Următorul telefon pliabil Moto RAZR 2024 apărut în imagini

Următorul telefon pliabil Moto RAZR 2024 apărut în imagini

MSPoweruser a publicat o imagine cu unul dintre noile telefoane Motorola RAZR. Motorola va scoate pe piață două modele RAZR în acest an, ca și anul trecut, iar această imagine arată, probabil, urmașul telefonului RAZR+ de anul trecut.

Conform presei, telefonul are numele de cod Motorola Glory în interiorul companiei și are numărul de model XT-2453-3. Se pare că telefonul va fi vândut de operatorul Verizon în SUA și va fi lansat în prima parte a anului 2024.

Motorola Razr 2024

Din imagine, se vede că Motorola Glory va păstra ecranul extern mare de pe modelul 2023. Modelul de anul trecut a avut culori negru, albastru și magenta, iar mai târziu a apărut și o variantă piersică. Se pare că modelul din acest an va avea și o variantă gri.

MSPoweruser mai spune că telefonul va avea un chipset Snapdragon mai nou, dar nu precizează care. Modelul de anul trecut a avut un chipset Snapdragon 8+ Gen 1, deci e posibil ca telefonul din acest an să aibă un Snapdragon 8 Gen 2.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iPhone 16 Pro Max promite o baterie record: cât ar putea ține cu o singură încărcare.

Începe curățenia în spațiu – primii doi sateliți vor fi eliminați din orbită

Atât va costa Nothing Phone (2a) in Europa!

Prețurile seriei Galaxy S24 în Europa au fost dezvăluite.

Android 14 și One UI 6 au sosit pe mai multe telefoane Galaxy: Descoperă ce îmbunătățiri și funcții noi au adus

Galaxy S24 Ultra se lasă văzut în noi imagini alături de Galaxy S23 Ultra

Nothing Phone (2a), o imagine falsă ne-a indus în eroare.

Android 14 și One UI 6, disponibile și pentru gama medie Galaxy.Vezi Lista.

Abia au apărut, vine prima actualizare a telefoanelor Samsung Galaxy S24

Dyson PH04 îți răcorește, umidifică și purifică aerul.

Probleme cu Android Auto pentru unii posesori de Galaxy S24

PREȚURILE IN EUROPA PENTRU SERIA PIXEL 8 AU FOST DEZVĂLUITE