Cel mai bun Fier de calcat vertical cu aburi. Pareriteste si preturi

Cel mai bun Fier de călcat vertical cu aburi. Pareri,teste si preturi.

Mergi la o întâlnire importantă și, cu câteva minute înainte de a pleca, observi că hainele tale sunt șifonate? Dacă ești genul de persoană căreia îi place să reprezinte cu hainele tale și insistă asupra detaliilor, cu siguranță vei adora acest ajutor modern. Cele mai bunefiare de calcat vertical cu aburi combină caracterul practic și performanțele înalte cu rezultate excelente.

1
Philips GC363/30

Aparat de calcat vertical cu abur Philips Steam&Go GC363/30

Emisie de abur: 24 g/min
Consum de energie: 1300 W
Capacitatea rezervorului: 70 ml
Lungimea cablului: 3 m
99%
2
tefal_Access_Steam_Care_DT9100E0

Aparat de calcat cu aburi Tefal Access Steam Care DT9100E0

Emisie de abur: 30 g/min
Consum de energie: 1600 W
Capacitatea rezervorului: 200 ml
Lungime cablu: 3 m
98%
3
Aparat de calcat vertical cu abur TEFAL Access Steam 2 în 1, DT8270E1

Aparat de calcat vertical cu abur TEFAL Access Steam 2 în 1, DT8270E1

Emisie de abur: 30 g/min
Consum de energie: 2000 W
Capacitatea rezervorului: 200 ml
Lungime cablu: 2,6 m
97%
4
Aparat de calcat cu abur de inalta presiune Tefal Ixeo+ All-in-One QT1510E0

Aparat de calcat cu abur de inalta presiune Tefal Ixeo+ All-in-One QT1510E0

Emisie de abur: 45 g/min
Consum de energie: 2980 W
Capacitatea rezervorului: 1100 ml
Lungime cablu: –
97%
5
Aparat de calcat vertical cu abur Domo DO7057S

Aparat de calcat vertical cu abur Domo DO7057S

Emisie de abur: 30 g/min
Consum de energie: 1960 W
Capacitatea rezervorului: 220 ml
220 ml (220 ml) Lungimea cablului: 1,9 m
96%


Înainte de a vă îndrepta spre magazine, ar trebui să vă familiarizați cu parametrii și caracteristicile de bază ale fierelor de calcat cu aburi pentru haine. Ghidul nostru de selecție vă va ajuta să faceți acest lucru, oferindu-vă o imagine de ansamblu a tipurilor de bază, a valorilor importante de performanță, a modului în care funcționează călcatul cu aburi și a caracteristicilor interesante care fac mai ușoară și mai atractivă utilizarea acestuia.

Pot folosi fierul de călcat vertical cu aburi pentru haine pe țesături delicate? Poate face față țesăturilor aspre? Funcționează cu mișcări verticale și orizontale? Am pregătit răspunsuri la întrebări interesante și vă oferim, de asemenea, recenzii ale fiarelor de călcat vertical cu aburi pentru a vă oferi o privire mai atentă asupra aspectelor practice, a aspectelor pozitive, dar și a micilor neajunsuri, pe care nu le veți găsi în descrierile clasice ale produselor.

Cum să alegi un Fier de călcat vertical cu aburi

Cum sa alegi un Aparat de calcat vertical cu aburi

Nu este o coincidență faptul că se spune că hainele îl fac pe om, dar puneți mâna pe inimă – călcatul nu este, de obicei, una dintre activitățile noastre casnice preferate și ne putem petrece timpul în alte moduri mai interesante. Fiarele de călcat vertical cu aburi nu sunt o noutate tehnologică completă. Ele sunt utilizate în producția industrială de textile și sunt bine cunoscute de croitorese. Dar au suferit modificări semnificative în ultimii ani, iar accesibilitatea lor a dus la introducerea lor în tot mai multe gospodării, înlocuind în totalitate munca călcătorului. V-ați întrebat vreodată cum să călcați perfect o rochie de seară, o fustă plisată sau o cămașă și un costum bărbătesc cu un efort minim? Firul de călcat cu aburi pentru haine oferă aplicații interesante. Caracteristicile și parametrii săi vor fi discutate mai în detaliu în rândurile următoare.

De ce să cumpărați un fier de călcat vertical cu aburi?

Nu rămâne mult timp pentru treburile casnice și orice timp economisit contează. Indiferent de ceea ce credeți despre călcat, unele țesături și haine merită un pic de atenție. Spre deosebire de montarea mesei de călcat și pregătirea fierului de călcat, folosirea unui fier de călcat cu aburi vertical face mult mai ușoară călătoria către haine ordonate.

✅ Rapid gata de utilizare
Mai ales în graba de dimineață, nu există timp sau spațiu pentru călcat îndelungat. Dacă vă dați seama în ultima clipă că noua bluză este șifonată, scoateți pur și simplu fiarul de călcat vertical cu aburi, gata de utilizare într-un minut. Bluza va fi atârnată pe umeraș, iar jetul de abur fierbinte va netezi pliurile.

✅ Fără riscul de a arde țesătura
Un fier de călcat vertical cu aburi pentru haine de înaltă performanță și de înaltă calitate, este potrivit pentru manipularea diferitelor materiale și grosimi. Fie că este vorba de denim, mătase, in sau materiale sintetice fine, fierul de calcat vertical cu aburi pentru țesături îndreaptă pliurile cu blândețe și fără riscul de a lăsa urme de arsuri. Dispozitivul nu intră în contact direct cu țesătura.

✅ Combate eficient mirosurile
Aburul continuu produs de fierul de călcat cu aburi are și alte beneficii. Cu doar câteva mișcări simple, puteți împrospăta hainele care înainte erau pline de mirosuri neplăcute de țigară sau de mâncare. La putere maximă, poate chiar să suprime mirosul de transpirație. Aburul fierbinte ucide bacteriile și combate alergenii. Unele modele au un capac de parfumare în care puteți arunca câteva picături de ulei esențial pentru a vă parfuma rapid hainele sau textilele din casă.

✅ Ideal pentru călătorii
Ușor și compact, apartul de călcat de mână se potrivește ușor în bagajul dvs. și ocupă puțin spațiu. Folosiți-l ori de câte ori aveți nevoie – cu un efort minim.

✅ Potrivit pentru stiluri complicate
Minute lungi cu masa de călcat și niciun rezultat? Este suficient să spunem că, dacă bluza dvs. este acoperită de ornamente și mărgele, călcarea temeinică este practic imposibilă. Fierul de călcat vertical cu aburi poate salva chiar și o rochie de bal sau o rochie de mireasă încrețită…

Aspecte importante

Doriți un fier de călcat cu aburi pentru utilizare ocazională sau pentru a înlocui complet fierul de călcat? Vă veți decide între un fier de călcat aburi portabil sau stativ.
Călcați și țesături mai groase? Concentrează-te pe o putere suficient de mare și pe o intensitate mai mare a aburului.
Căutați o soluție compactă pentru călătorii sau preferați să folosiți fiarul de călcat vertical cu aburi în principal acasă? Atunci luați în considerare dimensiunea rezervorului de apă, greutatea și lungimea cablului de alimentare.

Cum funcționează călcatul cu aburi?

Călcatul cu abur oferă multe avantaje, chiar mai bune decât călcatl tradițional. Generațiile de femei dinaintea noastră au umezit hainele pe care le călcau pentru a proteja fibrele și au folosit aburul generat pentru a accelera călcarea chiar și a celor mai persistente cute. Fiarul de călcat cu aburi vertical pentru haine include un rezervor de apă. Această apă este transformată în abur de înaltă temperatură în interiorul dispozitivului, care pătrunde adânc în fibre pentru a netezi țesătura. Tehnologia aburului devine, de asemenea, din ce în ce mai populară în cazul uscătoarelor de rufe. Aburul nu numai că ajută la netezirea zonelor greu accesibile, dar poate fi folosit, de asemenea, cu ajutorul unor accesorii la îndemână, pentru a curăța bancheta și a scăpa de alergeni. Nu ați încerca asta cu un fier de călcat, nu-i așa?

Clasificarea de bază a fiarelor de călcat vertical cu aburi

Există două categorii de bază care sunt cel mai des folosite în gospodării: fiare de călcat cu aburi portabile și fiarede călcat cu aburi stative Fie.

Fier de calcat cu aburi portabil

Aparate de calcat cu aburi portabile

După cum sugerează și numele, acestea se potrivesc perfect în mână. Are dimensiuni compacte și o bună ergonomie. Dacă călătoriți în mod regulat, este un înlocuitor de încredere pentru un fier de călcat și ocupă un spațiu minim în bagaj. Atunci când vă alegeți fierul de călcat, acordați o atenție deosebită greutății, capacității rezervorului de apă și performanței generale. Chiar și în cadrul acestei categorii veți găsi diferențe semnificative de calitate. În timp ce modelele ieftine de bază sunt concepute pentru o utilizare ocazională, cele mai bune modele sunt un înlocuitor complet al unei stații de aburi.

Fier de călcat cu aburi vertical stativ(cu suport)

aparate verticale cu abur pentru calcarea hainelor

Un fier de călcat cu aburi vertical cu suport seamănă cu un umeras pe o construcție verticală. În partea de jos se află un rezervor de apă și un generator de abur. Pur și simplu așezați haina încrețită pe acesta, iar capul de abur este gata de purtare după câteva mișcări. Aparatul funcționează la o putere și o intensitate a aburului mai mare. Puteți obține rezultate excelente într-un timp scurt. Prețul mai mare al acestui tip de fier de calcat cu aburi este compensat de confortul și ușurința de utilizare. Deși nu este un dispozitiv portabil, veți găsi cu siguranță o gamă largă de utilizări în casa dvs.

Performanța fiarului de călcat vertical cu aburi.

Puterea aparatului de călcat cu aburi determină cât de groasă este țesătura pe care o poate manipula aparatul. Consumul de energie al dispozitivului nu este neglijabil, dar, având în vedere că se așteaptă să funcționeze doar câteva minute, cu siguranță îl puteți ierta pentru asta, la fel ca un uscător de păr. Puterea de intrare redusă nu înseamnă neapărat economie. Acesta va aburi o haină pentru mai mult timp.

 • Fiarele de călcat cu aburi mai mici și mai ieftine au o putere de intrare de 900-1200 W – potrivite pentru o utilizare ocazională și pentru netezirea țesăturilor mai fine.
 • Cele mai multe dintre cele mai bine vândute modele au o putere de ciment de 1500-1700 W. Această valoare permite atât o utilizare semnificativ de versatilă, cât și rezultate bune într-un timp mai scurt.
 • Fiarele de călcat cu aburi verticale cu o putere de peste 1800 W pot trata țesături groase sau mai multe straturi deodată.

Intensitatea emisiilor de abur.

Intensitatea emisiilor de abur

De ce sunt atât de importante aceste date? Este legată de puterea/puterea vaporizatorului și de capacitatea acestuia de a transforma apa în aburi – cunoscută și sub numele de putere de aburi. Aburul se ocupă de netezirea ridurilor și de împrospătarea țesăturilor. Puterea aburului este cel mai adesea exprimată în grame pe minut. Cu cât numărul este mai mare, cu atât călcarea este mai rapidă. În același timp, apa din rezervor este consumată mai repede. În cazul aparatelor de călcat cu aburi verticale, debitul de abur continuu este ușor mai mic – în jur de 20-30 g/min. În cazul fiarelor de călcat cu aburi verticale cu suport, unde rezervorul este mai mare și face parte din bază (fără a lua în calcul greutatea crescută), debitul de abur este, de asemenea, mai rapid – 30-45 g/min.

Dimensiunea rezervorului de apă.

Dimensiunea rezervorului de apă

Aparatul trebuie să fie furnizat cu un rezervor de apă. Dimensiunea acestuia determină cât de des trebuie să întrerupeți lucrul și să umpleți apa. Un fier de călcat vertical cu aburi pentru haine are un rezervor cu o capacitate maximă de 200-300 ml. Dacă doriți să folosiți aparatul doar ocazional sau în călătorii, vă puteți mulțumi cu un rezervor mai mic, care nu va adăuga greutate inutilă aparatului.

Pentru fiarele de călcat cu aburi vertical montate pe suport, unde greutatea nu este un factor important, volumul rezervorului poate fi de până la zece ori mai mare. De obicei, veți găsi rezervoare cu o capacitate de 2 litri și jumătate sau mai mult.

Aspectul practic al utilizării.

Pentru ușurința de utilizare, trebuie să luați în considerare doi parametri de bază – și anume greutatea și lungimea cablului de alimentare. Mai ales în cazul fiarelor de călcat cu aburi portabile, acestea sunt detalii care nu trebuie subestimate, deoarece manipulați în mod constant aparatul. Un fier de călcat cu aburi portabil compact cântărește în jur de 1 până la 1,5 kg (fără rezervorul plin), iar lungimea cablului este cuprinsă între 1,9 și 3 m. Mânerul său ar trebui să aibă o formă și să fie ergonomic, cu cea mai bună distribuție posibilă a greutății.

Așezați fierul de călcat cu aburi vertical pe suport într-o poziție stabilă. Greutatea și lungimea cablului nu sunt esențiale. Este un avantaj dacă aparatul este echipat cu roți de transport.

Caracteristici și accesoii utile.

Caracteristici si accesoii utile ale fiarelor de calcat cu aburi
 • Controlul aburului – Vă permite să variați intensitatea aburului în funcție de tipul și grosimea țesăturii. Dacă țesătura din fața dvs. este groasă, folosiți cea mai mare setare. Dacă trebuie să neteziți țesături fine și delicate, alegeți o setare de aburi mai mică.
 • Aburul multidirecțional – Un fier de călcat cu aburi de calitate nu vă va restricționa mișcarea. Acesta poate aburi pe verticală, de sus în jos, precum și pe orizontală atunci când haina este așezată pe o masă de călcat, pe pat sau pe masă.
 • Oprire automată – Modelele mai avansate din punct de vedere tehnologic pot trece la modul economic sau se pot opri automat în caz de inactivitate.
 • Decalcifiere automată – Deși majoritatea producătorilor recomandă utilizarea apei distilate, nu este nicio problemă să găsești modele care permit utilizarea apei simple. Aparatul va fi dotat cu o funcție anticalcar care curăță gurile de scurgere de depunerile de calcar prin simpla apăsare a unui buton.
 • Funcția de parfumare a hainelor – Capacul de parfumare vă permite să picurați în el o cantitate mică de ulei parfumat, care va parfuma nu numai hainele, ci și încăperea în timpul aburului.
 • Accesorii și perii – Datorită accesoriilor și perilor practice care vin în mod standard, puteți îndepărta cu ușurință părul, scamele și alte murdării de pe haine – totul dintr-o singură mișcare ușoară, chiar în timpul aburului. Hainele și canapelele sunt foarte ușor de curățat.

Cele mai bune mărci pentru fiare de călcat vertical cu aburi

Ce mărci conduc testele de călcat cu aburi a hainelor? Da, nu vă înșelați, sunt exact producătorii care se numără printre cei mai buni din lume când vine vorba de fiare de călcat și stații de aburi. Dacă doriți să fiți siguri de o performanță fiabilă și constantă, vă invităm să aruncați o privire asupra mărcilor de mai jos, unde veți găsi nu doar calitate superioară, ci și un raport calitate-preț foarte tentant.

Philips – În prezent, cele mai populare și mai bine vândute aparate. Preț excelent, ergonomie perfect concepută și ieșire fiabilă a aburului.
Tefal – Fiarele de călcat cu aburi verticale Tefal obțin rezultate bune în testele de prestigiu. Pe lângă stațiile de aburi și fiarele de călcat de înaltă calitate, merită să verificați gama lor de modele compacte de mână sau de fiare de calcat cu aburi de mare putere cu stativ.
ETA – Versiunea de bază a fiarului portabil de calcat cu aburi care vă va atrage prin raportul calitate-preț. Ideal pentru călătorii sau ca și cadou.
Steamone – Oferit pentru consumatorii mai pretențioși care caută fier de călcat cu aburi pe stativ de înaltă performanță, realizate din materiale de calitate.

Întrebări frecvente

 1. Ce este un aparat de călcat vertical cu abur?

  Un aparat de călcat vertical cu abur este un dispozitiv folosit pentru a călca hainele în mod vertical, fără a avea nevoie de o suprafață orizontală. Acesta utilizează aburul pentru a îndepărta cutele și pentru a netezi materialul.

 2. Cum funcționează un aparat de călcat vertical cu abur?

  Aparatul de călcat vertical cu abur are un rezervor de apă care alimentează o cameră de abur. Când aparatul este pornit, apa din rezervor este încălzită și se transformă în abur. Acest abur este apoi eliberat prin duzele aparatului și este folosit pentru a netezi hainele suspendate într-un mod vertical.

 3. Care sunt avantajele utilizării unui aparat de călcat vertical cu abur?

  Avantajele utilizării unui aparat de călcat vertical cu abur includ:
  Portabilitate: Aparatul este ușor de manevrat și se poate utiliza pe haine suspendate, fără a avea nevoie de o suprafață orizontală.
  Economisirea timpului: Aparatul de călcat vertical cu abur poate netezi hainele rapid, reducând timpul necesar pentru călcat.
  Rezultate profesionale: Aburul ajută la îndepărtarea eficientă a cutelor și la obținerea unor rezultate asemănătoare celor obținute la curățătorie.
  Delicat cu țesăturile: Aparatul de călcat vertical cu abur este potrivit pentru hainele delicate, cum ar fi mătasea sau voalurile, care pot fi deteriorate de căldura excesivă a fierului de călcat tradițional.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai bune boxe Wireless(Wi-fi). Teste si Recenzii.

eMag Genius Pareri: Merita sau nu? Descoperă 7 lucruri de stiut despre ascet serviciu.

Mini Review Xiaomi Watch 2 Pro: Preț și disponibilitate în România.

Review cu păreri Redmi Note 13 Pro. Preț si disponibilitate în România.

TOP 3 Cele mai bune Foarfece electrice pentru tuns gard viu

Review Oppo Reno 8 Pro si Reno 8 in limba Romana. Test si pareri.

Apple Watch 9 Pareri, Pret si Review in Romana.

Sony Xperia 1 V review cu pareri si disponibilitate in Romania.

Review cu pareri Nothing Phone 2: Un telefon care iese în evidență

[REVIEW]Honor Magic5 Pro: Test, Pareri, Pret si disponibilitate in Romania

Dyson Airwrap Multistyler Review: Pareri si pret in Romania.

Samsung Galaxy SmartTag 2: Un dispozitiv inteligent pentru a-ți găsi lucrurile pierdute.