Fabricația Tesla, dezvăluită: Nu rata acest videoclip exclusiv!

Fabricația Tesla, dezvăluită: Nu rata acest videoclip exclusiv!

Ai auzit de Giga Berlin, fabrica futuristă a lui Tesla din inima Germaniei? Dacă te-ai întrebat vreodată cum prind viață mașinile electrice care ne vor schimba viitorul, e musai să vezi acest videoclip.

Giga Berlin nu e doar o fabrică, e un spectacol tehnologic. De la deschiderea ei cu fast, acum doi ani, a trecut prin multe – de la proteste ecologiste până la apărarea lui Elon Musk în fața autorităților. Dar, după ce a primit undă verde, producția a luat avânt și nu s-a mai uitat înapoi.

Acum, avem ocazia să zburăm cu drona peste liniile de asamblare, să vedem cum se vopsesc și se montează bateriile și vehiculele Model Y. E ca și cum ai avea un bilet VIP pentru culisele viitorului mobilității.

Dar, ca orice poveste bună, și Giga Berlin a avut parte de dramă. Recent, o pană de curent a pus producția pe pauză. Zvonurile spun că o centrală din apropiere a făcut “boom”, dar nu pare să fi fost un accident. Se zvonește că incidentul ar fi legat de planurile de expansiune ale fabricii, care nu sunt pe placul tuturor.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung îți cere să îți actualizezi aplicația SSD pentru a evita un risc de securitate.

Cerere puternică pentru Huawei Mate 60 Pro

Precomanda Google Pixel 8 și 8 Pro in Romania la cel mai bun pret posibil.

Ce zici de niște imagini proaspete cu seria Galaxy S24?

Bug Google Drive: multe persoane au pierdut luni de zile de date

One UI 6.1 – O Nouă Era pentru Galaxy S23 Ultra

Honor Magic 6 ar putea veni cu o cameră de 1 inch.

Acces Deschis la ChatGPT: OpenAI Elimină Bariera Înregistrării

Atât va costa Nothing Phone (2a) in Europa!

SU7, mașina electrică de la Xiaomi care promite să le lase în urmă pe Porsche și Tesla

Compania lui Elon Musk a primit acordul de a implanta cipuri în creierul oamenilor

Android 15, gata de testat mâine. Ce noutăți aduce sistemul de la Google?