Netflix și Rockstar te surprind: jocuri GTA gratis pentru abonați

Netflix și Rockstar te surprind: jocuri GTA gratis pentru abonați.

Dacă ești abonat la Netflix, ai noroc. Nu numai că poți să te uiți la filme și seriale, dar vei puta să joci niște jocuri tari. Și nu orice jocuri, ci trei din seria GTA, care e una dintre cele mai populare francize din istoria gamingului.

Ce jocuri sunt astea? Păi, sunt Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, care cuprinde trei titluri clasice: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City și Grand Theft Auto: San Andreas. Toate au fost remasterizate și îmbunătățite pentru a arăta și a se juca mai bine ca niciodată.

Cum le poți juca? Foarte simplu. Le vei găsi pe Netflix, alături de alte peste 80 de jocuri, pe care le poți accesa de pe orice dispozitiv. Poți să le joci direct din aplicația Netflix, sau să le descarci de pe App Store sau Google Play. Și nu trebuie să plătești nimic în plus, doar abonamentul la Netflix.

De ce face Netflix asta? Păi, se pare că are legătură cu lansarea noului GTA 6, care e așteptat cu nerăbdare de toți fanii seriei. Rockstar a anunțat jocul la începutul lunii, dar nu a arătat nimic din el. Se zvonește că va apărea un trailer în curând, care ne va arăta cum arată și despre ce e vorba în GTA 6.

Până atunci, Netflix vrea să te țină ocupat și să te pregătească pentru noul joc. De aceea, îți oferă trilogia GTA, care e un prequel pentru GTA 6. Adică acțiunea se petrece înainte de cea din GTA 6, și te introduce în lumea și personajele din joc.

Netflix te lasă să joci GTA gratis începând cu 14 decembrie. Nu rata ocazia să te distrezi cu niște jocuri de legendă, care te vor face să uiți de tot. GTA e o serie care nu se demodează niciodată, și care îți oferă libertate, aventură și adrenalină. Ce mai aștepți? Intră pe Netflix și joacă-te!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iPhone 16: Ce noutăți aduce viitorul model de la Apple.

Cum te scapă Android 15 de notificările care te bombardează.

Cum să folosești augmentarea umană pentru a-ți îmbunătăți viața și cariera

Google îi ajută pe piratii muzicali să descarce gratis de pe YouTube?

Pompa de caldura aer apa pareri, avantaje si dezavantaje.

Vin reclamele în Windows pe care le poți dezactiva doar pe bani!

Galaxy Z Fold 6 va fi cel mai subțire telefon pliabil de la Samsung

Cum arătau primele prototipuri MagSafe For iPhone.

WhatsApp îți arată statusul prietenilor în chat. Cum să activezi noua funcție

HONOR începe testarea beta a lui MagicOS 8.0 bazat pe Android 14

De ce Google vrea sa mute bara de căutare jos pe Android, după modelul Apple.

Ups, Apple face pasul înapoi în State: Gama Watch are un hiccup cu brevetele!