top 10 cele mai bine vândute telefoane săptămâna trecută

TOP 10 cele mai bine vândute telefoane săptămâna trecută

Într-o lume în continuă mișcare, telefoanele mobile devin adevărate extensii ale noastre. Și, ca în fiecare săptămână, topurile de vânzări ne dezvăluie preferințele utilizatorilor. Așadar, să vedem cine a dominat clasamentul telefoanelor în săptămâna 18:

top telefoane vandute
  1. Samsung Galaxy A55: Acest telefon și-a păstrat poziția de lider, continuând să impresioneze cu performanțele sale echilibrate și designul atrăgător.
  2. Infinix GT 20 Pro: O surpriză plăcută! Acesta s-a dovedit a fi cel mai apropiat rival al lui Samsung Galaxy A55, obținând medalia de argint. Infinix își face simțită prezența în lumea telefoanelor mobile.
  3. Redmi Note 13 Pro: Pe treapta a treia a podiumului se află Redmi Note 13 Pro. Cu specificații puternice și un preț accesibil, acesta continuă să fie alegerea multora.
  4. Galaxy S24 Ultra: La o aruncătură de băț de podium, Galaxy S24 Ultra a terminat pe locul al patrulea. Cu o cameră impresionantă și performanțe de top, acesta rămâne în atenția utilizatorilor.
  5. Huawei Pura 70 Ultra: Huawei nu se lasă mai prejos. Acest telefon s-a strecurat pe locul cinci, oferind o alternativă interesantă pentru cei în căutarea unui dispozitiv de calitate.
  6. Redmi Note 13: Un alt reprezentant Redmi face parte din top. Acesta ocupă locul șase, confirmând popularitatea brandului.
  7. Note 40 Pro (Infinix): Al doilea telefon Infinix din listă, Note 40 Pro, se află pe locul șapte. Infinix pare să cucerească teren rapid.
  8. Samsung Galaxy A15: Acest model a urcat pe locul al optulea. Cu un raport calitate-preț bun, Galaxy A15 atrage atenția cumpărătorilor.
  9. iPhone 15 Pro Max: Revenirea în clasament! iPhone 15 Pro Max ocupă poziția a noua, demonstrând că fanii Apple sunt mereu fideli.
  10. Poco X6 Pro: Pe ultimul loc se află Poco X6 Pro. Cu toate acestea, să nu uităm că fiecare telefon are publicul său fidel.

Așadar, acestea au fost cele mai bine vândute telefoane săptămâna trecută. Fie că ești în căutarea unui buget prietenos sau a unui flagship de top, piața telefoanelor mobile are ceva pentru fiecare dintre noi.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A sosit o actualizare utilă pentru Chrome

Vivo G2: un telefon ieftin și bun, dar numai pentru chinezi

De ce Google vrea sa mute bara de căutare jos pe Android, după modelul Apple.

ChatGPT poate naviga acum pe internet ca și Google Bard

Iphone se 4 ar putea primi face id și o cameră de 48 megapixeli

Inteligența artificială, o amenințare pentru sistemul financiar? Ce spun experții lui Janet Yellen

 Xiaomi Smart Band 8 PRO, Versiunea globală, se apropie de lansare.

Mate 70 este rivalul direct al Huawei pentru iPhone 16.

De la sfârșitul lunii ianuarie, iPhone-urile vor deveni și mai sigure

Acest AI „semifinisat” este mult mai tare decât orice ChatGPT

La revedere, modul Avion!

Fortnite revine pe iPhone după o pauză de patru ani, dar nu fără conflicte cu Apple