Dyson Airwrap Multistyler Review: Pareri si pret in Romania

Dyson Airwrap Multistyler Review: Pareri si pret in Romania.

Am încercat unealta de elită, versatilă, de modelare a părului. Merită să îl cumpărați? Pentru cine poate funcționa? Recenzii Dyson Airwrap Complete Long.

Dyson este cunoscut în principiu pentru aspiratoarele sale, dar de ceva vreme compania face o mulțime de alte produse în care aerul este un element fundamental. Astfel, au în gama lor uscătoare de păr, ventilatoare, purificatoare de aer și aparate de styling. În această ultimă categorie se află Airwrap, care este în mod clar un model de înaltă clasă. Am aflat ce extra oferă și dacă merită cumpărat.

dyson airwrap
9.6
Aparat de coafat Dyson Airwrap™ Complete Long
PRO
 • Control inteligent al căldurii
 • Utilizări multiple într-un singur instrument
 • Se poate folosi pe părul umed sau uscat
 • Tehnologie unică (efect Coanda)
 • Ușor
CONTRA
 • Scump

Fără temperaturi inalte, fără plâns


Cel mai mare avantaj al modelului Dyson Airwrap față de majoritatea rivalilor săi pentru sarcini similare este că nu folosește temperaturi extreme. În schimb, se bazează pe așa-numitul efect Coanda, un fenomen fizic cunoscut sub numele de dinamica fluidelor. Acesta presupune că un jet de gaz sau de lichid cu o viteză semnificativ mai mare decât cea a mediului înconjurător urmărește o suprafață apropiată, aproape aderând la ea.

dyson airwrap functionare

Produsul multifuncțional pentru coafarea părului al companiei britanice folosește efectul Coanda pentru a crea un vortex circular de aer în jurul produsului, care atrage, înfășoară și chiar ondulează părul. Cel mai bun lucru este că funcționează cu adevărat în viața reală. Cel puțin așa am constatat în timpul testării, deoarece nu a supraîncălzit deloc părul.

Acest lucru se datorează și faptului că produsul este echipat cu un sistem avansat de control al temperaturii. Acesta măsoară temperatura fluxului de aer de peste 40 de ori pe secundă și controlează unitatea de încălzire pentru a menține temperatura sub 150°C în permanență.

Echipat cu control avansat al temperaturii
Echipat cu control avansat al temperaturii

Performanță deosebită


Este corect să ne întrebăm de ce, dacă este atât de simplu, concurenții se descurcă atât de greu cu soluțiile de prăjire a părului. Ei bine, răspunsul este „Nu, nu este atât de simplu!”. Pentru că un jet de aer cu o viteză suficient de mare necesită un motor extrem de puternic, care să fie ușor, eficient din punct de vedere energetic și care să genereze foarte puțină căldură, dar care să ocupe puțin spațiu. Dezvoltarea și producerea acestuia reprezintă o provocare uriașă. Dar inginerii Dyson au reușit: cele 13 palete de turbină ale motorului digital Dyson V9 pot atinge viteze de până la 110.000 rpm, generând o presiune de 3,2kPa pe minut. Acest lucru este suficient pentru a furniza presiunea aerului necesară pentru efectul Coanda.

Versatil


Sună grozav, dar ceea ce îi interesează cu adevărat pe oameni este la ce este bună o astfel de mașină. Ei bine, Dyson Airwrap este extrem de versatil, datorită faptului că vine cu o întreagă serie de accesorii, perii și atașamente în cutie. Acestea le oferă cu adevărat utilizatorilor libertatea de a-și modela coafura. Poți crea bucle clasice, de plajă sau groase chiar și cu părul foarte subțire sau o coafură elegantă cu părul creț.

dyson airwrap accesorii
Accesorii incluse

Testul practic a arătat negru pe alb că schimbarea acestor accesorii este ușoară și nu ar trebui să fie o problemă pentru nimeni.

Design


Apropo de design, produsul este disponibil într-o gamă de culori, iar noi am avut versiunea albastră și cupru, care arată foarte bine. Este confortabil de ținut în mână, iar greutatea nu este prea mare, ceea ce este o prioritate pentru un astfel de aparat.

dyson airwrap design
Design Futuristic

Preț: Dyson Airwrap Complete Long


Acesta este un produs absolut premium, iar acest lucru se reflectă în pret: 2999 Lei, aceasta este pretul cerut pentru aparatul multifuncțional de coafat Dyson Airwrap Complete Long pe care l-am încercat. Acest lucru îl face unul dintre cele mai scumpe aparate de acest tip, dar credem că merită prețul, deoarece este într-adevăr o piesă aproape impecabilă. Dar prețul ridicat este tocmai motivul pentru care nu este pentru toată lumea.

Cui îi recomandăm – Dyson Airwrap Complete Long

 • Îi place să aibă grijă de părul lor
 • Ține la îngrijirea delicată a părului
 • Îi place să experimenteze cu coafuri
 • Îți dorești un model absolut de vârf de gamă

Cui nu îi recomandăm – Dyson Airwrap Complete Long

 • Nu poți sau nu vrei să cheltuiești mult pe un astfel de produs

Dyson Airwrap Complete Long este probabil cel mai bun, cel mai fiabil și mai ușor de utilizat instrument multifuncțional de coafare a părului din lume în prezent.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Merită să cumperi un televizor Philips Ambilight? Afla raspunsul acum.

Review Google Pixel 8 Pro in limba Romana cu pareri si test.

TOP 5 Cele mai bune imprimante laser color si monocrom.

Review Roborock Q Revo: când AI face treaba murdară pentru tine

Review cu pareri Hisense 55E7KQ PRO – O opțiune accesibilă pentru pasionații de gaming?

Review cu pareri Nothing Phone 2: Un telefon care iese în evidență

Review cu păreri Redmi Note 13 Pro. Preț si disponibilitate în România.

Pixel 8 Pro vs iPhone 15 Pro: Care este cel mai bun telefon de 5-6000 Lei?

Un procesor Intel Core i5-12400 poate fi chiar mai rapid decât un Core i9-12900K

Recenzie Nokia G22: un telefon ușor de reparat. Preț si disponibilitate in Romania.

Review Samsung Galaxy A14 5G: Telefon la un pret accesibil

Review Huawei FreeBuds Pro 3: ține pasul cu concurența.