Android vă permite acum să transferați eSIM-uri între telefoanele

Android te lasa să transferi eSIM-uri între telefoanele.

eSIM-urile sunt din ce în ce mai la modă în ultimii ani și au multe avantaje: sunt mai prietenoase cu mediul și mai ușor de folosit. Apple le permite de mult să le schimbi rapid între dispozitive, dar Android a rămas în urmă la acest capitol”, scrie Android Police.

Google a anunțat în sfârșit anul trecut, când a lansat Pixel 8, că utilizatorii pot să își mute cardul eSIM T-Mobile pe Pixel 8 de pe vechiul Pixel. Mulți au crezut că această funcție e doar pentru dispozitivele Google, dar cititorii acestei reviste au descoperit că merge și pe Samsung Galaxy S24 Ultra.

Asta înseamnă că mai mulți producători de Android au rezolvat această problemă.

Ce ar putea să îi dezamăgească pe unii utilizatori e faptul că opțiunea trebuie să fie acceptată și de furnizorii de servicii. La MWC 2023, Google a spus că Deutsche Telekom e unul dintre primii parteneri.

Deci, implementarea pe scară mai largă depinde acum de producători și operatori, soluția Android există. Dar mai sunt operatori de telefonie mobilă care îți trimit codul QR de activare eSIM prin poștă, pe hârtie.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

[Video]Rușii au o pelerină magică care îi face invizibili pe soldați

Apple M3 și noile macbook-uri au devenit înspăimântător de rapide

Prețul european al lui Vivo X100 Pro cu cameră ZEISS a fost dezvăluit.

Familia Xiaomi 13 se extinde cu 13T și 13T Pro

S Pen-ul de la Galaxy S24 Ultra are probleme cu accesoriile magnetice MagSafe și Qi2

Utilizarea instrumentelor Google AI: noi caracteristici AI pentru 2023

iPhone-ul 15 se incarcă încet? Cum să încarci rapid iPhone-ul cu USB-C.

Samsung Revoluționează Moda Wearable cu Galaxy Ring și Watch7

Când va apărea Samsung Galaxy S24? A fost dezvăluit data lansării.

Windows 12 surprinde pe toată lumea: data lansării este mai aproape decât crezi.

Wi-Fi Sensing. Una dintre tehnologiile promițătoare ale viitorului, care poate nu numai să transmită date, ci și să le detecteze.

Precomanda Google Pixel 8 și 8 Pro in Romania la cel mai bun pret posibil.