Iată câtă memorie RAM va fi în interiorul iPhone 15 Pro

Iată câtă memorie RAM va fi în interiorul iPhone 15 Pro

În timp ce smartphone-urile care rulează Android sunt echipate încet-încet cu la fel de multă memorie RAM ca un laptop de gaming mai bun, Apple raționalizează doar modest memoria RAM din dispozitivele sale mobile. De exemplu, edițiile Pro ale noii generații, care urmează să fie lansate în septembrie, pun doar atât cât ai putea găsi sub capacul unui dispozitiv robot verde de gamă medie în zilele noastre.

Seria iPhone 15 este așteptată să debuteze luna viitoare, cu cel mai recent chipset A17 Bionic care va alimenta modelele Pro. Leaker-ul, care publică sub pseudonimul @Uredditor, presupune că chipset-ul va fi realizat cu ajutorul procesului de fabricație FinFET de 3 nanometri de la TSMC, va avea un procesor cu 6 nuclee, cu o viteză maximă de 3,7 GHz, iar acceleratorul grafic va fi, de asemenea, un design cu 6 nuclee.

iPhone 15 Pro și Pro Max vor fi echipate cu 6 GB de memorie RAM LPDDR5, iar modulele de memorie vor fi fabricate fie de Micron, fie de Samsung, fie de ambele. Apple intenționează să utilizeze cipul, cu numărul de model t8130, în modelele Pro din acest an, precum și în seria de iPhone 16 din 2024. Edițiile Pro de anul viitor vor fi echipate cu cipul A18, cu numele de cod t8140, dar nu se cunosc încă detalii despre specificațiile acestuia.

Leaker-ul este probabil un profesionist, deoarece și-a dovedit recent credibilitatea arătând lumii ce conectori USB-C vor fi echipate noile modele. Toate noile iPhone-uri vor avea porturi USB-C, dar vă puteți aștepta la conectori cu viteză USB 2.0 pe modelele de bază, porturile USB 3.2, mai rapide, fiind disponibile doar pe modelele Pro.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Când va fi disponibil Xiaomi 13 Ultra în Europa? Iata informatiile de ultima ora

Xiaomi 13T Pro a început actualizarea HyperOS în Europa

Vivo V30 vine cu Snapdragon 7 Gen 3 și camere de top.

Xiaomi 14 Ultra primește, de asemenea, un kit de cameră care poate fi folosit ca o baterie externă

A apărut prima mașină electrică cu baterii de sodiu sub numele JAC Jivej.

De la sfârșitul lunii ianuarie, iPhone-urile vor deveni și mai sigure

Zborul personal devine realitate cu Helix, avionul eVTOL ultraușor de la Pivotal

Inima umană sintetică: o realizare științifică care folosește materiale organice și anorganice pentru a reproduce bătăile inimii.

Android te va anunța când bateria ta are nevoie de o schimbare

OnePlus 12 este cel mai luminos ecran de pe piață. Află cum îl bate pe Pixel 8 Pro! 

Instrumentele muzicale şi pasiunea pentru acurateţea sunetului

Netflix și Hățișul Tehnic: Când Streamingul Merge Pe Bucăți