Samsung Galaxy S24 se dezvăluie în imagini oficiale: Cum arată și ce aduce nou flagship-ul sud-coreean!

Samsung Galaxy S24 se dezvăluie în imagini oficiale: Cum arată și ce aduce nou flagship-ul sud-coreean!

Nu glumesc când spun că Samsung Galaxy S24 este pe buzele tuturor, fiind așteptat să debuteze în ianuarie. Și cum decembrie e deja aici, era normal să apară și niște poze de presă cu aspect oficial ale monstrului. Galaxy S24, cel mai mic dintre frați, este acum dezvăluit – în patru culori.

După cum spune sursa, smartphone-ul va fi disponibil în black onyx, violet cobalt, marble grey și amber yellow. Dar asta nu e tot, vor mai fi și alte trei nuanțe, care vor fi disponibile doar pe site-ul oficial al Samsung. Acestea vor fi albastru, verde și portocaliu.

Samsung Galaxy S24 va avea un ecran plat, cu un chenar uniform de subțire, colțuri rotunjite și o ramă metalică plată, care se întrerupe doar pentru liniile antenei. Partea din spate a smartphone-ului este, de asemenea, plată, cu margini lustruite.

Dacă e să credem zvonurile anterioare, Galaxy S24 și Galaxy S24+ vor avea o ramă din aluminiu, ca și generațiile anterioare, doar modelul Ultra fiind făcut din titan.

Aranjamentul camerelor de pe spate este atât de similar cu cel al generației actuale, încât diferența e aproape invizibilă, doar blițul LED fiind puțin mutat. Din ce știm, Samsung Galaxy S24 va avea un chipset Exynos 2400 pe unele piețe, inclusiv în Europa.

Americanii sunt mai „norocoși”, pentru că vor avea Snapdragon 8 Gen 3 sub capotă. Samsung Galaxy S24 va avea 8 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare, în timp ce Galaxy S24+ va avea 12 GB de memorie RAM.

Se pare că modelul de bază va avea un ecran LTPO OLED de 6,2 inchi cu o rezoluție de 2340 x 1080 pixeli și o luminozitate maximă de 2500 nits. Rata de reîmprospătare va fi de 120 Hz, ca de obicei. Poate fi un pic dezamăgitor, dar camerele foto vor fi probabil la fel ca cele de pe Galaxy S23.

Nu mai trebuie să spunem că Galaxy S24 va avea sistemul de operare Android 14, completat de interfața de utilizator One UI 6.1 a producătorului sud-coreean și îmbogățit cu tot felul de funcții bazate pe inteligență artificială. Se zice că unele dintre acestea vor trebui plătite separat dacă vrei să le folosești, dar hai să sperăm că măcar asta, dintre toate rapoartele preliminare, e fals.

Dimensiunea bateriei va fi mai mare, cu 100 mAh, ceea ce înseamnă că 4000 mAh va fi capacitatea maximă a bateriei din interiorul telefonului. Chiar dacă bateria va fi mai mare, viteza de încărcare va fi la fel, adică vei putea încărca bestia sud-coreeană cu 25 de wați. Totuși, va fi suportată și încărcarea inductivă de 15 wați, dacă vrei să te ferești de fire.

Deși Galaxy S24 nu va avea Wi-Fi 7, mesageria prin satelit va fi inclusă în bara de instrumente. Pe lângă toate astea, se aude și că smartphone-ul va avea același preț cu cel al lui Galaxy S23 la lansare.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ChatGPT poate naviga acum pe internet ca și Google Bard

Compania lui Elon Musk a primit acordul de a implanta cipuri în creierul oamenilor

Fabricația Tesla, dezvăluită: Nu rata acest videoclip exclusiv!

Cum arată OnePlus 12 pe dinăuntru?Vezi cum este dezasamblat.

Un robot inspirat de Nadia Comăneci se pregătește să cucerească lumea

Spotify a depășit 600 de milioane de utilizatori: cum a reușit să domine piața de streaming

Google Chrome te protejează de atacuri: ce funcție nouă testează

Moto X50 Ultra vrea să-i dea clasă lui Galaxy S24 la capitolul inteligență artificială

Xiaomi MIX Flip, telefonul pliabil cu surprize primește certificare.

Samsung Galaxy S24 Ultra Unboxed înainte de lansare.

Samsung pregătește un power bank de 10.000 mAh cu încărcare wireless: ce poate face!

Iată bateria care garantat nu ia foc.