iOS 18 ne promite cea mai tare actualizare de până acum pentru iPhone

iOS 18 ne promite cea mai tare actualizare de până acum pentru iPhone

Apple nu se lasă mai prejos în cursa pentru cel mai bun sistem de operare pentru smartphone-uri. După ce ne-a adus iOS 17, care a venit cu multe noutăți și îmbunătățiri, acum se pregătește să ne uimească cu iOS 18. Așa susține Mark Gurman de la Bloomberg, unul dintre cei mai bine informați jurnaliști despre Apple. El a scris în buletinul său informativ Power On că iOS 18 ar putea fi “cea mai mare” actualizare software din istoria iPhone. “Mi s-a spus că noul sistem de operare este considerat una dintre cele mai mari actualizări iOS – dacă nu cea mai mare – din istoria companiei”, a scris acesta.

Gurman nu a dat prea multe detalii despre ce va aduce iOS 18, dar a promis că va reveni cu mai multe informații în curând. Totuși, știm deja despre două noi caracteristici care vor fi probabil incluse în actualizare, și care sună foarte interesant.

iOS 18 va fi lansat în septembrie, iar prima versiune beta pentru dezvoltatori va fi lansată în cadrul conferinței anuale a dezvoltatorilor Apple, WWDC, din iunie.

Mesaje mai bune între iPhone și Android În noiembrie 2023, Apple a anunțat suportul pentru standardul de mesagerie multi-platformă RCS în aplicația Mesaje pentru iPhone începând cu 2024, astfel încât este probabil ca acesta să fie o caracteristică a iOS 18 pe baza acestui interval de timp.

Suportul RCS va face ca mesajele între iPhone și Android să fie mult mai bune și mai sigure. Vei putea trimite și primi fotografii și videoclipuri de rezoluție mai mare, mesaje vocale, videoclipuri și jocuri video mai bune, mesagerie Wi-Fi între iPhone și dispozitivele Android, chat de grup îmbunătățit, inclusiv posibilitatea ca utilizatorii de iPhone să părăsească o conversație care include utilizatori Android, și criptare îmbunătățită în comparație cu SMS-urile.

Aceste funcții avansate sunt deja disponibile pentru conversațiile cu bule albastre de la iPhone la iPhone prin iMessage, iar multe dintre ele sunt disponibile și în aplicațiile de mesagerie de la terți, cum ar fi WhatsApp și Telegram. Suportul RCS pentru iPhone va face ca și bulele verzi din aplicația Mesaje să aibă aceleași beneficii.

Siri mai deștept Gurman se așteaptă ca iOS 18 să includă o tehnologie de inteligență artificială generativă care va “îmbunătăți modul în care Siri și aplicația Mesaje pot pune întrebări și completa automat propoziții”. El a spus că Apple a explorat, de asemenea, caracteristici de inteligență artificială generativă pentru alte platforme, inclusiv Apple Music, Pages, Keynote și Xcode.

The Information a relatat că Apple intenționează să încorporeze modele lingvistice mari în Siri pentru a le permite utilizatorilor să automatizeze sarcini complexe, o funcție care ar însemna o integrare mai profundă cu aplicația Shortcuts. Potrivit raportului, această funcție este așteptată să apară într-o actualizare de software pentru iPhone în 2024, care va fi probabil iOS 18.

Inteligența artificială generativă este o tehnologie care folosește modele lingvistice mari pentru a genera texte, imagini, sunete sau alte tipuri de date. Această tehnologie a devenit populară în 2022, când OpenAI a lansat ChatGPT, un chatbot care răspunde la întrebări și alte solicitări. Google și Microsoft au lansat anul trecut chatbots similare. Chatbot-urile sunt antrenate pe modele lingvistice mari, ceea ce le permite să răspundă ca oamenii.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Editați sunete pe iPhone rapid și ușor cu Readdle Documents

Pixel Fold 2: Desfășurarea Viitorului în 8,02 Inci de Inovație.

Sony vrea să ne facă să jucăm cu picioarele! Uite ce controler nebun au inventat pentru PlayStation

AGI și Q-Star: vis sau coșmar? Ce spune Microsoft despre inteligența artificială super-inteligentă

Gmail a introdus un nou filtru pentru a combate spam-ul

Samsung Galaxy S24 Ultra se arată pe afișe în Brazilia și e uimitor

Cum arată GTA VI în lumea reală? Uite aici primul trailer!

Samsung Împrospătează Suportul pentru Seria Galaxy S20

Paint primește funcționalitate de tip Photoshop

Sony îți rupe inima de gamer. Conturile de PlayStation sunt suspendate la întâmplare!

Cum îți spionează guvernele telefonul prin Apple și Google?

Inima umană sintetică: o realizare științifică care folosește materiale organice și anorganice pentru a reproduce bătăile inimii.