosebit de utilă a aspiratorului fără fir Dyson V15 Detect Absolute este faptul că este foarte versatil. Nu numai datorită diferitelor capete de curățare și perii de praf, ci și pentru că îl poți folosi cu sau fără furtunul de extensie.

În acest din urmă caz, obțineți un aspirator foarte compact, care chiar se potrivește peste tot, îl puteți lua cu ușurință în mașină, puteți curăța canapeaua într-un mod mai direcționat, deși trebuie remarcat faptul că în această formă nu este o soluție foarte grațioasă și ergonomică.

Aer mai curat în casă


Datorită unei serii de îmbunătățiri interne, aspiratorul fără fir de la Dyson are un design complet închis, ceea ce înseamnă că praful și particulele pe care le aspiră sunt de fapt păstrate în interior și nu sunt eliberate înapoi în casă, creând un aer mult mai curat în pereții locuinței dumneavoastră.

Acest lucru se datorează faptului că aerul care este forțat prin aparat întâlnește mai multe medii. De exemplu, particulele mai mari sunt depozitate imediat în rezervorul ciclonului, iar aerul este apoi trecut printr-un filtru cu plasă metalică, care reține fără excepție particulele mai mari de 250 de microni.

Apoi, 14 cicloane din interiorul mașinii se asigură că praful este eliminat din fluxul de aer și abia apoi masa de aer ajunge la prefiltrul motorului, care este capabil să absoarbă particulele mai mici sub forma unui strat încărcat electrostatic.

Nu în ultimul rând, motorul are, de asemenea, un post-filtru suplimentar pentru a fi complet, unde majoritatea particulelor de 0,3 microni sunt captate, asigurând că aerul curat este returnat în casă.

Dyson V15: Eficiență în comparație cu un aspirator convențional


După cum puteți vedea mai sus, cel mai nou aspirator robot fără fir de la Dyson funcționează foarte bine în practică, fiind cel mai avansat model pe care producătorul l-a realizat vreodată, dar întrebarea este cât de eficient este în comparație cu un aspirator convențional?

Dyson v15 Eficienta in comparatie cu un aspirator conventional
laserul verde este aboslut geniala

Deși am ajuns deja la concluzia că V11 Absolute Extra Pro nu este mai prejos decât un aspirator cu fir obișnuit, am putea spune că modelul V15 pe care l-am testat este mai eficient decât modelele convenționale.

În ceea ce privește puterea de aspirare, acesta oferă un nivel ridicat de ceea ce te-ai aștepta de la un aspirator, făcând față cu ușurință particulelor de praf mai mici, dar nu are nici o problemă în a aduna firimiturile mai grele și mai mari.

Ceea ce îl face să fie mai mult decât aspiratoarele convenționale sunt cele două capete speciale de curățare, deoarece detectarea cu laser crește eficiența aparatului la un nivel uimitor, în timp ce Hair Screw oferă proprietăți remarcabile pentru firele lungi sau părul de animale de companie.

Verdictul


În concluzie, putem spune cu încredere că Dyson V15 Detect Absolute a devenit un aspirator fără fir fantastic din gamă, făcând aspiratul mult mai interesant și mai eficient datorită suplimentului laser și performanțelor uimitoare.

Este un dispozitiv atât de bine asamblat și de calitate, încât nu ne putem gândi la niciun punct negativ remarcabil sau la probleme majore, în afară de lipsa unui suport de încărcare și a unei baterii de rezervă.

În ceea ce privește prețul, bineînțeles, Dyson a pus din nou ștacheta foarte sus, dar poți simți în continuare că în spate primești calitate, cunoștințe fascinante și soluții de înaltă tehnologie pentru care a trebuit să plătești întotdeauna.

Acest aspirator fără fir – la fel ca majoritatea produselor premium Dyson – nu este o investiție de un sezon, ci mai degrabă o investiție pe termen lung, căreia i s-a conferit un aspect extravagant care va fi admirat cu siguranță de toți cei care îl vor vedea în casă.

Deși produsul ne-a plăcut în principiu, nu am simțit încă nevoia să trecem de la Dyson V11 Absolute Extra Pro, așa că rămâne alegerea noastră în liga aspiratoarelor fără fir premium.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • Am comandat deja acest produs.După ce am parcurs prezentarea făcută de dumneavoastră,trebuie sa va multumesc frumos întrucât am găsit informații tehnice care îmi dau încredere pentru acest tip de aspirator.

  • Interesant articolul!
    Dețin un Dyson V 11 Absolute Extra Pro încă din 2021. Este cea mai buna investiție făcută vreodată ! Are tot ce trebuie, iar casa e chiar curată , curățenia este o placere..in plus, are suport pentru susținere , fără sa dai găuri prin pereți și are și 2 baterii! Este extraordinar!
    Dețin și un V 14, e mai slim, are butonul de pornire in fata, deci nu îl ții cu degetul când aspiri… dar nu este ca V11.
    E cea mai tare Invenție acest aspirator fără fir!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzie Sonos Era 100: Sunetul stereo este doar începutul. Review Detaliat

Review Xiaomi Electric Scooter 4 Pro: În sfârșit, un scuter electric urban de bombă! Test pareri si pret.

Test si pareri Huawei Watch GT 4-Smartwatch elegant cu senzația de déjà vu

REVIEW Google Pixel 7a: cel mai bun telefon de buget în 2023.

Review Roborock Q Revo: când AI face treaba murdară pentru tine

Review OnePlus Open : Probabil cel mai bun telefon pliabil din 2023

AirPods 3 vs AirPods Pro: care sunt diferențele și cum să alegi?

[REVIEW]Honor Magic5 Pro: Test, Pareri, Pret si disponibilitate in Romania

TOP 4 cele mai bune camere de supraveghere pentru exterior 2023

Review Samsung Galaxy A54 5G. Pret si cateva pareri.

Cea mai buna plita cu inductie – Ghid de cumparare si recomandari.

Test si Pareri Samsung Galaxy Z Fold 5 – încă nu are rival