honor 70 pareri

Mini review:Honor 70. Merita pretul cerut? Parere personala.

Introducere, extern, afișaj


IFA 2022 a găzduit premiera internațională a Honor 70, doar modelul de bază ieșind în sfârșit din China după o întârziere de trei luni, lăsând modelele Pro și Pro+ pentru publicul de acasă. Dacă vă uitați doar la specificații, este bine și de înțeles, deoarece Honor 70 5G este opțiunea perfectă de mijloc de gamă în gama europeană a producătorului, între vârful de gamă Magic4 Pro și cele mai mici, cum ar fi X8. Cu toate acestea, prețul nu s-a oprit la nivelul Honor 50, ci a crescut cu o sumă considerabilă, versiunea de bază de 128 GB ajungând la 239 000 HUF, iar versiunea testată de 256 GB la 259 000 HUF, cu căști precomandate, dar dacă vă uitați mai departe, puteți economisi aproape 100 000 HUF dacă vă uitați la alte mărci. Bine, Realme GT Neo 3T nu va avea un ecran curbat, dar sticla 2,5D arată bine doar când faci poze de produs cu telefonul, oricum, are o utilitate practică aproape nulă, este doar mai complicat de pus într-o husă, refractă prost lumina, are elemente ciudate de interfață care se lipesc pe ici pe colo sau captează atingeri greșite la întâmplare.

Așadar, Honor 70 pornește de pe o poziție proastă din punct de vedere al prețului, dar are avantajul că Orangeși Vodafone se numără printre cei trei mari operatori autohtoni care l-au inclus în oferta lor, astfel că poți obține reduceri la telefon, îl poți plăti în rate sau îl poți obține mai ieftin decât prețul recomandat în cadrul unui program de fidelizare. Cu toate acestea, mă pot gândi la un singur grup de utilizatori pentru care ar putea fi util: cei care folosesc în prezent un telefon Huawei de dinainte de 2019, trebuie să schimbe și caută ceva foarte asemănător cu cel menționat.

Oricum ar fi, cel care alege acest dispozitiv va primi în cutia albă cu Honor 70 un adaptor de perete de 66 de wați, un cablu de încărcare USB-A Type-C, o carcasă transparentă din silicon, câteva pagini de instrucțiuni pe hârtie și un desfăcător de tăviță SIM. Slotul SIM este plasat în partea de jos a carcasei, acceptă două nanoSIM-uri, există dual-standby, dar nu există expansiune de stocare microSD. Portul USB-C de lângă el este 2.0, are capacități OTG, se încarcă rapid, dar copiază datele încet. Lângă încărcător se află un difuzor multimedia, care este adecvat ca volum, puțin cam slab la detalii și distorsionează la notele înalte, dar mai dureros este că este singurul care sună, deoarece telefonul nu folosește difuzorul pentru altceva decât pentru apeluri.

honor 70 review
honor 70 review

Nu există nimic pe marginea stângă a ramei, doar microfonul cu anulare a zgomotului în partea de sus și butonul de pornire mai jos, pe marginea dreaptă, cu controlul volumului deasupra acestuia, la o înălțime convenabilă. Panoul din spate și ecranul curbat sunt bine pliate în rama cu aspect de aluminiu, calitatea construcției este bună, iar integritatea carcasei este, de asemenea, bună. Ai putea spune că este un mobil minimalist, dar versiunea Crystal Silver pe care am avut-o noi este orice dar nu minimalist. Partea din spate din plastic încearcă să dea impresia de sticlă în toate modelele, verde, negru și albastru, dar modelul nostru de test argintiu încearcă să facă acest lucru imitând atât cristale, cât și praf de mică strălucitoare, iar rezultatul este izbitor, dar puțin bazar.

Pe spate se află două inele pentru cele trei camere și pentru blițul bicolor, iar lângă acestea se află indispensabila inscripție AI MATRIX CAMERA și, puțin mai departe, numele mărcii, care, în cazul modelului testat, au fost ștanțate cu argint pe spatele argintiu, așa că măcar nu sunt atât de vizibile. Inelele camerei, apropo, ies din planul spatelui, chiar și atunci când sunt trase în husa de silicon inclusă, Honor 70 se va clătina atunci când este așezat pe o masă. Cu dimensiunile sale de 161,4 x 73,3 x 7,91 mm, carcasa nu este mică, dar este plăcută de ținut în mână, iar utilizarea plasticului este răsplătită de faptul că dispozitivul cântărește 178 de grame. Țineți cont, totuși, că dispozitivul nu are certificare oficială de rezistență la apă sau praf!

În comparație cu predecesorul său Honor 50, noul telefon este mai mare și mai angular, cu o diagonală a ecranului care a crescut cu o zecime de inch. Panoul OLED cu suport HDR10+ de 120 Hz are o lățime de 6,67 inci, cu o suprafață de 1080 x 2400 pixeli repartizați pe 395 ppi la o densitate de pixeli cu un raport de aspect de 20:9 și întreruptă doar de camera frontală de 32 de megapixeli cu un mic punct în centrul părții superioare. Sensibilitatea tactilă a panoului este bună, dar, din cauza faptului că este curbat în jos pe marginile din stânga și din dreapta, refractează lumina în mod diferit, ceea ce îi deranjează pe unii oameni – ca mine. Am fost de acord la nivel de redacție că există o distorsiune spectaculoasă a culorilor și a luminii acolo unde ecranul se îndoaie, dar acest lucru nu este unic pentru Honor, ecranul Moto Edge 30 Fusion pe care l-am testat deja se comportă în același mod.

Honor 70
Honor 70

Honor 70 are un ecran always-on, un mod de refresh dinamic (telefonul comută între 60 și 120 Hz), iar cititorul optic de amprente este amplasat în ecran, puțin mai jos. Funcționează cu precizie și puteți, de asemenea, să blocați telefonul cu recunoașterea facială 2D. Luminozitatea este suficient de mare pentru ca ecranul să fie confortabil de citit chiar și în aer liber, în zilele însorite de toamnă, dar luminozitatea minimă a panoului este surprinzător de mare, ceea ce poate fi deranjant doar în condiții de întuneric total, dar nu și pentru mine. În mod implicit, panoul este setat pe luminos, dar există o opțiune pentru afișare naturală, un mod de protecție a ochilor care activează un filtru de lumină albastră și face panoul gălbui, precum și un mod e-book care trece la alb-negru. Am ratat de la unul dintre dispozitivele Honor testate la începutul acestui an faptul că nu poți programa eye-save sau dark mode, se poate cu Magic UI 6.1 de pe Honor 70.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Redmi Note 13 Pro 5G: un smartphone excelent din gama medie! Preț si disponibilitate

Cele mai bune centrale pe lemne. Ghid cu avantaje si dezantaje.

Review Google Nest Hub 2: Cel mai bun Display inteligent pentru dormitor

Testul umidificatorului Levoit Dual 100. Merita fiecare banut.

Tastatura mecanică BlitzWolf BW-KB2 la doar 21 de euro! Dispune de iluminare programabilă și întrerupătoare Gateron

Review Huawei FreeBuds Pro 3: ține pasul cu concurența.

Review cu pareri Hisense 55E7KQ PRO – O opțiune accesibilă pentru pasionații de gaming?

Dacă pleci într-o excursie, aruncă și asta în valiză! Am testat periuța de dinți IonicKiss IonPa Travel

RTX 4070 vs RX 7800 XT – Care este cea mai bună alegere pentru gaming?

Review Samsung Galaxy A54 5G. Pret si cateva pareri.

Review Jabra Elite 10 – Căști wireless cu ANC și încărcare wireless

TOP 5 Cele mai bune imprimante laser color si monocrom.