De la sfârșitul lunii ianuarie, iPhone-urile vor deveni și mai sigure

De la sfârșitul lunii ianuarie, iPhone-urile vor deveni și mai sigure

Apple nu se lasă niciodată în urmă când vine vorba de inovație și securitate. După ce a lansat iOS 17.2 pe 12 decembrie, cel mai nou sistem de operare pentru telefoanele sale, a continuat să lucreze la iOS 17.3 fără pauză. Au apărut deja câteva versiuni beta ale sistemului, dar nu toate au fost fără probleme, o versiune beta ar fi putut să ruineze practic telefoanele proprietarilor mai puțin norocoși. Din fericire, s-a putut remedia cu o actualizare software, dar e clar că versiunile beta nu sunt pentru oricine.

iOS 17.3

Apple a avut mereu grijă de dispozitivele și utilizatorii săi. De la iPhone 5S încoace, un cip special se ocupă de operațiunile sensibile, la fel ca și la iPad-uri și MacBook-uri. Modul de autentificare a evoluat și el, Apple folosind 3D FaceID în loc de amprentă digitală la majoritatea dispozitivelor sale. Dar se pare că, din 2024, iPhone-urile și iPad-urile vor fi și mai greu de spart.

Nu o să-ți ajungă să știi PIN-ul de la iPhone

Apple a confirmat pe 17 ianuarie că iOS 17.3 va fi disponibil pentru public pe 22 sau 23 ianuarie. Cu noua protecție, nici un hoț nu o să-ți poată accesa datele sensibile de pe telefon, oricât ar încerca. Astea includ informații despre tine, dar și despre aplicația Wallet și cardurile de credit pe care le ai acolo. Noua protecție se numește Stolen Device Protection și trebuie activată manual pe iPhone-urile actuale, nu vine setată din fabrică.

Pe lângă asta, funcția Find My iPhone nu se mai poate dezactiva doar cu o parolă sau un PIN, ci trebuie să folosești și TouchID sau FaceID. Asta înseamnă că un iPhone furat o să fie și mai greu de folosit. Să sperăm că și dezvoltatorii Android și iOS o să aducă mai multe îmbunătățiri de genul ăsta în viitor.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce înseamnă Wifi 6? Semnificație, viteză, caracteristici și beneficii.

OnePlus 12 se lansează la începutul lui decembrie, de ziua de naștere a OnePlus

În curând vom putea juca jocuri Sony PlayStation 5 fără descărcare

Zborul personal devine realitate cu Helix, avionul eVTOL ultraușor de la Pivotal

iPhone 16: Un pas uriaș înainte pentru inteligența artificială

Honor ne pregătește o surpriză: un telefon pliabil și un inel smart

Xiaomi 14 Pro: posibil să nu fie lansat pe plan internațional

SPAM: Prin apăsarea unui buton, groaza s-a dezlănțuit asupra noastră și de atunci suferim de ea.

Samsung rezolvă cu peste 70 de corecții de securitate în actualizarea din ianuarie.

Windows 11 se schimbă radical în 2024: vei putea scăpa de programele inutile

Aceste inovații pot fi atribuite modelelor iPhone 15 Pro

Cum arată GTA VI în lumea reală? Uite aici primul trailer!