NASA își lansează propriul canal de streaming:Nasa+

NASA își lansează propriul canal de streaming:Nasa+

Agenția spațială americană va lansa serviciul gratuit în cursul acestei veri, ca parte a unui pachet complet de revizuire digitală.

NASA, cea mai cunoscută agenție spațială din lume, își consolidează semnificativ prezența online. Pe lângă modernizarea site-ului său web și a aplicațiilor mobile dedicate, organizația urmează să lanseze în această vară, în câteva săptămâni, platforma de streaming NASA+, conform planurilor anunțate recent.

banner

De ceva timp, NASA transmite în mod regulat lansări în direct pe canalul său YouTube, dar noul serviciu va oferi mai mult decât atât, urmând să fie adăugate conținut original și seriale din momentul lansării. Acest material va fi disponibil în toate formatele, din browserul desktop, aplicația pentru telefon și playerele media (Roku, Apple TV, Fire TV etc.).

Una dintre cele mai atractive caracteristici ale NASA+ este prețul său, sau mai degrabă lipsa acestuia, deoarece serviciul va fi disponibil gratuit pentru toate părțile interesate. Cireașa de pe tort este faptul că nu va fi întrerupt de reclame.

În cuvintele unui membru al biroului de comunicare al agenției, „Transformarea prezenței noastre digitale ne va ajuta să spunem mai bine povestea despre cum NASA explorează necunoscutul în aer și în spațiu, inspiră prin descoperiri și inovează în beneficiul umanității”.

Pe lângă lansarea propriului serviciu de streaming, aceasta va transforma și elemente mai vechi ale prezenței digitale a organizației. Se așteaptă ca noul design web și noua arhitectură a aplicației mobile să facă mai ușor de căutat și mai ușor de navigat baza de cunoștințe de neegalat pe care NASA a acumulat-o de-a lungul deceniilor. Versiunea beta (nu încă completă) a experienței web actualizate este deja disponibilă pentru a fi încercată.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mașini electrice vs. mașini clasice: 3 lucruri bine de știut

La revedere, modul Avion!

Cum funcționează un GPS: Ghid complet pentru înțelegerea sistemului de poziționare globală