Windows 12: Surpriza Microsoft pregătită în secret?”

Windows 12: Surpriza Microsoft pregătită în secret?”

Microsoft, prinsă în flagrant cu Windows 12 în laboratoarele sale!

De ani de zile, Microsoft a fost ca un magician care refuză să-și dezvăluie trucurile, negând orice zvonuri despre un nou Windows 12. Dar, ca într-un act de escapism, planurile lor au fost dezvăluite. Ironia? Acesta vine într-o perioadă în care Redmond își promovează asistentul AI, Copilot, cu o determinare feroce.

Recent, Microsoft a început să instaleze Copilot pe dispozitivele cu Windows 11, chiar și fără acordul explicit al utilizatorilor. Curioși din fire, experții au scotocit prin cod și au dat peste o pistă despre Windows 12 în fișierul AppxManifest.xml al aplicației. Se pare că Microsoft a testat deja Copilot în laboratoarele sale pe Windows 12. Inițial lansat pentru Windows 11 și apoi adaptat pentru Windows 10, acum Copilot pare să fie gata de saltul spre Windows 12, poate chiar integrat din fabrică.

Detaliile despre lansarea Windows 12 și caracteristicile sale rămân încă învăluite în mister. În trecut, Microsoft a păstrat secretul până în ultimul moment, așa că nu e de mirare că istoria se repetă. Cu toate acestea, nu putem decât să speculăm: va fi Windows 12 anunțat oficial în toamna aceasta sau va trebui să așteptăm până anul viitor?

În culisele Microsoft, divizia Windows a fost fără un lider pentru o bună perioadă de timp, dar recent a fost numit un nou șef. Ce planuri are pentru actualizarea sistemului de operare? Rămâne de văzut. Dar un lucru e cert: Windows 12 se pregătește să intre pe scenă, iar noi abia așteptăm să vedem spectacolul.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Windows 11 vine cu o nouă funcție care te ajută să găsești mai ușor rețelele Wi-Fi

Cum arată Raspberry Pi 5 pe dinăuntru? Un videoclip ne arată totul!

Va fi lansată o actualizare de software bug-uri enervante la Apple Watch Series 9 și Ultra 2

Un virus periculos se răspândește pe Facebook.

Samsung Galaxy Z Flip 6 și Z Fold 6 vin cu ecrane mai mari și mai bune

Redmi Note 13 Pro, primul smartphone cu noul chipset Qualcomm, va fi lansat în ianuarie.

Android te lasa să transferi eSIM-uri între telefoanele.

Nothing OS 2.5, bazat pe Android 14, a sosit pentru Phone (2)

De la Mașini la Roboți: Noul Plan Surprinzător al Apple

Realme GT5 Pro va primi spațiu de stocare de până la 1 TB.

Vivo X100 și X100 Pro, telefoane de top, vor fi disponibile pe plan internațional

Nothing Phone (2a) observat în certificarea BIS.Un Concurent mid-range?