Surpriză: Galaxy S24 și S24 Plus primesc cipuri Snapdragon în afara SUA

Surpriză: Galaxy S24 și S24 Plus primesc cipuri Snapdragon în afara SUA

Dar Qualcomm nu dezvăluie ce regiuni din afara SUA vor primi variantele Snapdragon.

Samsung a organizat evenimentul Galaxy Unpacked, în cadrul căruia a dezvăluit oficial lumii întregi seria Galaxy S24. Deși era de așteptat ca variantele Snapdragon ale Galaxy S24 și S24 Plus să fie disponibile exclusiv în SUA, se pare că nu va fi așa.

Ca și în anii precedenți, Samsung va lansa două variante ale Galaxy S24 și S24 Plus. Una dintre versiuni va dispune de SoC-ul Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm, în timp ce cealaltă va avea cel mai recent cip Exynos de la Samsung. În mod normal, modelele echipate cu Snapdragon sunt limitate la SUA, dar un purtător de cuvânt al Qualcomm a confirmat că versiunile cu Snapdragon vor fi disponibile și în alte regiuni.

Întrebat de Android Authority care sunt țările care vor primi versiunile Snapdragon și Exynos, purtătorul de cuvânt a răspuns:

Snapdragon 8 Gen 3 pentru Galaxy va alimenta dispozitivele Galaxy S24 și S24+ nu doar în SUA, ci și în mai multe regiuni. Nu pot spune exact în care și câte, dar alimentează aceste dispozitive în mai multe regiuni.

Qualcomm pare reticentă în a spune ce regiuni vor primi versiunile Snapdragon, în ciuda faptului că aceste smartphone-uri vor ajunge în curând în mâinile consumatorilor. Cu toate acestea, dacă vizitați pagina Samsung Visit Your Location, puteți găsi țara dvs. și puteți vedea ce versiuni vor ajunge la dvs.

Până acum, se pare că Canada, Taiwan și Hong Kong vor primi modele Snapdragon, dar țările din UE, Orientul Mijlociu, America de Sud și Africa vor primi variantele Exynos.

Seria Samsung Galaxy S24 se pote precomanda si la EMAG

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Windows 12 surprinde pe toată lumea: data lansării este mai aproape decât crezi.

Lansarea iminentă a Dimensity 9300+ și a telefonului vivo X100s în mai

ChatGPT de la OpenAI își face upgrade la memorie – ce bine sau ce rău?

Motorola RAZR 50 Ultra: Eticheta de Preț European Scoasă la Lumină

Nokia 3210 Revine: Nostalgie Modernă într-un Clasic Reinventat

Galaxy S23 Ultra va primi în curând câteva funcții de inteligență artificială de la Galaxy S24

Topul Titanilor Mid-Range: Smartphone-urile care Dictează Puterea!

Fortnite revine pe iPhone după o pauză de patru ani, dar nu fără conflicte cu Apple

In 2024 vin televiozarele LG OLED TV cu suport VRR de 144Hz?

Acum televizoarele Smart Samsung din 2020 au și aplicații de jocuri în cloud.

Chipset Snapdragon 8 Gen 3: Cel mai nou și mai puternic procesor mobil de la Qualcomm

Inele inteligente: accesorii de ultimă generație!