Review Sony WH-1000XM5: Calitate Excepțională la un Pret Accesibil.

Review Sony WH-1000XM5: Calitate Excepțională la un Pret Accesibil.

Căștile wireless cu anulare digitală a zgomotului sunt o soluție ideală pentru cei care vor să se bucure de muzica preferată fără să fie deranjați de sunetele din jur. Pe piața actuală există multe modele de căști cu această funcție, dar unul dintre cele mai populare și apreciate este Sony WH-1000XM5. Acesta este cel mai nou model din seria WH-1000X, care a câștigat numeroase premii și recenzii pozitive de la specialiști și utilizatori. Dar ce are atât de special acest model și merită să-l cumpărați? În acest articol vă vom prezenta principalele caracteristici, avantaje și dezavantaje ale căștilor Sony WH-1000XM5, pentru a vă ajuta să decideți dacă sunt potrivite pentru nevoile și preferințele voastre.

Oferta Emag

Design și confort

Sony WH-1000XM5 au un design elegant și modern, cu o bandă de fixare pe cap subțire și reglabilă, care se integrează perfect cu cupele auriculare. Cupele au o formă ovală și sunt acoperite cu un material moale și plăcut la atingere, care asigură o izolare pasivă bună a zgomotului. Cupele se pot roti și plia pentru a ocupa mai puțin spațiu la transport. Căștile vin în două culori: negru și argintiu, ambele având un finisaj lucios și discret.

Căștile Sony WH-1000XM5 sunt foarte confortabile de purtat, chiar și pentru perioade lungi de timp. Greutatea lor este de doar 249 de grame, iar presiunea pe urechi este echilibrată. Cupele au dimensiuni generoase și se potrivesc majorității formelor de urechi. Singurul aspect care ar putea fi îmbunătățit este căldura pe care o generează căștile după o utilizare îndelungată, mai ales în condiții de temperaturi ridicate.

Funcții și performanță

Sony WH-1000XM5 se remarcă prin funcția lor de anulare digitală a zgomotului, care este una dintre cele mai avansate și eficiente de pe piață. Căștile folosesc două procesoare dedicate, care controlează opt microfoane pentru a detecta și elimina sunetele nedorite din mediul înconjurător. Funcția de anulare a zgomotului se poate adapta automat la condițiile de purtare și la factorii externi, cum ar fi presiunea atmosferică sau mișcarea capului. De asemenea, căștile au un mod ambiental, care permite să auziți sunetele importante din jur, cum ar fi anunțurile sau conversațiile, fără să opriți muzica.

Căștile Sony WH-1000XM5 oferă și o calitate audio excelentă, cu un sunet clar, echilibrat și natural. Căștile folosesc un difuzor special de 30 mm, cu un material compozit din fibră de carbon, care asigură o reproducere precisă a frecvențelor joase, medii și înalte. Căștile suportă și formatul High-Resolution Audio, care oferă o fidelitate mai mare a sunetului decât formatul standard. Pentru a beneficia de acest format, trebuie să folosiți un cablu audio inclus în pachet sau să aveți o sursă compatibilă cu tehnologia LDAC, care transmite mai multe date prin Bluetooth.

Căștile Sony WH-1000XM5 au o autonomie impresionantă de până la 30 de ore cu funcția de anulare a zgomotului activată sau până la 40 de ore fără această funcție. Timpul de încărcare este de aproximativ 3,5 ore prin cablul USB-C inclus în pachet. Căștile au și o funcție de încărcare rapidă, care oferă 5 ore de utilizare după doar 10 minute de încărcare.

Căștile Sony WH-1000XM5 au și alte funcții inteligente și practice, cum ar fi:

  • Controlul tactil pe cupele auriculare, care permite să reglați volumul, să schimbați melodiile, să opriți sau să porniți muzica, să activați asistentul vocal sau să intrați în modul de atenție rapidă, care reduce volumul muzicii și amplifică sunetele ambientale.
  • Conectivitatea Bluetooth 5.2, care asigură o transmisie stabilă și fără întârzieri a sunetului. Căștile se pot conecta la două dispozitive simultan, ceea ce este util dacă vreți să comutați între telefon și laptop, de exemplu.
  • Aplicația Sony Headphones Connect, care permite să personalizați setările căștilor, să ajustați nivelul de anulare a zgomotului, să selectați un mod de sunet predefinit sau să creați unul propriu, să activați funcția de optimizare a anulării zgomotului în funcție de presiunea atmosferică sau să actualizați firmware-ul căștilor.
  • Compatibilitatea cu asistenții vocali Google Assistant, Amazon Alexa și Siri, care vă permit să controlați căștile prin comenzi vocale, să faceți apeluri telefonice, să trimiteți mesaje, să verificați agenda sau vremea și multe altele.

Concluzie

Sony WH-1000XM5 sunt niște căști wireless cu anulare digitală a zgomotului de top, care oferă o experiență de ascultare excelentă și o izolare eficientă de sunetele nedorite. Căștile au un design elegant și confortabil, o calitate audio superbă, o autonomie impresionantă și multe funcții inteligente și practice. Prețul lor este destul de ridicat, dar justificat de performanța și funcționalitatea pe care le oferă. Dacă sunteți în căutarea unor căști premium pentru a vă bucura de muzica preferată fără compromisuri, Sony WH-1000XM5 sunt o alegere excelentă.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top 3 cele mai bune aparate de aer condiționat in 2023

ProtonVPN Test+Pareri

Nokia XR21: Telefonul inteligent suprem pentru performanță, durabilitate și securitate