Iată câtă memorie RAM va fi în interiorul iPhone 15 Pro

Iată câtă memorie RAM va fi în interiorul iPhone 15 Pro

În timp ce smartphone-urile care rulează Android sunt echipate încet-încet cu la fel de multă memorie RAM ca un laptop de gaming mai bun, Apple raționalizează doar modest memoria RAM din dispozitivele sale mobile. De exemplu, edițiile Pro ale noii generații, care urmează să fie lansate în septembrie, pun doar atât cât ai putea găsi sub capacul unui dispozitiv robot verde de gamă medie în zilele noastre.

Oferta Emag

Seria iPhone 15 este așteptată să debuteze luna viitoare, cu cel mai recent chipset A17 Bionic care va alimenta modelele Pro. Leaker-ul, care publică sub pseudonimul @Uredditor, presupune că chipset-ul va fi realizat cu ajutorul procesului de fabricație FinFET de 3 nanometri de la TSMC, va avea un procesor cu 6 nuclee, cu o viteză maximă de 3,7 GHz, iar acceleratorul grafic va fi, de asemenea, un design cu 6 nuclee.

iPhone 15 Pro și Pro Max vor fi echipate cu 6 GB de memorie RAM LPDDR5, iar modulele de memorie vor fi fabricate fie de Micron, fie de Samsung, fie de ambele. Apple intenționează să utilizeze cipul, cu numărul de model t8130, în modelele Pro din acest an, precum și în seria de iPhone 16 din 2024. Edițiile Pro de anul viitor vor fi echipate cu cipul A18, cu numele de cod t8140, dar nu se cunosc încă detalii despre specificațiile acestuia.

Leaker-ul este probabil un profesionist, deoarece și-a dovedit recent credibilitatea arătând lumii ce conectori USB-C vor fi echipate noile modele. Toate noile iPhone-uri vor avea porturi USB-C, dar vă puteți aștepta la conectori cu viteză USB 2.0 pe modelele de bază, porturile USB 3.2, mai rapide, fiind disponibile doar pe modelele Pro.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Satelitul Sputnik – Cum poți vedea stelele din spațiul cosmic cu ajutorul acestui satelit!

În curând îți vei putea găsi telefonul Android chiar și atunci când este oprit

Acestea sunt acum cele mai rapide telefoane Android pentru cei care nu vor să cheltuiască o avere pe un telefon nou