Huawei P70 vine cu ecran de 6,7 inch și cameră principală de 50MP cu deschidere variabilă

Huawei P70 vine cu ecran de 6,7 inch și cameră principală de 50MP cu deschidere variabilă

Huawei se pregătește să lanseze un nou telefon de top, numit P70, care, din fericire, a scăpat pe net cu câteva specificații. Dacă ne luăm după Huawei P60, care a apărut în martie anul trecut, ar trebui să vedem P70 în curând, poate chiar înainte de primăvară.

După cum spune tipsterul Digital Chat Station, care știe el de unde, P70 are un ecran OLED curbat pe toate părțile, cu rezoluție de 1,5K și 6,7 inci în diagonală. Nu e clar din traducerea chinezească, dar se pare că telefonul are și două boxe stereo în față, ca să te bucuri de sunet de calitate.

Dar cea mai tare parte e la spate, unde P70 are trei camere aranjate într-un triunghi ciudat. Cea mai importantă e camera principală de 50MP, care are un senzor mare de 1/1,3″ și o deschidere variabilă, care se adaptează la lumină. Asta înseamnă că poți face poze de senzație, indiferent de condiții.

Telefonul are și o baterie puternică de 5000 mAh, care îți ține pasul toată ziua. Și ca să nu rămână în urmă, are și un procesor Kirin 9010, care suportă 5G. Nu în ultimul rând, camera ultra-wide a primit și ea un upgrade, ca să prinzi mai mult din peisaj.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Galaxy Watch 7: Tripletul Tehnologic Care Rescrie Regulile Jocului

Samsung Își Revendică Tronul: Vânzări Galactice Depășesc Apple!

Exynos 2400, mai performant decât hardware-ul iPhone 15 Pro, conform zvonurilor.

Netflix și Rockstar te surprind: jocuri GTA gratis pentru abonați.

Ghidul cumpărătorului iPhone 14 Pro vs. iPhone 15 Pro: Peste 30 de upgrade-uri comparate

Ce telefon Android a fost cel mai căutat în 2023? Surpriză mare!

Seria Realme 12 Pro se lansează în India la sfârșitul lunii

Noua consolă Xbox va fi cel mai tare lucru pe care l-au făcut vreodată: ce planuri are Microsoft pentru viitor

GTA VI, de ce nu va fi gata la timp? Editorul jocului își reduce prognoza financiară.

ZTE Libero Flip, o minune de la ZTE care se pliază și nu costă o avere.

A fost lansat Huawei MatePad Pro 13.2: Tableta care vă schimbă viața cu HarmonyOS 4 și NearLink

Xiaomi 14 Ultra lansat oficial, surpriza anului în lumea smartphone-urilor.