Samsung Galaxy S24 este primul telefon care primește Gorilla Armor.

Samsung Galaxy S24 este primul telefon care primește Gorilla Armor.

Dacă vrei un telefon nou și rezistent, poate că te interesează seria Galaxy S24 de la Samsung. Ei bine, nu e chiar nouă, că seamănă mult cu seria de anul trecut, dar are câteva noutăți. Una dintre ele este Gorilla Armor, o sticlă specială care ar trebui să fie super dură și să nu se zgârie ușor. Așa zice Samsung, dar oare e adevărat? Hai să vedem ce spune Samsung.

Samsung zice că Gorilla Armor este de patru ori mai rezistentă la zgârieturi și la uzura zilnică decât sticla minerală obișnuită. Și asta nu e tot. Zice că Gorilla Armor e și de trei ori mai bună la căzături pe beton și că are o reflectivitate cu 75% mai mică, ceea ce înseamnă că vezi mai bine ecranul. Sună bine, nu?

Dar nu te lăsa păcălit de cifre și date, că astea sunt doar de la teste de laborator. Nu știm cum se comportă Gorilla Armor în viața reală, unde telefonul tău se poate lovi de tot felul de lucruri. De asta, ar fi bine să așteptăm părerea unor experți, cum ar fi Zack Nelson de la JerryRigEverything, care testează telefoanele cu tot felul de unelte și le spune pe șleau dacă sunt rezistente sau nu.

Până atunci, dacă vrei să îți cumperi un Galaxy S24, S24+ sau S24 Ultra, poate că ar fi bine să îți iei și o folie de protecție pentru ecran. Știu, știu, nu vrei să îți strici designul și senzația telefonului, dar mai bine previi decât să plângi după. Nu contează cât de dură e sticla de la Samsung, dacă tu îți folosești telefonul ca pe un ciocan.

Și să nu crezi că Samsung e singura care se laudă cu sticla ei. Și Corning zice că sticla lor e cea mai bună. Dar nu ne spune cât de bună e Gorilla Armor față de Gorilla Glass Victus 2, care e sticla de anul trecut. Și nici nu ne dă niște date concrete despre duritate și rezistență la impact. Arun Maini, de la Mrwhosetheboss, a încercat să afle mai multe de la ei, dar nu a primit niciun răspuns.

Așa că, nu te lăsa impresionat de numele și reclamele lor. Gorilla Armor poate fi o inovație, dar nu e o minune. Dacă vrei să îți protejezi telefonul, mai bine fii atent și precaut.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Huawei își reorganizează fabrica, în condițiile în care acum crește cererea pentru altceva decât telefoane mobile

Toate modelele iPhone 16 ar putea primi chipset-uri A18 anul viitor

Creierul uman este un „computer” mult mai puternic decât am crezut până acum

Google Maps are o funcție nouă care ar putea fi un hit.

Următorul telefon pliabil Moto RAZR 2024 apărut în imagini

FIECARE IPHONE 15 A PRIMIT O BATERIE MAI MARE

Ce ne aduce One UI 6.1: Noile moduri de încărcare Samsung Galaxy care îți vor proteja bateria.

Cele mai bune baterii pentru panouri fotovoltaice

O nouă eră de editare video bazată pe inteligență artificială pe Facebook

PREȚURILE IN EUROPA PENTRU SERIA PIXEL 8 AU FOST DEZVĂLUITE

Inima umană sintetică: o realizare științifică care folosește materiale organice și anorganice pentru a reproduce bătăile inimii.

iPhone SE ar putea avea insula dinamică de la Apple