Review cu pareri Hisense 55E7KQ Pro - O opțiune accesibilă pentru pasionații de gaming?

Review cu pareri Hisense 55E7KQ PRO – O opțiune accesibilă pentru pasionații de gaming?

Devenit realitatea cotidiană a pasionaților de tehnologie cu un buget calculat, Hisense 55E7KQ PRO se poziționează drept un candidat serios pentru cei ce își doresc un Televizor cu prestații înalte, dar nu pot justifica achiziția unui OLED costisitor. Cu prețuri ce pot scădea până în jurul pragului de 2900 lei, acest model QLED se remarcă prin preț accesibil și dotări atrăgătoare. E7K Pro nu este doar un simplu televizor QLED, ci și un bun partener de gaming, cu o rată de refresh de 144 Hz compatibilă prin HDMI 2.1 și capacitatea de a afișa conținut HDR.

Design Exterior Hisense 55E7KQ PRO

Eleganța se împletește cu funcționalitatea în estetica televizorului, având un design aproape lipsit de margini, cu excepția unei rame subtile în partea inferioară. În ciuda faptului că modelul testat de noi este varianta cea mai compactă, cu un ecran de 55 de inci, Hisense oferă și opțiuni mai generoase de 65, respectiv 75 de inci. Suportul televizorului ar putea să nu se armonizeze perfect cu stilul său modern, dar acest mic neajuns poate fi ușor ignorat, mai ales dacă optați pentru montarea pe perete.

suport televizor Hisense 55E7KQ Pro

Când vorbim despre robustețea sa, Hisense 55E7KQ PRO nu concura cu subțirimea OLED-urilor, dar există justificări solide pentru această construcție – iluminarea din spate directă și un sistem audio 2.1 de 40W cu un subwoofer care e mai potrivit pentru sufragerii decât pentru încăperi înguste.

design exterior Hisense 55E7KQ Pro

Conectorii au fost inteligent plasați, majoritatea fiind orientați lateral pentru un acces ușor, cu opțiuni de conectare fără fir, inclusiv Wi-Fi și Bluetooth.

conectivitate Hisense 55E7KQ Pro

Elemente ce cheie la interior televizorului Hisense 55E7KQ PRO

Display

Pe interior, panoul VA de 55 de inci promite un contrast îmbunătățit și nuanțe mai intense, aspecte îmbunătățite de tehnologia QLED. În realul teritoriu al gamingului, televizorul își joacă bine cărțile cu o rată de refresh de 144 Hz, suport VRR (AMD FreeSync), și ALLM pentru un timp de răspuns rapid și precizie în jocuri. Toate formatele HDR sunt gestionate cu ușurință, inclusiv pentru conținut optimizat pentru gaming.

Hisense 55E7KQ Pro 144 hz

Hisense 55E7KQ Pro reușește să ofere o calitate a imaginii demnă de laudă, având în vedere panoul QLED și iluminarea din spate directă. Cu toate acestea, luminozitatea maximă este limitată, iar uniformitatea acesteia lasă loc de mai bine. Aspectele pozitive, cum ar fi negrii satisfăcători și culorile vii, compensază pentru micile slăbiciuni ale modului Filmmaker în scenariile întunecate.

Interfata si Sunet

Sunetul televizorului depășește standardul, oferind o experiență audio peste medie, cu un bas impresionant pentru un televizor. În plus, sistemul de operare dedicat pentru smart TV stă la dispoziția utilizatorilor cu o selecție solidă de aplicații de streaming, chiar dacă nu atinge încă flexibilitatea pe care o oferă sisteme precum Android, webOS sau Tizen.

Interfața și telecomanda televizorului par să păstreze un profil simplu, dar eficient, cu un meniu centralizat pentru setările de joc numit „Game Bar”, unde puteți ajusta parametrii pentru a îmbunătăți experiența de gaming.

Hisense 55E7KQ Pro telecomanda

Pret:

Preturile televizorului Hisense 55E7KQ PRO variaza intre 2449 lei si 2900 lei in functie de magazin.

Televizor Hisense 55E7KQ Pro la Ozone – 2449 lei

Televizor Hisense 55E7KQ Pro la Altex – 2849 lei

Pro
  • Suport HDR extins
  • Funcții extinse pentru jocuri
  • Precizie excelentă a imaginii
Contra
  • Nu foarte luminos pentru HDR
  • Negrii pot părea gri într-o cameră întunecată

Concluzie

În concluzie, Hisense 55E7KQ PRO se prezintă nu doar ca o alternativă accesibilă la OLED-uri, ci și ca un veritabil centru de divertisment pentru gameri, cu o performanță notabilă la un preț considerabil mai prietenos.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • Nu. Cea mai buna opțiune ptr galerie în aceasta categorie de preț este un micro-led de la TCL 55c805, unde negru e negru iar hdr și dolby vision se vad mortal. în jur de 2950 lei când e promotie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Review Huawei FreeBuds Pro 3: ține pasul cu concurența.

Review Google Pixel 8 Pro in limba Romana cu pareri si test.

Top cele mai bune motocoase pe benzină! Ghid de cumpărare și test complet

Review Xiaomi Electric Scooter 4 Pro: În sfârșit, un scuter electric urban de bombă! Test pareri si pret.

Review Camera Web Razer Kiyo X. Preț si disponibilitate.

Top 5 Cele mai bune brățări fitness 2023. Pareri si ghid de cumparare.

Recenzie Samsung Galaxy Buds FE: un caz rar de invidie Android

Păreri despre noul iPhone 15, 15 Pro și Pro Max. Merită banii?

Review Sonos Move 2: A devenit regele boxelor portabile

Apple Watch 9 Pareri, Pret si Review in Romana.

Review Samsung Galaxy Z Flip5: Viitorul portabil

Un procesor Intel Core i5-12400 poate fi chiar mai rapid decât un Core i9-12900K