huawei watch ultimate, Pret si disponibiliate in Romania. Precomanda acum

Huawei Watch Ultimate Review: Pret si disponibiliate in Romania

Huawei intră oficial pe segmentul smartwatch-urilor de lux. În Huawei Watch Ultimate, compania chineză de tehnologie combină un design clasic robust cu o tehnologie de ultimă generație.

Huawei Watch Ultimate intră pe piața Romaneasca


Ceasurile inteligente devin din ce în ce mai populare. În consecință, aproape fiecare producător de smartphone oferă acum și un ceas inteligent asortat. Acesta acționează apoi ca un partener practic care indică mesaje sau transmite apeluri. Având în vedere segmentul de produse din ce în ce mai larg, nu este surprinzător faptul că acum există de toate, de la dispozitive entry-level ieftine până la modele solide din gama medie și smartwatch-uri emblematice.

huawei watch ultimate 1

Huawei este, de asemenea, extrem de activă în acest segment. De exemplu, compania tehnologică are deja în ofertă un flagship de bună credință cu GT3 Pro, prezentat oficial în mai 2022. În februarie 2023, chinezii au prezentat chiar și Huawei Watch Buds, o combinație de in-ears cu adevărat wireless și smartwatch. Dar asta nu este tot. În urmă cu câteva zile, compania a oficializat faptul că, odată cu Huawei Watch Ultimate, vrea să lanseze și în România un adevărat ceas de lux.

Design robust și autonomie mare a bateriei


Având în vedere caracteristicile deosebite, este corect să spunem că Watch Ultimate va fi cu siguranță printre cele mai avansate din punct de vedere tehnic pe care le oferă piața smartwatch-urilor. Pe de o parte, acest lucru este asigurat de materialele de înaltă calitate și robuste, care se presupune că vor permite dispozitivului să funcționeze în continuare până la 100 de metri sub apă. Huawei se bazează pe un aliaj de titan numit Liquidmetal pentru carcasă, care are la bază zirconiu, un metal greu argintiu strălucitor. Acest metal greu, care arată ca oțelul la exterior, este probabil folosit și în producția de ceasuri de lux și se presupune că asigură rezistența. Aspectul clasic dezvăluie doar la a doua vedere că acesta este un smartwatch și nu un ceas clasic. Evident, Huawei mizează, de asemenea, pe un design robust pentru brățara de mână. Aliajul de titan utilizat se presupune că va preveni cu brio eventualele deteriorări.

HUAWEI WATCH Ultimate specificatii

Ecranul AMOLED măsoară 1,5 inci și se presupune că va puncta cu o luminozitate de 1.000 cd/m². Huawei merge pe calea clasică în ceea ce privește funcționarea. Un total de trei butoane se presupune că sunt folosite pentru intrări. În partea stângă a carcasei se află nu doar un buton de asistență, ci și o tastă de funcții și clasica coroană rotativă în partea dreaptă. Un alt punct de atracție este performanța bateriei. Ceasul inteligent nu numai că punctează cu o autonomie de până la două săptămâni. În plus, ar trebui să poată fi reîncărcat extrem de rapid. Huawei promite o încărcare completă în decurs de o oră prin intermediul sistemului de încărcare wireless. După doar zece minute, bateria ar trebui să fie deja încărcată în proporție de 25 la sută.

Huawei Watch Ultimate se adresează aventurierilor


Chiar dacă nu se vede la prima vedere pe smartwatch, Huawei vrea să fi dezvoltat dispozitivul perfect pentru aventurieri. Acest lucru este susținut, de exemplu, de faptul că ceasul poate fi folosit chiar și pentru scufundări tehnice de până la 100 de metri. Acesta ar trebui să poată rezista fără probleme până la 24 de ore la presiunea corespunzătoare din adâncime. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că producătorul implementează patru moduri de scufundare diferite. Huawei promite, de asemenea, o monitorizare fiabilă a utilizatorului. Evident, smartwatch-ul își susține utilizatorul și după scufundare. De exemplu, acesta calculează timpii de interdicție de zbor după scufundări reușite și vă protejează astfel de zboruri dăunătoare.

huawei watch ultimate pentru aventurieri

Dar Huawei promite, de asemenea, un sprijin fiabil și în afara apei. Poate fi activat un așa-numit mod expediție. Acesta urmează să fie utilizat în special pentru activități în aer liber în zonele slab populate ale pământului. Aici, Huawei Watch Ultimate ar trebui să ofere poziționare GNSS precisă cu cinci sisteme XTwin-frecvență cu cinci sisteme. Acest lucru promite o poziționare precisă, care intră în joc și în utilizarea sportivă. De exemplu, alergătorii se bucură de un traseu precis pe care îl pot accesa ulterior. Indiferent dacă este vorba de sport sau de odihnă – Watch Ultimate oferă o gestionare completă a sănătății. Pe lângă ECG și oxigenul din sânge, acesta monitorizează probabil și pulsul și somnul purtătorului.

Preț și disponibilitate

  • Dupa cum se poate observa Huawei Watch ultimate este cel mai ieftin la Emag, cun pret de 2907 Lei.

Ce este nou la Huawei Watch Ultimate?

*Carcasa Liquid Metal pe bază de zirconiu
*Rezistență la apă la nivel de scufundare de 100 de metri
*Ecran LTPO AMOLED de 1,5 inchi cu o luminozitate de 1.000 de nits
*Modul Expediție
*Luneta ceramică nanotehnologică
*14 zile de autonomie a bateriei


Cu toate aceste caracteristici, aproape că se pierde din vedere că Watch Ultimate poate fi folosit, desigur, și pentru a răspunde pur și simplu la apeluri și pentru răspunsuri rapide prin Messenger. De asemenea, oferă compatibilitate cu smartphone-urile Android și iOS. Ca atare, ar putea fi chiar un concurent pentru Apple Watch Ultra, prezentat în septembrie 2022. Începând cu 3 aprilie 2023, puteți cumpăra Huawei Watch Ultimate la un preț recomandat de 3499 lei în culoarea Expedition Black. Pe de altă parte, dacă preferi culoarea Voyage Blue, va trebui să accepți pretul de 3999 lei. Indiferent de cea dintre cele două versiuni pe care o alegeți, Huawei va oferi gratuit o pereche de FreeBuds Pro 2 pentru comenzile plasate între 3 și 23 aprilie. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina oficială a produsului.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum să alegeți cele mai bune pompe de apă de suprafață pentru nevoile tale. Ghid Comlpet.

Redmi Note 13 Pro 5G: un smartphone excelent din gama medie! Preț si disponibilitate

Roborock S8 test si review. Pret si disponibilitate in Romania.

Cele mai bune boxe Wireless(Wi-fi). Teste si Recenzii.

Top 3 cele mai bune aparate de aer condiționat portabil în 2023.Ghid Complet si pareri.

TOP 5 Cele mai bune imprimante laser color si monocrom.

Păreri despre noul iPhone 15, 15 Pro și Pro Max. Merită banii?

Nokia XR21: Telefonul inteligent suprem pentru performanță, durabilitate și securitate

Un procesor Intel Core i5-12400 poate fi chiar mai rapid decât un Core i9-12900K

Test si Pareri Samsung Galaxy Z Fold 5 – încă nu are rival

Anvelope KUMHO Pareri: Acceptăm faptul că Kumho este bun.

Recenzie Nokia G22: un telefon ușor de reparat. Preț si disponibilitate in Romania.