levoit-dual-100

Testul umidificatorului Levoit Dual 100. Merita fiecare banut.

Am avut plăcerea să încerc un super umidificator. Astăzi vă voi împărtăși experiențele mele cu el. Iată o recenzie si pareri despre umidificatorului Levoit Dual 100!

Este aerul din casa mea uscat? Este asta o problemă?


Voi fi sincer cu voi, acum câțiva ani nu știam nimic despre umiditate. Locuiam într-o casă super familială în care aerul era pur și simplu perfect.

Apoi a venit o mare schimbare în viața noastră și ne-am mutat in Bucuresti, într-un apartament. Ne-a plăcut apartamentul, dar ceva nu era în regulă.

Locuiam în noul apartament de aproximativ o jumătate de an când au apărut primele semne de alarmă. Eram mai mult bolnavi. Alergia mea la polen, cu care nu am avut aproape nicio problemă de ani de zile, s-a acutizat. Eram obosită tot timpul, mă durea capul în mod regulat.

În mijlocul celei mai mari anxietăți, am reușit în cele din urmă să mă duc la doctor. Dar testele nu au arătat nimic. Acest lucru a fost atât liniștitor, cât și îngrijorător. Așa că am început să caut pe internet. Atunci am aflat pentru prima dată despre importanța nivelului ideal de umiditate într-o casă.

După ce am citit despre efectele aerului prea uscat, piesele puzzle-ului au început să se potrivească. Practic, toate simptomele mele se potriveau descrierii. În plus, apartamentul nostru se potrivea perfect cu imaginea. Aer uscat de aer conditionat, apartament cu panouri, temperatura interioară caldă.

Îmi place să fiu sigur de aceste lucruri, așa că am cumpărat imediat un umidometru. Acest lucru mi-a confirmat bănuielile: umiditatea din apartament abia dacă era în jur de 20%.

Așa că s-a pus diagnosticul: aerul din apartament era prea uscat!

Levoit Dual 100
Levoit Dual 100

Primele mele eșecuri


Cu toate acestea, nu am făcut încă efortul de a folosi un umidificator aici. Le-am căutat pe internet, dar erau scumpe și am dat peste o mulțime de sfaturi si practici. De ce să cumperi utilaje scumpe când poți să o faci inteligent? – M-am gândit.

Prima mea încercare a fost un simplu recipient de stocare a apei în jurul încălzitorului. Acesta a fost un dezastru în mai multe feluri. Cățelul nostru a vărsat apa de mai multe ori. Când nu a făcut-o, a băut-o pur și simplu. Așa că am pus-o mai sus. Dar, chiar și așa, nu a contat prea mult. Aparatul de măsurare a umidității nu a arătat aproape nicio creștere, și numai în imediata vecinătate. Cel mai rău, am uitat în mod regulat să umplu rezervorul.

A trebuit să găsesc o altă soluție. Am citit că plantele sunt bune și pentru aerul uscat. Și de mult timp îmi doream să-mi înveselesc apartamentul. Așa că aveam planul de luptă perfect. Mars La Dedeman, o grămadă de flori de interior, ghivece, pământ pentru ghivece, o mică lopată. Am petrecut două zile pe acest proiect și am fost foarte mulțumită de rezultate.

Entuziasmul meu a durat câteva săptămâni. Am încercat să ud și să îngrijesc florile așa cum trebuie, dar nu am fost atât de îndemânatică. În plus, aerul uscat din apartament părea să-și pună amprenta asupra plantelor mele. Frunze ofilite, plante căzute. Ceea ce a început ca o junglă frumoasă s-a transformat într-un tufiș trist și uscat.

Aici speranța începea să mă părăsească. Dar apoi i-am întâlnit pe prietenii mei care lucreaza la un magazin online, cu care subiectul umidității a apărut din întâmplare. Mi-au lansat ideea de a testa produse și, bineînțeles, am profitat de ocazie!

Pachetul mult-așteptat: Levoit Dual 100


Nu a trebuit să aștept prea mult, după o săptămână a sunat soneria. Au livrat umidificatorul.

Am deschis cu entuziasm cutia. În interior se aflau dispozitivul, un manual de instrucțiuni detaliat, un ghid de pornire rapidă și o capsulă antibacteriană.

Ne-am îndrăgostit la prima vedere de această mașinuță minunată. Designul său minimalist și de bun gust, capacul din plastic plăcut la atingere mi-a cucerit inima de prima dată când l-am văzut.

Cum funcționează aparatul Levoit Dual 100!


Nu am așteptat mult timp pentru a o pune în funcțiune. A trebuit doar să scot ambalajul, să umplu rezervorul cu apă, să îl conectez la curent și eram gata de plecare.

Pot spune sincer că am fost surprinsă la început de cantitatea de abur care a ieșit. Am pornit aparatul și o aburire rece a ieșit prin partea de sus. Chiar și la cea mai joasă setare, am putut vedea și simți nenumăratele picături de apă din aer, de mărimea unui fir de praf.

Merită precizat că Levoit Dual 100 este un umidificator cu ultrasunete. Se presupune că sunt cele mai bune. Acest lucru înseamnă că apa nu se evaporă prin încălzire, ci este „vibrată” în particule elementare mici și suflată în acest fel. Acest lucru ar trebui să îl facă mai ușor de dispersat în aer și mai sănătos.

Aici m-a cuprins entuziasmul și am pornit imediat mașina la cea mai mare putere. Mai mulți vapori de apă. Era aproape înspăimântător câți vapori ieșeau din el. Dar am zis: „Acum, în sfârșit, o să ne aburim. Eu și plantele.

Am tot verificat contorul nostru de umiditate. Și iată că în câteva ore a trecut de la 20% la 40%.

Aici am avut o mică idee și am redus intensitatea.

Gestionarea, curățarea și utilizarea dispozitivului Levoit Dual 100


Promit să vă povestesc imediat cum au decurs următoarele câteva săptămâni cu Levoit Dual 100.

Dar mai întâi, vă voi spune câte ceva despre cum se folosește.

Umpleți cu apă un recipient mare de plastic de 1,8 litri. Am folosit-o mai ales pe mediu, așa că a trebuit să umplem rezervorul de două ori pe zi – dimineața și seara. De asemenea, am curățat unitatea la fiecare câteva zile, ceea ce nu a fost prea dificil datorită designului practic.

O caracteristică deosebit de liniștitoare a fost filtrul antibacterian inclus în pachet, pe care trebuia să-l aruncați în rezervorul de apă și care trebuia să mențină apa curată timp de 3 luni.

Nu sunt prea îndemânatică cu astfel de aparate electrice, așa că a fost o plăcere deosebită pentru mine faptul că mașina a fost foarte ușor de utilizat. Puteți regla puterea prin apăsarea butonului de pornire și, în afară de acesta, singurul alt comutator disponibil este comutatorul pentru modul de repaus.

Atât de simplu și minunat. Nu există caracteristici suplimentare inutile, complicate și inutile.

Următoarele luni cu umidificatorul Levoit Dual 100


În perioada care a urmat, umidificatorul a devenit un adevărat membru al familiei. Ne-a plăcut foarte mult.

Aerul din apartament a devenit mult mai plăcut. Simptomele mele de alergie s-au îmbunătățit mult, durerile de cap au dispărut, cățelul adoră ceața și plantele se simt cu siguranță mai bine! (Bine, încă mai trebuie să le ud cu regularitate, dar deocamdată toate sunt vii.)

Schimbarea apei din rezervor a devenit parte din rutina noastră zilnică, fără niciun inconvenient.

În două luni, nu am observat nicio problemă în ceea ce privește funcționarea umidificatorului.

Evaluarea mea finală


Trebuie să spun că sunt foarte mulțumit. Acest mic umidificator practic și simplu a îmbunătățit enorm calitatea vieții noastre zilnice.

Evaluarea mea finală? 10/10!

Daca esti interesat de acest aparat Levoit Dual 100, vei gasi pe acest link cel mai bun pret.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top 5 cele mai bune anvelope de iarnă din 2023 – Recomandări și comparații

Cea mai buna plita cu inductie – Ghid de cumparare si recomandari.

Recenzie Nokia G22: un telefon ușor de reparat. Preț si disponibilitate in Romania.

Xiaomi 13T Pro Pareri, preț și disponibilitate în România+ aspirator robot cadou

Top 3 Cele Mai Bune Hard Diskuri Externe in 2023.

Xiaomi Smart Cooking Robot – un gadget de vis pentru bucătarii leneși

Review Samsung Galaxy A14 5G: Telefon la un pret accesibil

Dyson Airwrap Multistyler Review: Pareri si pret in Romania.

Review Samsung Galaxy A54 5G. Pret si cateva pareri.

[PARERE] Review Xiaomi 13: în sfârșit un smartphone Xiaomi perfect?

Samsung Galaxy S23 Ultra Review. A intrat pe piață cu o cameră de 200 de megapixeli și numeroase inovații.

[REVIEW]Honor Magic5 Pro: Test, Pareri, Pret si disponibilitate in Romania