Android 15, gata de testat mâine. Ce noutăți aduce sistemul de la Google?

Android 15, gata de testat mâine. Ce noutăți aduce sistemul de la Google?

Google ne pregătește o surpriză. Mâine o să ne dea prima previzualizare a Android 15, sistemul lor pentru smartphone-uri. Android 15 o să vină cu multe îmbunătățiri, din care câteva le știm deja.

De exemplu, știm că telefoanele cu Android 15 o să-ți spună când să-ți schimbi bateria. O să-ți verifice starea bateriei și o să-ți dea un semnal când e prea uzată. O să poți să pui și widget-uri pe ecranul de blocare și pictograme pentru aplicațiile preferate.

O altă noutate e spațiul privat. E ca un seif secret pe telefonul tău, unde poți să-ți pui date și aplicații. Nimeni nu poate să le vadă sau să le folosească, decât tu. Trebuie să te autentifici cu amprenta sau cu fața, ca să intri în spațiul privat.

Android 15 are și un nume de cod intern la Google. Se numește Android V, ca Vanilla Ice Cream. Google nu mai folosește numele astea de cod public, dar fanii Android sunt curioși să afle ce gust are sistemul.

Nu știm când o să apară Android 15 oficial, dar o să avem mai multe previzualizări și versiuni beta. Dacă totul merge bine, Google o să lanseze Android 15 la sfârșitul lui august sau la începutul lui septembrie – mai întâi pentru telefoanele Pixel, și apoi pentru celelalte.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Honor Magic 6 Pro se dezvăluie înainte de lansare: Imagini exclusive cu noul model

Vin apelurile vocale și discuțiile criptate pe Twitter

Google Pixel Fold: S-au scurs specificațiile complete ale telefonului pliabil.

Samsung Galaxy A72 primește ultima actualizare majoră

Cum arată OnePlus 12 pe dinăuntru?Vezi cum este dezasamblat.

Elon Musk a făcut un cyborg – i-a băgat un cip în capul unui om.

Nothing ne arată noul său telefon Nothing (2a) înainte de lansare

GTA VI se lasă așteptat: ce decizie drastică a luat Rockstar

ChatGPT s-a dat pe brazdă și a învățat niște chestii noi: acum poți să-i bagi fișiere pe gât și să vezi ce face cu ele

Samsung a ales un nou design pentru Galaxy S24 Ultra. Vezi despre ce e vorba!

Serviciul de livrare de mâncare al Uber pune pe străzi 2.000 de roboți care se conduc singuri

iPad Air, iPad Pro și MacBook Air: Ce surprize ne pregătește Apple în primăvară.